- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
-
jacint78
addikt
válasz Flickering #27600 üzenetére
Nem ijesztgetlek, nem vétettél semmit, de minden amit leírtam igaz nem is bonyolult igazából..
De akkor azt is, amit te a paypalodba írsz be nem?
Dehogynem, de azt csak egyszer kell beírni.
Mr.Csizmás
Hallottál már olyanról, hogy feltörték a paypalt és megszerezték az adatokat? MErt az kell hozzá, amíg ez nem történik meg addig egyértelműen jobb megoldás, viszont tiszta gépen és megbízható helyen vásárolva kártyával ennek kicsi az esélye. Ja és nem egy helyről hallani, hogy a paypal picit megsápolta a lóvét..
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
Mr.Csizmás
titán
válasz jacint78 #27602 üzenetére
egyértelmű, hogy csak a saját itthoni gépről pp-zek, vírusírtó, stb. van sáp: le van írva, hogy mire-hogy-stb. mennyit von le. ha vásárolsz, akkor semennyit, ha pénzt utalsz simán, vagy eladsz (fogadsz utalást), akkor jatt van.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
scope2007
addikt
lol ilyennel se találkoztam még CTFen
aimbotos tankos.. szerencsére 1mapot maradt.. aztán vagy kicket kapott, vagy lelépett nem figyeltem
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
gmx9
aktív tag
Sorry az értetlenkedésért, de láttam szó volt a B2K DLC-ről. Mit takar, hogy mindenki kap, csak aktiválni kell? Nálam azt jelzi, hogy meg kell vásárolnom.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
almos94
aktív tag
A Sharqi Peninsula B2K map?
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
Bjørgersson
félisten
válasz almos94 #27610 üzenetére
Az bizony.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
regener
veterán
Bejelölt egy codoczo nevű srác, ráírtam hogy honnan ismer, nemjött válasz. Akkor felmentem utána Ziba CQ-ra majd amikor írtam neki eltűnt Aztán kaptam egy választ Battlelogon hogy "NEM TUDOM". Minek jelöl be akkor egyáltalán?
Persze letöröltem mert ígyis ha ismerőst vennék fel mindig sír az Origin hogy tele a listám, amikor még 70 sincs.
-
regener
veterán
válasz westcoastog #27613 üzenetére
Ja hogy sorba kellett állni? Azthittem a fagyizóba adják a fagyival.
Már értem miért voltam egyedül a fagyizóba és mért voltak olyan sokat a sorba.
[ Szerkesztve ]
-
sirdenis
tag
Kezdek belejönni, ès kezdem èrezni a csapat hiànyàt. Vegyetek fel bàtran! sirdenis88
-
pucz
senior tag
Miért van az, hogy tök hosszan bírom követni az ellenséges gépet, szarrá, péppé lövöm a fedélzeti gépágyúval, és nem hal meg. De még csak füstölni is alig füstöl. Az meg egyszer mögém jön, megereszt egy 1mp-es sorozattal, azt olyan szinten végem, hogy kiugrani nem bírok.
Másik: megengedtem 2 hőkövetőssel, és semmi. Disabled, az meg nyugisan kiugrik. Olyat rageltem ez miatt a szar miatt, hogy már majdnem kivágtam az ablakon ezt a szart. Több órát repültem, és egy kúrva ellent nem bírtam lelőni, pedig folyamatosan jelzi, hogy hitelem!
-
F_Zolee
veterán
válasz kriszpontaz #27618 üzenetére
Plusz ha minél közelebbről sorozza annál jobban sebez...célszerű lopakodni utána és amikor megfelelő közelségbe van az ember akkor 2mp alatt szét lehet szedni.
-
pucz
senior tag
válasz kriszpontaz #27618 üzenetére
Mikor laza fordulóba kezd, oda is megy jócskán. Semmi. Az FPS lenne előnyük???
-
-
jacint78
addikt
-
scope2007
addikt
valaki large conquest?
esetleg jöhetne enginerrel javítani
kell a sok tank pont.. mert ctfbe lassan haladok a 100as tank starhozCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Csaber
senior tag
válasz F_Zolee #27623 üzenetére
Ma azt kívántam leginkább hogy, egy orosz játékost se engedjék európai szerverre játszani , 2 órás accuntal , " pro" jetes annyira hogy, csak testre tud lőni repülő vs repülőnél tankkal na meg 2-3 alkalommal aa-val tudtam pihenőre küldeni , ma eddig szinte minden körömbe jutott egy csaló persze mind orosz , ma a legdurvább az volt feljött egy helis hozzánk és 500 ticket alatt 200-at ölt helivel , csak jelzés kép az ELPI teamnek előző körben kb 1800 ticket alatt lőttek össze ennyit (mikor felmentem megkérdeztem mióta vannak fent)...
-
westcoastog
veterán
Amúgy mivel lenne érdemes rögzíteni a játékot ami nem eszi meg a gépet felvétel közben? Meg hogy szoktak fragvideókhoz rögzíteni? Végigvesznek egy egész meccset aztán abból kiválogatják a jó részeket?
-
Bjørgersson
félisten
válasz westcoastog #27627 üzenetére
Mirillis Action, szerintem úgy.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
-
devilinsid3
addikt
ahogy jólesik úgy veszed fel ha egy kör tartana kb. 20 percig és te már rögzíted 15 perce akkor azt le is állíthatod és indíthatod a másikat, mert elég sokat foglalnak az ilyen videók
Mirillisnél vigyázz, mert ha sokszor indítod el egy bizonyos időn belül akkor kifagy (legalábbis nekem)
bf4 mantle alatt nem megy a Mirillis (legalábbis mások véleményét alapul véve, mert nálam működik )/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
westcoastog
veterán
válasz Bjørgersson #27628 üzenetére
Kipróbálom.
(#27630) devilinsid3
Csak azért mondom a végigrögzítést, mert honnan tudja az ember előre mikor fog egy jót lőni?
Majd felteszem aztán meglátjuk nálam hogy működik.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz devilinsid3 #27630 üzenetére
Fullscreen helyett borderlessre állítva megy, nem?
-
devilinsid3
addikt
válasz westcoastog #27631 üzenetére
nyilván nem tudja az ember, de egy 15 perces videó több, mint 20gb.. na már most ha te nem lősz 15 percig semmit felesleges tovább venni, leállítod és rögtön indítod a másikat.. helyspórolásnál praktikus lehet.. de felőlem felveheted egybe az egészet, de 60-70gb anyagot megtartani 1 fragért szerintem böszmeség
(#27632) kovy29: full screenen van
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Gyula84
veterán
válasz westcoastog #27557 üzenetére
sok a low az enemyben
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz devilinsid3 #27633 üzenetére
Azt mondom, hogy ha borderlessre állítod, akkor tudsz venni Mirillis-szel. Legalábbis valami ilyet olvastam nemrég.
-
devilinsid3
addikt
válasz Bjørgersson #27635 üzenetére
hát a kérdésed nem így hangzott
és nem borderlessen van nekem hanem full screenen/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
westcoastog
veterán
Majd kialakul hogy lesz.
(#27634) G4ula84
Előfordul. -
Bjørgersson
félisten
válasz devilinsid3 #27636 üzenetére
Nem a beállításaidat kérdeztem, hanem hogy ha borderlessre állítod fullscreen helyett a játékot, akkor a videofelvétel megy-e. Teccikérteni?
-
devilinsid3
addikt
válasz Bjørgersson #27638 üzenetére
de nem igazán érted amit mondok
borderlessen nem próbáltam még, de ha átállítanám és megy akkor sem jelentene semmit mivel másnak "elvileg" így sem megy fullban, nekem pedig igen
szóval ezt nem nekem kéne kipróbálnom, hanem másnak, hogy ott működik-é avagy sem má' a bdsrstnt neki
de a kedvedért majd veszek fel pár percet
(persze ha a recoil controll videó megfelel)[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
DEV_NULL
őstag
MSI AB?
-
regener
veterán
Elsőnek is:
Ha annyit foglal 15perc akkor elég bénán van beállítva nálad valami.50mbps 60fps: 24perc 15mp ~ 8,15GB
S az 50mpbs a maximum a YT-os videókhoz, afelett úgyis visszacsökkenti.
Általában ~30mbps bőven elég 1920*1080 mellett éles képhez. Oda a minimum ajánlott 8mpbs.Másodszorra pedig BF3-ról van szó, nem BF4-ről meg Mantle-ről(/ról -ki hogy ejti-).
(#27641) westcoastog
Dxtory + x264 codec is jó.[ Szerkesztve ]
-
DEV_NULL
őstag
válasz westcoastog #27641 üzenetére
Én 1080ba játszok és 720ba rögzítek vele. Sok programot kipróbáltam, nekem ez vált be a legjobban, nem terheli le a gépet és nem is szinkronizálja az fpst a felvételhez. Utána ha szerkesztek videót 720p mpegbe konvertálom. Ilyen minőséget érek el így, sztem simán vállalható.
Igaz ez P4F...
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz regener #27642 üzenetére
ezt így zseniális matematikai képességeid alapján számoltad ki vagy van valami tapasztalatod esetleg a Mirillis programmal?
#27645) DEV_NULL: vannak olyanok is a Földön akiknek működik a program és nem fagy szét
nálad lehet valami mellék program akasztja ki és kész, de ez nem a "melyik a jobb felvevő progi" téma akart lenni a részemről, hanem a Mirillis tapasztalatomat írtam le
használhat MSI-t is, pont letojom[ Szerkesztve ]
-
DEV_NULL
őstag
válasz devilinsid3 #27644 üzenetére
Nekem a Mirillis-szel az a tapasztalat, hogy ha felvételt indítok azonnal szétfagy az alkalmazás (játék) amit rögzíteni akarok.
MSI AB-nál jobbat és egyszerűbbet még nem találtam... FRAPS, Mirillis, Dxtroy. Ezeket próbáltam előtte.
[ Szerkesztve ]
-
pucz
senior tag
Mi van ma? Ha repulozok, egy perc alatt kilonek. Másik: felmentem lőni előbb párat, de már a deleten gondolkodok. Ping Oke, minden oké. De level 3-as jogyerekek jönnek, egy villanás, azt meg is haltam. Jön a gyerek kp-val, és már csak azt veszem észre hogy halott vagyok.
-
regener
veterán
Csak kitaláltam persze.
Ja nem, azt használtam a 660Ti előtt egy "keveset".
-
DEV_NULL
őstag
Én csak erre próbáltam némi ségítséget írni neki, míg te letojod.
-
kriszpontaz
veterán
Ezért vettem Avermedia Live Gamer HD Lite kártyát. Egy komplett kör ~40 perc max 5-8GB.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest