Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BalaNce87

    addikt

    válasz r-chee #23864 üzenetére

    Nah igen kicsit hülyén oldották meg ezt a szitut, annyi kellett volna hogy megveszed ugyanúgy digitálisan vagy csak dvd-n van külön a játék egy kulccsal, és csak akkor szedi le neked ha beírod a kulcsod. Így most feleslegesen foglalja a helyet, bár tudom a kivétel csekély, szerintem a bc2-es játékoksok 80%-a tuti megvette, így nyilván a maradékra szarnak. Néztem pár gameplayt róla, jó feelingje van, tetszik, de szerintem ennyiért nem veszem meg majd lesz olcsóbb ez, bár nemtudom ezek után hányan maradnak bc2-nél. Meglepő hogy a gameplayek nagy része pc-s és nem konzolos, ez se gyakori.
    Az m16 csont ugyanaz, mint moh-ba, az újratöltés animáció meg bc2-es, azért lehettek volna kreatívabbak is.
    A hangok érdekesek, van olyan hang ami tök ugyanaz, mint bc2-be egy tök más fegyvernek, azért örültem volna ha tényleg nem egy átirat, az összes hangot újra kellett volna írni, szerintem ez a minimum, ha már pénzbe kerül.
    Más: Szerintem erős lett volna ha külön játékként adják ki és nem dlc-ként, mert akkor tuti rákerült volna egy 10ezres árcédula, meg ez nem egy új játék hanem csak egy vietnami skin, az oda illő fegyverekkel. Ahhoz képest mondjuk jó az ára, hogy cod is ezt csinálja 3 éve, csak az jóval drágábban adja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák