- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Már több mint 1 órája taroltunk alminho-val, erre most a végén összeomlik a szerver.
30k xp oda.[ Szerkesztve ]
-
almos94
aktív tag
válasz westcoastog #32651 üzenetére
Nem fogjuk megkapni...
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
Bjørgersson
félisten
válasz regener #32648 üzenetére
Nem úgy volt, hogy titokban tartod?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
scope2007
addikt
na megvan, hogy miért bannolgatnak a szerverek
itt vannak az értékek, ami nem tetszik a szűrőnek
Glock 17 Silenced 7.32 főleg emiatt kickel, le kell rontani
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
fakk és ezt a kört nem vettem fel
-
d2delta
csendes tag
Bf3 forever
-
d2delta
csendes tag
válasz FollowTheORI #32587 üzenetére
Mia ...
-
westcoastog
veterán
1 hozzászólásban válaszolj, mindenkinek ha lehet.
-
Micsurin
nagyúr
válasz westcoastog #32660 üzenetére
bocs , nem bírtam ki
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
K3NZO
senior tag
Lehetséges a helikopter TC rakétájának irányítását inverzre állítani?
"Per aspera ad astra"
-
hszilard666
veterán
Nem szeretek Anzanival egy csapatban lenni. Kinyírja az összes ellent!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
CJ4567
nagyúr
Anzanit megint lecsalózták
Én visszamentem BFBC2-be, sokkal jobb ott a sniperkedés, meg szerintem jobbak a mapok, Valparaiso Rush nagyon nagy feeling.
No Sana No Life
-
Micsurin
nagyúr
válasz westcoastog #32662 üzenetére
Nem ismered ? Alexovics, akarom mondani Metalexovics , nagy arc , youtubes srác, keress rá
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz westcoastog #32668 üzenetére
röhög ? nem KriszHDra gondolsz ? neki van olyan furcsa sajátos nevetése
-
Micsurin
nagyúr
válasz westcoastog #32670 üzenetére
-
Nxn908xxx
őstag
A pillanat, amikor csinálsz egy 109-es killstreaket,de pont a kör után fossa össze magát a battlelog és nem kapod meg, felbecsülhetetlen.
-
TaaT
nagyúr
Haver felrakta az új avastot nekem, azóta nem indul az origin. Avast kikapcsolása után sem. Valami tipp?
Give them hell Ukraine!
-
zzola
titán
Tegnap összefutottam Ziba-n xHoHo-val...mindenkit lealázott!
[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
válasz hszilard666 #32665 üzenetére
Adta, mint állat
Ma is folyt köv, egész délután otthon leszek, ohh yes
Melóból log offCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
F_Zolee
veterán
válasz kriszpontaz #32682 üzenetére
Gondolom a "művészneve" az illetőnek aki kreálta.
-
scope2007
addikt
válasz Nxn908xxx #32685 üzenetére
109 az szép lenne.. infantryban?
nekem csak tankkal sikerült eddig, de az sem lett elmentve, ahogy náladnézem a csókát.. m16, m416.. szal no comment
f2000 az első nála az még korrekt, legalább nem m16[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz regener #32677 üzenetére
Kurva jól néz ki! Mikor lesz végleges?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
regener
veterán
válasz westcoastog #32679 üzenetére
+Godlike79
BF3 mod szerűség külön rendszerben, csak eredetivel megy és még csak Closed Beta (ahova még Dice programozó is jelentkezett xD).FAQ: LINK
G4ula84
hát kétlem egyenlőre hogy bárki is csalna ott, csak a játékot szerkesztikkovy29
Hát egyenlőre még nincs dátum mivel csak pár ember dolgozik rajta, de jó lesz az csak kikell várni.
Inkább játszok majd ezzel mint egy Hardline-al, főleg hogy itt lehet saját szervered is ami a kliensedből fog futni.Ha valakibek mond valamit az Outcome akkor ismerős lesz a fejlesztő, vagyis NoFaTe.
-
Bjørgersson
félisten
válasz westcoastog #32689 üzenetére
Inkább a 2-ből.
-
westcoastog
veterán
válasz Bjørgersson #32690 üzenetére
Is.
-
CJ4567
nagyúr
-
westcoastog
veterán
Jajj, itt a videóm.
Még jó hogy 480p és a jutub tovább rontott a minőségen.[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz westcoastog #32689 üzenetére
Az egyik YT-os videó alatt azt írta NoFaTe hogy pl a Shanghai áthozható, de egyenlőre stabil kliens-szerver párost akarnak bugok nélkül. A pályákon már ígyis kilehet kapcsolni a határt, szóval nem számol ha kijjebb mész és nemis változik fekete-fehérre. Régebben linkeltem egy teleport teszt videót amin a Metro-n a külső bázis mellett a pályán kívül szaladgálnak.
westcoastog
De az az ocsmány lila afterburner
Meg neked bugos a minimap? (Vagy csak igy telón nézve tűnt olyannak?)[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz westcoastog #32693 üzenetére
Jobban játszol mint én, de tényleg, én ennél rosszabb vagyok.
No Sana No Life
-
regener
veterán
válasz westcoastog #32695 üzenetére
Konkrétan nem látszódik semmi se a minimapodon kb
Mármint a falak körvonalai, nyomj egy B-t majd ingame. -
Bjørgersson
félisten
válasz regener #32698 üzenetére
Minimap wallhack.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest