Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    Azt hiszem rövidesen én is leteszem a játékot. Ebben a műfajban a Red Orchestra 2 sokkal jobban szórakoztat. Nincs hit reg probléma, nincsenek szerver anomáliák, ha találok beadja, nincs 0% túlélés, nincsenek cheaterek stb. Szórakoztat, és az sem eszetlen lövölde, hanem stratégia is.

    Napok óta 1-2-3 rangú játékosok úgy szednek ki, hogy sanszom sincs. Amikor meg lenne 0%-kal túléli, és én halok bele. Sniperrel egyszerűen sansztalan vagyok. Nagyon nem adja be. Más meg 3-4 k/d-t csinál TDM-ben sniperként iron sight-tal. :U Biztos nem (csak) bennem van a hiba, illetve nagy százalékban nem, mert amikor a szerver okés, ami igen ritka, akkor tudok ölni, és nekem is megy a 3-4 akár 5-ös k/d is. Net kapcsolatom rendben (UPC 120/10), szolgáltatóval megnézettem, és beszéltem a problémáról, tehát a hiba nem nálam van technikai oldalon.
    Valakinek minden kör jól adja, és ezt már nagyon unom. Lehet tényleg rengeteg a cheater, de már nem tudom megmondani, ki az, és kinek adja jól a szerver. Ennek olyan játéknak kellene lennie, ahol ki kellene jönnie a reflexekből adódó előnyöknek, és nem azzal foglalkozni, miért nem adja be, miért éli túl HC-n a fejest sniper puskával 8% HP-vel stb.
    Érdekes, mert bár más stílusú játékok, de a Red Orchestra 2, Crysis 3 is sokkal jobban megy. Ha én lennék a balfasz, azok se mennének. TDM szórakoztatna, csak ott is a kemperek érvényesülnek, és akik szerver szinten jól állnak a pinggel. Úgy el van baszva ez a játék ahogy csak lehet, és sanszot nem látok rá, hogy bármi gyökereiben változzon.

    Anno a RO2-t is azért vettem meg, mert köztudott hogy a cheaterek utálják összetettsége és a komolysága miatt, mert nem az van hogy futok és darálok. Ott nincsenek a chat falon olyan beszélgetések mint itt. Rengeteg a 30-40 akár 50 éves játékos is és nincsenek vér istvánok. RO2-ben olyan a hit reg, hogy el tudod lőni az enemy karját 100-200m-ről, és a gyomor lövésbe is bele lehet halni. Nem akarom az egekbe magasztalni, mert ez a topik a BF4-ről szól, de a BF4-en a Mantle sem fog segíteni, és a kismillió patch sem. Ez ki is derült így 3 hónappal a megjelenése után.
    Elkönyvelem, hogy beszoptam ezt az összeget, és ennyi.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák