Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    Annyira, de annyira irritálni tud az a szó, hogy "publik", vagy "publikol", hogy ihajj. Tisztán úgy érzem, hogy a használója lealacsonyít vele, és lealacsonyít még sos-sok hétköznapi játékost. Aki mellesleg sokkal többen vannak, mint akik versenyeznek is, s tényleg KLÁNokban játszanak az adott játékon belül. Sokszor az az érzésem, hogy publikol=nyumorult, semmittudó gamer.

    Más: Hétvégén levettem grafikát csutka low-ra. Minden low. A leglowabb low.
    Atacama Desert. Rush. Átlátom a terepet szépen. Emitt egy ellen, amott egy ellen. Igen, csak elvileg kéne lennie köztünk egymás mellett két konténernek. Meg itt ott egy panlánknak (hajódarab). De nincs ott, látom, hogy enemy ott oson. Persze le nem tudnám azért lőni, mert pattog a nem látszó konténeren a golyó. De látom, hogy ott van enemy. Más pályán fakerítés vált láthatatlanná. Ha közelükbe megyek e tárgyaknak, megjelennek, de távolabbról nincsenek ott.
    Feljebbhúzom grafikai beállításokat, s már nem jelentkeznek ezek a eltűnő textúrák, hiába erőlködök...

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák