- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
egy kicsit sóher szeretnék lenni:
Olyan embert keresek, akinek megvan a premium, és tudnék vele hétvégén (nem este!) játszani, kihasználva a premium friends adta lehetőségeket.#KeepFightingMichael
-
inf3rno
nagyúr
válasz FollowTheORI #23141 üzenetére
Jó, de hol, vagy hogyan? Vagy kell hozzá olyan battle pack, amiben ilyesmi tartozékok vannak?
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
válasz spanglee001 #23142 üzenetére
Az baly, ha selypítve olvasom?
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
nagyúr
válasz inf3rno #23158 üzenetére
A karaktered egyedi beállításainál, ahol a fegyvereket tudod váltani és egyedire szabni, ott kell feloldani és beállítgatni ezeket. Meg kiválasztani az adott fegyvertípusokat.
Ezt a "spawn" képernyőn tudod elérni a bal also sarokban a "Customise" alatt.
Vagy pedig a játék főmenüjéből a "Soldier" alatt az első pontban (ha jól emlékszem)...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
inf3rno
nagyúr
válasz FollowTheORI #23161 üzenetére
Találtam egész jó videokat: [link] [link]. Egyelőre maradok az alap fegyvereknél, azokkal úgyis nehezebb.
Buliban hasznos! =]
-
whitezo88
nagyúr
Megnéztem Soissonst Frontlinen. Nektek is brutál fps dropotok van más mapokhoz képest? Mediumra kellett visszavenni és úgy se volt épp 60fps...
-
nincsnév007
őstag
válasz Aventador91 #23167 üzenetére
lesz ma is battlefield zúzás?
-
Aventador91
őstag
válasz nincsnév007 #23168 üzenetére
lesz. plokszi is sztrímel majd, de én se hagyom ki zene nélkül, tegnap nem vettem észre hogy hangos volt a zene, meg egy óra után hagytam is az egészet mert kaptam egy hírt, azóta se tértem magamhoz
-
nincsnév007
őstag
válasz Aventador91 #23169 üzenetére
oké várom
-
Aventador91
őstag
[link] itt megy a csapatás mindjárt
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #23167 üzenetére
Most megyek zuhizni, jövök majd. Még nincs fent openbroadcast, semmi... :/
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #23175 üzenetére
Na, megy nálam is! link
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
laceszgamer
addikt
-
Don't Panic
senior tag
tragikomikum ez a "játék" sok retardál idióta full kretén... brigádba kerültem mindig idegesítő bugok kemper csipások és kemper járművesek a kezdőponton az egésztől a kedvem megy el komolyan elkezdek megint cs.1.6 ozni vagy csgo ez a játék ebben a formában vállalhatatlan pedig nem vagyok ultra béna...voltak jó körök meg nyertünk is...
-
inf3rno
nagyúr
válasz Don't Panic #23181 üzenetére
Én csak a gránátokat meg az ideggázt szórom, a gépfegyverrel csak közelit tudok ölni még így is, hogy sikerült 2x-es zoom-ot rátenni. Gondolom majd később lesznek komolyabb fegyverek, de közel sem annyira átlátható, hogy melyik mit tud, mint BF4-ben. Ma azért átmentem lóval 6-on egyszerre, az a része tetszett.
Buliban hasznos! =]
-
prokxy
veterán
Lehet, mert említette, h elsőre neki sem volt annyira jó, aztán állítani kellett vmit és jobb lett tőle. Írtam még este rá privit, h mi is az a setup, este kiderül, h jobb lesz-e!
Látom megy a masinád, csak BF4-eztél...
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz laceszgamer #23180 üzenetére
A helyzet az, hogy én is ezt a dlc-t várom a leginkább, kár hogy nem ezt adták ki előbb
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
M^xx
aktív tag
válasz laceszgamer #23021 üzenetére
Én konkrétan overwachra váltottam, nagyon szeretem a BF-sorozatot szerintem a legjobb multis lövölde, de a cq nagyon unalmas a számomra, pontról pontra szaladni és vissza semmi kihívás nincs benne. De ami legjobban idegesít, az a spawn rendszer agyfaszt kapok amikor a hátam mögött születnek le az emberek, de az sem korrekt, amikor támadok egy pontot már majdnem elfoglalnám leszületik egy majd a többi ellenség és az addigi kommandózásom semmit sem ért.
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
nagyúr
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #23191 üzenetére
A BF1 ilyen, sokaknál elszakad a cérna közben, főleg, ha a TS benne van.
-
raubisoda
senior tag
Srácok létezik,hogy felraktam az új w10 creators-t és nem indul a bf1?Tapasztalt valaki hasonlót?
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
pils00
tag
válasz raubisoda #23194 üzenetére
Tegnap én is lefutottam egy hasonló kört.
8-10 x próbáltam bejelentkezni az originbe.
Csak a karika forgott.Küldték a 6 jegyű numerikus kódot SMSben minden alkalommal.
Sokadik próbálkozásnak beléptem az Origin webes felületén szintén sms megerősítéssel, ami sikerült.
Ezután kb fél perc alatt sikerült bejelentkezni a kliensbe.Meg ne kérdezd, hogy miként és miért!
Egy próbát talán megér.
-
Aventador91
őstag
valaki szokta nézni rajtam kívül a peaky blinders sorozatot? első világháború után játszódó gengszter sorozat. tele van bf1-ből ismert fegyverekkel + páncélos autó, gránát meg még biztos lesz más is, csak még nem láttam az összes részt.
-
Aventador91
őstag
[link] mindjárt megy a stream. aki unatkozik nézzen be
-
LeRoy18
aktív tag
válasz Aventador91 #23196 üzenetére
Boardwalk Empire a mérce ilyen téren
Jimmy Darmody útja a fény felé, sípszó...
Search Results
Ben Affleck új filmjét ki látta? a nyitány montázs, elég sablonos ww1 képsorozat
a történet szerint amcsi tengerészgyalogos? volt 17-től Franciaországban, talán már hadba léptek abban az évben -
redingitell
senior tag
válasz Aventador91 #23196 üzenetére
Láttam az eddigi részeket, engem nagyon megvett ez a sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest