- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Bjørgersson #26894 üzenetére
sokkal izgibb az ebayen bidwarozni
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok. Repülő járművek csak Conquest Largeban vannak, vagy sima Conquestben is vannak?
No Sana No Life
-
törölt tag
üdv!
barátom leszedte az ingyenes BF3-at, de nem tudja elindítani, mert serialt kér, valakinek van valami tapasztalat, javaslat? -
cotag
senior tag
véletlenül lenullázott játékkal lehet kezdeni valamit???
700óra benne van -
westcoastog
veterán
Áh ma egy félisten terminátor módjára játszom.
Bár lehet csak a sok lvl1 játékos teszi.(#26919) kovy29
Nem fog rajtam.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz westcoastog #26918 üzenetére
Csak nyugodtan, majd este reportulunk.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
CJ4567
nagyúr
-
dejaris
addikt
Na kozben az aknamunkara megtalaltam a sajat receptemet: forgalmas foutakon, ahol nagyon elut az akna szine az aszfaltol A lenyeg, hogy a nap jarasa nem valtozik igy az oszlopok arnyeka egyhelyben marad es pont egy aknanyi szelesek. Senki sem szamit ra
-
Bjørgersson
félisten
válasz Nxn908xxx #26895 üzenetére
Már rendbe rakták, nem kell ilyenkor megijedni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Nxn908xxx
őstag
válasz Bjørgersson #26926 üzenetére
Igen, fel is lélegeztem abban a pillanatban.
-
-
pucz
senior tag
Az RPG-nél remélem lesz combosabb rakéta, mert mindig kinyirnak a godemode-os tankok. Apropó godmode: némelyik heli úgy bírja nyelni a skulot, hogy veszedelem. Az meg ramlo egy rövid sorozatot, azt joccakat. Ez WTF??? Csak azért nem vertem meg szét a gépet, mert azon van a sorom.
-
pucz
senior tag
válasz bicajoskema #26930 üzenetére
Én csak lőttem, ahová értem. De jó tudni, hogy számít a játékba, mint a való életbe. Egyébként yavelin nem lesz? Az fentről tamad, tankok ellen zsír lenne. A helis betegségre tudsz valamit? Oké, hogy nincs fps-em. De ha szetszorom, dogoljon már meg.
-
9Petya2
tag
Pedig kb az RPG a legjobb rakétavető vagy a SMAW. Ezek jók földi meg légi járművekre is. Persze ha a repcsiket akarod velük szedni nemárt gyakorolni. Lesz még Igla meg Stinger, amiket meg azthiszem légi járművekre tudsz hasznalni csak.(én nem használom őket, szóval valaki majd kijavít ha hülyeséget írtam). Ja, meg még a Javelin is van, az jó tank ellen.
Ha tankra célzol, akkor próbálj a hátsójába lőni vagy merőlegesenaz oldalát, ha sikerül, kb két lövés RPG-ből és már disabledelted is. Ha szemből lövöd, akkor eleve kevesebbet sebez rajta mert ott vastagabb a páncélja.
szerk: kicsit megkéstem
[ Szerkesztve ]
-
pucz
senior tag
-
westcoastog
veterán
Hm sniperkedni a legjobb seine crossingon, toltam 16-0-át.
Jaj, elárulom magam hogy be van kapcsolva a hack.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #26936 üzenetére
Seine -n a kávézó körül szaladgálva lövöldözni a vicces
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #26938 üzenetére
a taktika meg smafu?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #26939 üzenetére
Na jó nem, beállok valahová és szedegetek le mindenkit.
-
félisten
válasz westcoastog #26940 üzenetére
Szóval Te voltál az!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
TaaT
nagyúr
Ma összejött a Deadly tools achievement, észre sem vettem csak amikor vége lett a menetnek.
Give them hell Ukraine!
-
architect26
aktív tag
hol tudom beszerezni a pré,iu,ot? mert ma 70% offosan vettem meg az end game-et, és az egyetlen CTF szeró, ahol vannak is premiumot kér :/ nekem csak egy humble bundle-es Bf3 és ez a mostani 70%offos end game hozzá
Per aspera ad astra
-
joysefke
veterán
hogy a francba kell a tankból kiszórni a füstöt? Már unlockoltam, de nem megy, hiába nyomogatom az X-et...
J
-
gmx9
aktív tag
válasz architect26 #26943 üzenetére
Én is csak azt vettem meg, ilyen tájban már nem nagyon szoktak lenni teli szerverek. Délután viszont többen és nem prémiumos CTF szerverek is vannak. Van, ahol váltogatják a játékmódokat, így ha éppen nem találsz, érdemes megnézni később. Egyébként pl. itt aprón is lehet prémiumot venni.
(#26944) joysefke: Be is állítottad a loadoutnál az IR Smoke-ot?
[ Szerkesztve ]
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
scope2007
addikt
válasz architect26 #26943 üzenetére
End Game a legjobb dlc, must have xD
van azért ctf szerver, bár nem 0-24esek...
általában 11től éjjel 1-2ig van tele amin én tolom
64esCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
válasz 9Petya2 #26949 üzenetére
nemrég már beszélték a többiek
ha van már reactive armorod, és lelovik róla, akkor azt ugyanúgy vissza lehet hegeszteni, mikor nyugis a helyzet.
hiába 100%os a tank, azt nem mutatja.nagyon sokan ezt még most sem tudják..sas100asok közül sem.
ezelőtt is a gyerek helyére nézett mert hegesztettem a tankot körbe körbe, pedig már 100%os volt. nem értette miért csinálomCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest