- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
válasz Bjørgersson #30384 üzenetére
Az alapján, hogy reggeltől estig ide írkálsz, kb semennyi. Nem is azt mondtam, hogy személyeskedsz, hanem az, hogy a stílusod kicsit b@ssza az emebrek csőrét és nem csak nekem, ha nem tűnt volna fel..
type your text here..
-
hszilard666
veterán
válasz jacint78 #30401 üzenetére
Naaaa. Ezt most miért? Mert nem értett veled egyet? Én pl kikapcsolom a chatet amikor tdm ezek és üvöltetem az amon amarthot, mert különösen zavar amikor telespammelik a chatet hogy így csíter meg úgy csíter Szerintem arc a srác nem értem hogy mi "bassza az emberek csőret" /no offense
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz jacint78 #30401 üzenetére
Mert ugye csak otthoni asztali gépről lehet a fórumra írni, máshonnan nem, igaz? Az meg pont nem érdekel, ha nem tetszik valakinek a stílusom, nem barátkozni járok ide.
(#30402) iszilard: Hagyjad, ezen is talál majd valamit, amit magára tud venni, aztán azért is menni fog a sírás.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
westcoastog
veterán
válasz Bjørgersson #30404 üzenetére
beszt wepön ever
-
jacint78
addikt
válasz Bjørgersson #30403 üzenetére
Mert ugye csak otthoni asztali gépről lehet a fórumra írni, máshonnan nem, igaz?
Kár, hogy ez is mellettem szól, de mindegy, hagyjuk is, bocsánat, hogy szóltam érte..
type your text here..
-
hszilard666
veterán
Level 69 lettem Aleska Diamond büszke lenne rám
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Nxn908xxx
őstag
-
CJ4567
nagyúr
Hogy van rajta ext mag, slug, laser, foregrip, és heavy barrel egyszerre rajta?
No Sana No Life
-
Lori82
senior tag
Sziasztok,multizni szoktam,általában az agy nélküli deathmatchet választom.A problémám az lenne,hogy már a 26. szinten vagyok és sok mindent felszabadítottam már(unlock) de nem tudom őket a fegyverre rászerelni.Lehet egyáltalán?Találkoztam olyan játékossal aki alacsonyabb szinten van mint én és az F2000 gépfegyverén(ezt használom a leggyakrabban) lézer,stabilizáló,távcső szinte minden van.A játékot ingyenesen töltöttem le az origin oldaláról.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Lori82 #30411 üzenetére
Minden fegyverre külön kell kioldani a kiegészítőket, ahogy ölsz velük.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #30412 üzenetére
Szóval. Hogyhogy nem tudod felszerelni? Battlelogon is tudod a loadoutnál, vagy játék közben a customize résznél.
-
Lori82
senior tag
-
dokee78
félisten
válasz Bjørgersson #30413 üzenetére
Régebben volt valami bug nem?
Loadoutnál beállítva nem az volt a játékban.. Valami ilyesmi volt,azt javították? -
scope2007
addikt
na még egy m320 hiányzik alóla.
+
bipod kés a végére /szurony/nekem tegnap az m4a1 bacult meg xD
hegesztettem a tankom sokszor, ki-be ugraltam, mert egy jetes rámfordult mindig.. mikor kitárazott rám - elment..kiugrottam javítani.. ez kb 4-5x lezajlott, majd a repairtool skint felvette az m4a1.. tehát repair tool skinnel tuzeltem, mint állat mikkr kiugrottam a tankból lőni..faintosTaaT
usas böszme erős volt az elején, aztán legyengítették rendesen
mk3a sosem jött be :/
usas még soldieroffortune gém miatt fav[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Komi28
senior tag
Sziasztok! Originen átlehet írni a nevet, hogy multiban más néven szerepeljek? Illetve esetleg lehet 2 névvel szerepelni(nem egyszerre játszani a névvel) egyikkel 0 szintről kezdeni? Köszi.
-
dokee78
félisten
Szerintetek 1 évig még kihúzza a játék?
-
Komi28
senior tag
-
nagyúr
válasz dokee78 #30424 üzenetére
Bőven... én kb még 4-5 évre teszem a support végét.
Eleve "igazi" BF nem jön még vagy 2 évig tuti szvsz.
Ha majd kilövik a BC2 meg BF3 szervereket előbb, na utána kezdhetsz aggódni majd. Nem holnap lesz.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Nxn908xxx
őstag
válasz FollowTheORI #30436 üzenetére
Nagyon remélem hogy igazad lesz.
-
Bjørgersson
félisten
Én még két-három évet simán jósolok neki. Hátha szép lassan lejjebb mennek majd a szerver árak is.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz Bjørgersson #30438 üzenetére
Aztán majd egy sniper only + jets szerót bérelünk.
-
ABee
tag
Üdv Uraim,
nemrég beszereztem a játék premium változatát és most az assignmentek megszerzésével próbálkozom.
Elő szokott fordulni olyan hogy valamiért beragadnak az acsik? Most épp a HK53/G53-mat akarom megszerezni a "Fixing it" Assignment keretében és már megvan a 2 repair tool killem de a javítások száma beragadt 6-on. Már vagy 20 tankot javítottam 100%-ra. Mi lehet a baj? Csak akkor számít a javítás ha nyert meccsen érem el?
Amúgy hasonlóan a co-op missziókkal is szívok nem kapok pontokat végigvitt pályák után.
Előfordult már veletek hasonló? Van rá valami megoldás?[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Nxn908xxx #30439 üzenetére
Fú, de állat lenne.
-
Bjørgersson
félisten
Ha van előtte másik assignment, akkor előbb azt kell megcsinálnod.
-
ABee
tag
válasz Bjørgersson #30442 üzenetére
Nincs előtte másik tudtommal, de előfeltétele egy másiknak. Valamint a repair tool killeket megadta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs