- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Apple notebookok
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hálózati kábelek és szerelésük
-
PROHARDVER!
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
-
Bazsi1987
őstag
Open beta után elengedtem de most ps plus miatt rákattantam, mi várható jövőbe vagy az 5dik évad után kuka lesz sajnos?
-
RoliHero
tag
válasz CptAdamica #15851 üzenetére
Erre nem gondoltam
Köszi!MSI B450 Tomahawk Max* Ryzen 7 5800X*RX6700XT Nitro+* Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz* Acer Nitro VG271UP
-
lofagi
addikt
válasz Lendova #15856 üzenetére
Ugye már korábban Temporyal is kibányászta,hogy az eredeti tervek még S9-ig is voltak. Sajnos ezekről semmi hír nincs azóta sem.
Mondjuk ha ilyen maga szintű skineket adnak majd ki, akkor nem hiszem,hogy olyan sokan bevásárolnának belőle. Így nem lesz elég bevétel a további szezonok finanszírozására.Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz CptAdamica #15852 üzenetére
No, most ez az új EMP cucc miben fog vajon különbözni a Kamilla zavaró tripodjától?
-
KillBorn
senior tag
Sorban jönnek az ilyen meccsek, ez még a jobbak közül való:
Azt ha beírom, PTFO, jön a "chill this is just a game". Ide járnak lepkéket kergetni? Rossz kifogás arra, hogy rosszul játtszanak. Szerintem, ha nem leszek mérges ha veszítek (főleg ha beleteszem amit kell) akkor kétszer veszítek.[ Szerkesztve ]
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
KD6-3.7
őstag
Én most Rush-ban egész jókat mentem, visszafogadtam a SCAR-t, mint régi-új kedvenc fegyverem.
Medic (support) való nekem, BF5-ben is azzal szerettem segíteni.[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Amúgy az irányítható rakétának ekkora lett a hitbox-a, vagy miért öl meg egyből ha 3 méterrel a kisheli mellett robban? Ezt a videót a redditen találtam, de nálam is csomó ilyen van, kész művészet elmászni mostanában a közelükből.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
Topikgazda
válasz CptAdamica #15867 üzenetére
Amikor anno a mastery-t csináltam Lis-el akkoris érezhető volt igen, hogy könnyebb vele ellőni a hitboxokat. Biztos van benne valami... meg látható is számos videóban, ellövöd a helik farkát épphogy, és mégis onehit kill.
Szóval ez ilyen most.
Aztán majd vagy nerfelik ha elegen eleget sírnak, vagy ez van megszoksz vagy megszöksz.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #15866 üzenetére
Hurrá, ha valaki esetleg friss hús lenne, vagy félne hogy nem lesz meg az XP a lvl 100-hoz, garantált hogy meglesz így.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Topikgazda
válasz CptAdamica #15852 üzenetére
Továbbra is az a legnagyobb bajon ezekkel a skinekkel, hogy nem rakhatom bármelyik kedvenc karakteremre rá... értem hogy így még egyedibb, meg minden egyes karakterrel még több pénzt lehet(ne) szedni, de akkoris.
BFV ebből a szempontból sokkal jobb rendszer volt, minden skin minden karakterre szinte ment. Kivéve pár elit karit... bár ott is hiba volt, hogy az elit karikat nem lehetett összevissza ruházni.
Mondjuk azis igaz, hogy amúgy tényleg kevés igazán kívánatos skin jött eddig. Szóval nem is kár értük jelenleg, pénzt nagyon egyik se ér.
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz FollowTheORI #15869 üzenetére
Jó ez a dupla XP, csak az a baj, hogy már így is 78-as vagyok, hogy az elmúlt 2 hétben főleg a heti küldiket csináltam csak. Mindjárt vége, aztán még lesz 7 hét unalom.
Megyen!
