Hirdetés

Aktív témák

  • Allien

    veterán

    válasz PhilBrick #2815 üzenetére

    Én nem szoktam sírni. Ebben az esetben is, kerestem a megoldást, és ha úgy veszem, megoldották/tuk/tam (oszd be). A parancsnokunk írkált nekik, és nagynehezen abba hagyták a bc-t. Én pl. azt találtam ki, hogy ahogyan csak lehetett elbujtam egy homokzsák mögé, a légvédelmi rakétánál, majd ahogyan átzúgott valamelyik gép felettem gyorsan beugrottam, befogtam, lőttem, kuporodtam egyből. Persze, egy repcsinek ez meg sem kottyan, ezek a rakéták max 10-ből 1 ha talál. A helit azért sebeztem, de érdekes módon, vele szemben sem ért semmit, pedig vagy 5 sorozat rakétát ráküldtem, relative közelről, úgy, hogy az esetek többségében jelezte, hogy befogta!:((
    Ami a beszoritást illeti, nem akarlak leszólni, nem ismerlek, de gondolkodni!:DDD Elvileg, kb. a létszám azonos. DE! Mi a rákot tegyek, ha mondjuk 3-6 ember a csoportból SEMMIT sem csinál (végig 0 pontosak, és a másik oldalon nincsen éppen ilyen!). Ja, és NEM a klánunk tagjai általában, akik csak lébecolnak. Soxor találkozunk ilyenekkel, nem álnak szakaszba sem, pedig ez ALAPVETŐ!!! Magfarkasnak NEM szabad lenni, mert akkor a kommander, és a többi ember meg van szívatva, ugyanis, nem nagyon lehet ezeket az embereket irányítani, márpedig, ENNEK a gamenak pont ez a lényege, a CSAPATJÁTÉK!:)) Nem is beszélve arról, hogy itt is, ebben az esetben rendszeressen lopták az eszközeinket. Akik relative játszottak is, aránylag le van osztva, ki mit kezd. Ha viszont az ellenfél ellopja még a repcsiket is, akkor végképp semmi esély.:(((
    Amit nem értettél meg, az pedig az esettleges csalás lehetőssége. NEM azt állítom, hogy tutira az volt, csak az én szemszögemből azt láttam, hogy jön egy repcsi, ledobja az összes bombáját, aztán csinál egy éles fordulatot, és jön vissza, majd MEGINT bombáz (aztán megint fordul, bombáz)! ILYEN normál esetben NINCSEN! Tehát, 2 lehetősség van. Vagy én láttam rosszul, mert ugye ez is benne van a pakliban, vagy ugye, nem csak unfer játék volt, hanem csalinka. Az utóbbi esetben tökmindegy, mennyien vagyunk, egy ember is szétbakja a többiek szórakozását!
    Nem mondom, hogy én mindig ferrül játszottam. Eleinte, amíg nem klánban voltam, belopóztam az ellen bázisára, és pl. megkerestem a kommandert, vagy a helire várókat ritkitottam.:B De, mióta ugye SOG-s vagyok, ilyet nem teszek, mégha éppen nem is a többiekkel nyomulok. Sőt, ha éppen repcsizek, már nem célzom meg torpedóként a heliket, hanem megprószálom tényleg lelőni őket. Ez többé-kevésbé, de sikerül! Már az ütközések elkerülése, a lelövések még annyira nem mennek. :O Ha mégis ütközök, vagy esettleg TK-t követek el (teamkill), azonnal írok legalább egy sorry-t. Ez, az esetek többségében elégséges.
    Ennek ellenére, pont tegnap elött büntettek meg egy csapattársam haláláért (érdekes módon nem SoG-s volt). Sajnos, még sok hülyeség van a gameban, mert a tk egy része is az. Sokan inkább fogjanak fehér botot a kezükbe, és vegyenek fel egy sötét szemüveget, mert bizony, a Claymore-t IGENIS messziről ki lehet szúrni, ha azt egy csapattárs rakta le!:((( Ezért megbüntizni egy szegény, védtelen snipert, hát elég lol. ;)

    Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

Aktív témák