Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lofagi

    Topikgazda

    Első napi tapasztalatom megosztanám.

    Már nagyon rá voltam készülve, főleg így az utolsó napokban, mikor egyre több és több videó és infó jött elő. Így a hype az nagyon fel lett építve és kellőképp be is jött. Reggel 9kor már ott ültem izgatottan a gép előtt, hogy végre kipróbálhassam a játékot. Szerencsére voltak barátok is a szerveren így azért nem egyedül vágtam neki és máris egy pozitívabb élmény tárult elém. Minden jobb, ha többedmagaddal játszol.

    A pályák nekem iszonyatosan nagyok. Annyira nagyok,hogy konkrétan semmi kedvem nincs gyalogosként játszani őket, mert kilóméterekről lőnek rád s konkrétan a szélrózsa bármelyik irányából. Ráadásul minden pont a világvégén van egymástól, nem tudom,hogy ki hogy van vele, de nekem abszolút nem egy pozitív élmény az,hogy próbálok egyik pontból a másikba eljutni és fedezék hiánya miatt kilőnek a semmi közepén, ami értem én,hogy ez a valóságban is így lehetett, de ez még mindig csak egy játék.

    Amúgy is szívesebben járművezek, de ezek a hatalmas pályák csak méginkább ebbe az irányba vezetnek majd. Gyalogosként meg az is benne van így pluszban,hogy van aki 120 élettel rendelkezik az armor miatt, ha az egyáltalán csak plusz 20 sebzést nyel el, s nem többet. Így képtelenség lesz megszokni azt,hogy egy emberbe mennyi töltény kell majd. mert muszáj leszel többet lőni rá, hogyha biztosra akarsz majd menni.

    Sajnos nekem ez a fejlődési rendszer is egy nagy 0. Valahogy olyan semmilyen. Mintha minden le lenne egyszerűsítve vagy én nem is tudom.

    A tartalom amit kapunk, az elsőre tök soknak tűnik, de igazából szerintem nagyon nem az.
    A portál mód tök jó, de igazából azon kívűl,hogy kapunk egy felturbózott grafikát, ugyanazokat a játékokat kapjuk meg ,mint korábban, ráadásul minden ki van unlockolva, amit mondjuk az egyik oldalról pl el is várnék, de azon kívűl,hogy kapunk xpt semmiféle fejlődés vagy unlockolásra nincs lehetőség benne. Legalábbis ha jól vettem ki, őszintén nem sokat játszottam vele, így lehet, hogy túl hamar ítélem el, de szerintem a portál nem több, mint egy heti egyszer alkalom amikor a barátokkal vagy épp az itteni közösséggel összebeszélünk és játszunk egy jót. De ennyi. Ja és az XP farmolásról már ne is beszéljünk,hogy már rögtön ilyenekkel rakják tele az egészet. Remélem ezzel nagyon gyorsan csinálnak valamit a DICE-nál.

    Grafika szempontjából nekem nagy csalódás a játék. Nekem a BF mindig olyan volt,hogy jött egy-egy új rész és mindig valamitől lesett az állam. Itt is vannak dolgokat amik nagyon tetszenek, pl a mozgó növényzet amikor helivel elmész felettük vagy épp 1-1 tornádó is vadítóan néz ki, de összességében én a grafikától egyáltalán nem vagyok elvágódva. Főleg ez a pixeles füst, tűz flare, ez egyszerűen hihetetlen,hogy 2021-ben ilyet kell nézni.

    Biztos vagyok benne,hogy belemegy ebbe is pár óra, feltéve ha engedi ugye a szerver, de a content nekem ebből is hiányzik egyelőre. Nem tudom srácok. El leszek a játékkal még egy pár napig, de nem tudom,hogy mennyire hosszútávú ez az egész. Jelenleg nem látom,hogy ebbe 1xxx órát beleölök majd, mint a BFV-be, aztán majd kiderül.

    Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Új hozzászólás Aktív témák