-
IntelKiller7
veterán
válasz CptAdamica #15871 üzenetére
Csinalhwtod tovabb.
valamikor jon majd az uj event is. Az is lesz biztos 2-4 het[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
CptAdamica
veterán
válasz IntelKiller7 #15872 üzenetére
De mit? Ha kész a battle pass, utána már csak a saját szinted grindolása marad, meg majd a heti küldik, dehát az pár kör.
Megyen!
-
@rglaaf
veterán
Mennyi most a max rank? 500 felett még nem nagyon láttam embereket
PSN:BiZzare_0 ️
-
lofagi
addikt
válasz @rglaaf #15874 üzenetére
999
Tessék ezzel a sráccal már biztos találkoztál is, általában nagyheliben van a haverjaival.
Itt az első 10 az kb mind majdnem ott van a végén.[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz CptAdamica #15867 üzenetére
Nekem Lis rakétájánál az a fura (a patch óta), hogy mintha lassabban irányítható lenne.
Vagy csak állítsak valahol a sensitivity-n? -
Pedro78
senior tag
Nalatok megy a login? Ilyet meg nem csinalt.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Puro
aktív tag
válasz CptAdamica #15882 üzenetére
Két napja nem toltam, gondoltam leülök, hogy a last of us utáni dühömet csillapítsam egy kis robbantgatással meg darálással, erre ez se megy, bohóckodás az egész
[ Szerkesztve ]
-
Pedro78
senior tag
Na nalam most jo. Toroltem a dokumentumok mappabol mindent es igy belogolt.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
R3laX
addikt
válasz CptAdamica #15886 üzenetére
-
IntelKiller7
veterán
Ez a lezer ebben a reszben valami katasztrofa.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
CptAdamica
veterán
-
bul07
nagyúr
Hát én sok jóra nem számítok a átszervezés elbocsájtási hullámba, hogy mennyi energia marad erre a sorozatra, sőt a következőre
[link][ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz IntelKiller7 #15888 üzenetére
Úgy látszik ezután magunknak kell belőni a fegyvert az irányzékhoz.
Ezt még a lőtéren is utálom csinálni, nemhogy egy játékban. -
IntelKiller7
veterán
válasz Sz. Géza #15891 üzenetére
Én nem tudom mit művelnek vele, de már a legelején szar volt. Ott is pl jobbra tartottad a fegyvert, de a másik irányba ment a sugara.
Utána javítva lett, de ahogy nézem pár fegyvernél még mindig bugol.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
tfk3y
tag
Le kell botozni, az pár perc. Utána ha kiderül egy ilyen, nincs is csalódás és nem veszett kárba sok idő. Mondjuk ezek a vault fegyverek csalódást okoznak csak. Elmész kipróbálni élesbe és rájön az ember, hogy nem is jó.
(o_O)
-
RoliHero
tag
Azért az M16A3 számomra még mindig a legjobb. Nyilván ez függ attól is, hogy ki milyen stílusban játszik.
Megszereztem pár napja az AEK - ot...na hát kár volt vele bajlódni
Valahogy úgy emlékszem Bf3-ban jobb volt. Mondjuk ott a pályák is másabbak voltak, ott jobban lehetett vele érvényesülni.MSI B450 Tomahawk Max* Ryzen 7 5800X*RX6700XT Nitro+* Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz* Acer Nitro VG271UP
-
lofagi
addikt
Felőlem az egész vault fegyvereket kivehetnék, ez pont arra volt jó a jelen állapotukban ,H befogjanak néhány szájat, akik a fegyverek miatt sírtak , megfelelő erőfeszítés nélkül. Ez a hoztak is valamit meg nem is tökéletes esete.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz IntelKiller7 #15894 üzenetére
Ugyan már, dehogy ránt.
[link] -
@rglaaf
veterán
válasz CptAdamica #15896 üzenetére
Pedig tegnap este elkezdtem grindelni aztán átgondoltam majd ha nagyon nem lesz mit csinálni esetleg
PSN:BiZzare_0 ️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest