Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lofagi

    Topikgazda

    Olvasgatva itt a topicot, nyugodtan le lehet szűrni ( nagy tudás amúgy nem kell hozzá xD ) , hogy két táborra oszlik az egész.

    1. A régi nagy BF-esekre, akik ismét várták azt a jól megszokott BF sablont, amit kaptak az elmúlt években, hol jól sikerült, hol kevésbbé, de minding meg volt az alap téma. 2 vagy jobb esetben több nép/oldal/frakció és a kaszt rendszer. Ezek voltak az alappillérjei az elmúlt részeknek. S ezt várta szerintem most is nagyon sok ember. Hogy miért? Mert ez a BF, ez a rendszer volt már évek óta és erre számított most is a nagy többség. S ehelyett kaptunk egy egészen új dolgot.

    2. A másik oldal akiknek ezek a dolgok annyira nem voltak fontosak s kaptak egy új modernkori játékot, amire amúgy már jó régóta vártunk és ez most elviszi az egészet nekik. Tetszik a hős rendszer is, mert most amúgy is ez a trend, miért ne tetszene. Mondjuk az a baj,hogy nem ebbe a részbe tartozom így nem is igazán tudom elmondani a mások meglátását, hogy miért tetszik nekik ez a rész annyira.

    Viszont azért a hozzászólásokból az jön le,hogy többen vannak akiknek nem jön be a játék, mint akiknek igen. S szerintem ez a hero rendszer inkább elvett a játéktól, mint hozzáadott. Persze lehet mondani,hogy változatosabb lett, mert számtalan variációt ki lehet így tenni és mindenki megtalálja majd magának a saját kis hősét, amivel szívesen játszik. De nekem játékmechanikai dolgok hiányoznak a játékból, amit ezek kinyírtak ezzel.

    Ilyenekre gondolok itt,hogy volt 2 frakció mindkettőnek meg voltak a saját identikus kinézetei és könnyedén be tudtad azonosítani,hogy az vajon ellenfél vagy sem. Jelenleg a fejük felett lévő névre kell rákényszerűlnöd. Szintén saját hangokkal voltak ellátva, ezért ha a bokorban meghallottál valakit, akkor tudtad,hogy ellenfél vagy sem. Tehát a hangok is nagyon komoly szerepet kaptak. Most megszólal egy ellenséges Boris melletted, akkor mi van? Semmi.

    A kaszt rendszer miatt, rá voltál kényszerítve egy kisebb fajta balancera, ha épp tankot akartál ölni akkor mondjuk le voltál korlátozva x fegyverre, vagy sniper csak sniperra, de tankot nem tudtál ölni. Most mi van? Mindenki mehet mindennel. S ezt már írtam még a játék megjelenése előtt, hogy a mindenki mehet minden fegyverrel azt fogja eredményezni,hogy a legopbbat fogja mindenki használni, aki egy kicsit is kompetitívan tolja. Lásd, PP-29.

    Nekem a 128 fős játékmód sem ad semmi pluszt jelenleg, sőt inkább mínusz. Főleg amiatt,hogy igazán gépigényes. Annak idején mondtak egy olyat a készítők,hogy nem adják ki a játékot ideje előtt, mert nincs mindenkinek PS5, aztán erre lett a kompenzáció, hogy a korábbi geneken csak 64 fő és kisebb conquest pályák vannak. Kérdezem én, akkor a PC-seknek miért ne lehetett volna egy olyan opció ( egyébként ez később szerintem benne lesz, de most nincs ) , hogy csak sima conquestet 64 fővel menjenek, mert nincs épp mindenkinek 3-4 milliós gépe. Persze értem én,hogy ott a portal, de azt most az xp farmerek el is baxxták, szóval, beszéljünk róla úgy, hogy nincs.

    Azt igazság az, hogy bár elvagyok a játékkal, mert tolom mintha muszáj volna, de ez nekem nem battlefield, jelenleg az,hogy járművekkel lehet menni és írtani a népet, kb ez az egyetlen ami a battlefieldre emlékeztet belőle. Ez egy nagyon új irány amit most vett a széria, ami nekem személyszerint nem tetszik. Nekem főleg ez a hős rendszer nem jön át. Sajnos ezen nem fognak változtatni, ez szinte borítékolható.

    Valószínűleg az elkövetkezendő 1-2 hónapban biztos nagyon sok hibát ki fognak javítani és lesz majd szép javulás a játékban, de aki a 19-ra vár, hogy megvegye és egy régi BF4-es élményt szeretne kapni, annak ez csalódás lesz.

    Ajánlani se tudom ezt a játékot a jelen állapotában, talán majd pár hónap múlva. Eddig szerencsére azért mindig csináltak a játékukkal valamit,hogy szépen helyrekalapálják úgy ahogy. Meglátjuk.

    Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Új hozzászólás Aktív témák