- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
-
westcoastog
veterán
válasz Találtgyerek #31952 üzenetére
Én meg úgy veszem észre hogy magasabb grafikán nálam szebben fut a játék, mondjuk lehet hogy az alacsony grafika miatt beállt a procilimit, sokkal jobbnak tűnik 40-60 között játszani mint 32-100 között.
Bár nem mondom mikor pofámba ugorva lőnek rám és akkor beakad az kicsit idegesítő, de ez már csaka harmatgyenge proci átka lehet. -
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
-
Találtgyerek
veterán
válasz westcoastog #31953 üzenetére
Én i7 2600K-val toltam.150Fps körül volt 1920x1200-ban.Most egy G2120-al is megy 80 fps környékén.
06-3o/9759I39
-
CJ4567
nagyúr
válasz westcoastog #31958 üzenetére
Egy magos teljesítményben az E8400 jobb, kevesebbet fogyaszt, de több magban JÓVAL erősebb.
No Sana No Life
-
Bjørgersson
félisten
válasz CJ4567 #31959 üzenetére
Jóval? Legyen az inkább ~30%.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
CJ4567
nagyúr
válasz Bjørgersson #31960 üzenetére
Akkor a CPU World oldalra se szabad járni, 70%-ot írtak több magra.
No Sana No Life
-
Bjørgersson
félisten
válasz CJ4567 #31961 üzenetére
De, bocs, összekevertem egy másik procival.
(#31962) westcoastog: Miért nem veszel le mindent lowra, a mesh qualityt meg fel ultrára? Miért jó 40 fps-sel játszani?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
CJ4567
nagyúr
válasz westcoastog #31962 üzenetére
Medium grafika high texturákkal nem jó?
Kovy29: nálam úgy pont akad a játék[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
westcoastog
veterán
válasz Bjørgersson #31963 üzenetére
Most kipróbálom.
Nem jó, de megy az többel is, vsync-el 60, de fölötte is futna, csak hát ugye az állandó fps droppolás.
De most kipróbálom lövök screent.Beteszem a preset medium beállításokat aztán ez van.
low-on vsync off 100-ig is feltud ugrani az fps, de kitörölhetem vele ha folyton 40 és aközt ingadozik.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz westcoastog #31965 üzenetére
V-Sync meg megint marhaság egy multi fps-nél, csak növeli az input lagot.
-
F_Zolee
veterán
válasz westcoastog #31965 üzenetére
Inkább az fps limitet tedd 60ra, ne v-sync-elj.
Meg hát a kiiratás is vesz el erőforrást.(#31968) westcoastog: cfg is jó vagy MSI AB-n belül is tudod állítani.
Azzal a paranccsal kell.[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
Soha nem csíteltem erre azt írja ki nekem az egyik szerveren, hogy banned....reason...cheater-noob
Simán AA-val lelőttem a helit! MI azon a csít?V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
F_Zolee
veterán
válasz westcoastog #31971 üzenetére
Nekem lőni se kellett.
-
DNS_65
senior tag
válasz CJ4567 #31956 üzenetére
Valamikor írtad, hogy mekkora javulás lett mikor E8400-ra váltottál.
Én ugyanezt éltem át mikor pár éve E8400-ról váltottam i5 2500k-ra.
Kell az erős proci a multi játékhoz, most már azt is észreveszem mikor be-beesik 60 alá az fps (szerencsére ez elég ritkán fordul elő). -
DNS_65
senior tag
válasz scope2007 #31943 üzenetére
Most már nekem sem villog a kép, mert átállítottam W8 alatt is 59Hz-re a monitor frissitési frekvenciát.
Ez megoldotta a gondot, most már nincs black screen kifingás után közvetlenKovy:
viszont a játék alatt options/settings-nél továbbra sem találok olyan opciót hogy 1080p és 60hz, pedig a monitorom ilyen
Ez ilyen win 8.1 feature(megnézné légyszi valaki aki szintén ilyen oprendszert használ?), vagy valahogy elő lehet hozni ezt a a játék alatti menüben?
Bár most nincs villogás, meg semmi gond, de csak az lenne az optimális beállítás... -
Bjørgersson
félisten
válasz DNS_65 #31976 üzenetére
Nem lehet elohozni, ezt probaltam kifejteni. Ami Windows 7 alatt '60' hz volt, az 8 alatt mar 'csak' 59,95 hz.
-
CJ4567
nagyúr
-
scope2007
addikt
válasz westcoastog #31962 üzenetére
de ne karkandon próbálkozz.. azon persze, hogy jobban akad..
end game pl.. a perfekt.. a map betöltés is villámgyors, nem mint az alapjáték + karkandCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
válasz westcoastog #31980 üzenetére
pont ez az.. az olyan kieg lett.. erősebb gépet is akaszthatja simán
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
válasz westcoastog #31982 üzenetére
ma pont itthon.. de BL meccsek lesznek, így kizárt a játék
bayern-et már most várom.. ahhhhCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
erikke17
őstag
válasz scope2007 #31979 üzenetére
Akkor most már tudom miért vannak azok a brutális FPS dropok meg microlagg meg inputlag meg a többi B2K-n... Egyik mapon észleltem főleg Gulf of Oman.
Nem jöttem rá, de gondoltam arra is mivel portolt mapok (BF2?)-ből.. Aztán hiányos az optimalizáció...
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
boogie84
veterán
Volt egy jó köröm végre. Nem volt valami nagy csapatmunka....
[link]A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
hszilard666
veterán
Ez a szar megint felhúzott. a kis szarfaszú köcsög m16 os pöcsök 64 es rush on azt játtszák hogy kinyírnak minket spawnon. 2 órája csak spawn halál spawn halálozok hú ha egyszer megtalálnék egy ilyen "embert" ütném amíg mozog.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
westcoastog
veterán
válasz hszilard666 #31988 üzenetére
go csipa, kikell őket szedni.
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #31988 üzenetére
Lehetetlen, már mindent próbáltam, de semmi sem jön be. KDm lassan a béka segge alatt
-
westcoastog
veterán
válasz hszilard666 #31990 üzenetére
kovy holvagy? majd én most:
kdfapper go play cod.Gyere velem most aztán kinyomjuk a szemüket.
-
Bjørgersson
félisten
válasz westcoastog #31991 üzenetére
Itt vagyok, de nyugodtan beírhatjátok helyettem is!
Egyébként komolyan, miért kell ennyire rágörcsölni arra a baszom K/D-ra? Még ha TDM-et vagy dominationt nyom az ember, akkor oké, de rushon, conquesten, meg a többi értelmes módon szarjátok már telibe...
-
hszilard666
veterán
válasz Bjørgersson #31992 üzenetére
Nem tudom, de ha 1.0 alatt van a KDm akkor rohadt zabos tudok lenni. :/ Tudom gáz vagyok de nem tehetek róla
-
boogie84
veterán
Még ha TDM-et vagy dominationt nyom az ember, akkor oké, de rushon, conquesten, meg a többi értelmes módon szarjátok már telibe...
Ott a .A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
tkesy
őstag
hát nem egészen... sokra megy veled a csapatod, ha félpercenként halsz, főként ha ezt járművel együtt teszed...
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
nagyúr
Ez eléggé helyzetfüggő... ha valaki közben pontokat foglal, vagy feléleszt egy csomó embert, vagy neadjisten így tud egy torlódási pont áttörni, akkor többet tett a csapatért, mint aki kempelt vagy gránátot dobált csak a fedezék mögül.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Találtgyerek
veterán
válasz FollowTheORI #31996 üzenetére
Azért nagyban igaza van tkesy-nek.Nem hoz sokat a csapatnak,ha valaki például a helivel belerombol a tömeg közepébe és kiugrik vagy szétlöveti magát.Sokkal jobb ha hátulról ki tv-rakétázza a tankokat.Tankokkal is lehet taktikusan játszani.Nem kell belemenni az ellenség csövébe és fél méterről lőni egymást.
Talán amit értelmesnek tartok az a jetes dropolás.06-3o/9759I39
-
Bjørgersson
félisten
Igen, nyilván arra gondoltam, hogy valaki félpercenként hal, nem pedig arra, hogy mínuszban van a K/D-ja.
-
westcoastog
veterán
válasz Találtgyerek #31997 üzenetére
Nem kell belemenni az ellenség csövébe és fél méterről lőni egymást.
Pedig az milyen jó mikor nyélgázon felöklelem a másik tankot és az arcába kapja a lövedékeket meg körbetáncolom.
Persze ezt nem +3 ellenséges tank kíséretében.[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
veterán
válasz westcoastog #31999 üzenetére
Bizonyos helyzetekben lehetséges,hogy jó,de ahogy írtad ha már van ott pár gyalogos vagy 1-2 tank akkor nem igazán kifizetődő.
06-3o/9759I39
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest