- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
STC Speed
őstag
UPC -s netten nincsen problémátok?
Csomószor disconnectel a játék.... vagy ez másnak is gyakori?(2-3 kör után szinte tuti) -
Laraxior
titán
válasz STC Speed #15702 üzenetére
Kezet foghatsz daveoff kollegával.
Neki is problémás, minden körben kibassza a game.
Az UPC-s konektboksz a probléma forrása.Megjegyzem, mint ahogy korábban, hogy nálunk itt németben is ugyanazt a szart adták, nekünk is beszart, csak a szolgáltató neve más, de még a logojuk is ugyanaz
Kicseréltettük, azóta nincs vele baj.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Land
veterán
Megkaptam születésnapomra a Bf2-et. Eddig Bf4-eztem. Élvezni fogom, jófajta?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
etejedu
őstag
Jelentem én is megcsináltam az AT gránátos medált! És hogy miért nem sikerült előtte? Mert a light at gránátot dobáltam előtte...jó hogy nem számolta bele! .
-
daveoff
veterán
válasz STC Speed #15702 üzenetére
Nálam úgy néz megoldódott ugyanez a probléma. Nem akarom elkiabálni, de tegnap előtt teljesen kikapcsoltattam ügyfélszolgálaton keresztül az UPC Wi-free szolgáltatást, azóta egyszer sem dobott le a játék, előtte kb minden második körben server disconnected volt.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
daveoff
veterán
válasz STC Speed #15717 üzenetére
myupc oldalon elvileg ki lehet kapcsolni, de nekem ott nem sikerült, ugyanúgy élt tovább, ügyfélszolgálaton kikapcsolják, csak nekiállnak győzködni, hogy ne. határozottan megmondod, hogy neked nem kell, és kész.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
VincentVG
senior tag
Sziasztok,
A megszerzett medálok látszódnak valahol?
Pl mint a dogtag? lehet őket "viselni"? (és "killcam" esetén látszik az ellennek?)
Vagy csak gyűjtögetni és nézni a menüben? -
-
lofagi
addikt
Egy kis fejlődési útmutató.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
-
lofagi
addikt
Mit és hogyan listám. Nagyon köszönöm.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
VincentVG
senior tag
Köszi a válaszokat.
Akkor nincs olyan h felveszem a sinai map-en az élére vasalat keki rövidgatyót + a dísz zubbonyt és kipakolhatom az összes medált, hadd csillogjanak, hátha könnyebben leszednek a sniperek??
(u.i. igazából csak azért kérdezem, mert nem vagyok túl penge, és kicsit rágörcsöltem az első medál megszerzésére, és nem tudom kell e ez nekem?? (nem annyira) ) okké tudom trófea gyűjtés..
-
Aventador91
őstag
van battlefest-es dogtag-em, pedig nem is foglalkoztam a témával
-
sixpak
nagyúr
Na, nekem is előjött a server disconnected, ma du. már 4x.
Ez tuti, hogy nem szolgáltatói hiba, hanem a balfasz játék miatt van. Talán javítják majd...vagy az eddigi példákból kiindulva, még mást is elbasznak.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
R3laX
addikt
válasz daveoff #15718 üzenetére
Nah megnéztem, nem kapcsolták ki a We free-t , azt mondta a nő továbbítja a munkatársak felé... ez a "persze, persze, kikapcsoljuk " Ugyanúgy előjött a hiba amúgy is...
Sixpak: Neked nem UPC van? Na meg igazad van, de tényleg bétával is játszottam, megjelenés után is játszottam Connect Box-al, akkor is jó volt, ez a patch óta van, az iszonyú GPU/CPU kihasználtság mellett a netet is szétszakította
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Igen, upc.
Egy 5-6 éves wifi nélküli Cisco modem. Soha nem volt vele semmi gond. Én is 60akárhány órát tettem az alphába és a bétába, meg 100-at a megjelenés óta ebbe, de mint délelőtt írtam is, soha nem volt még problémám.
Du. jött elő, de vagy 4x.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
smokiii1
aktív tag
válasz lofagi #15723 üzenetére
Na akkor egy kérdés ha már felmerültek a videódban az xp boost-ok. Bár lehet mondtad, de most nem néztem végig. Szóval xp boost-ot csak battlepack-ekből lehet szerezni?
Egyébként nyertél egy feliratkozót. Általában angol youtube-ereket nézek mert a legtöbb magyarnak vagy alapból idegesítö hangja/stílusa van vagy pedig direkt módon rájátszik hogy az legyen. De a tied szimpatikus, sőt még a háttérben lejátszott gameplay is élvezetes. -
R3laX
addikt
válasz sixpak #15732 üzenetére
Én nem értem mi ez, de remélem 13-án vmit alkotnak MINDENNEL , mert egy roncs a pöcs óta... Nem lehet játszani egyszerűen... Eddig felqrt, hogy Empire's Edge 50FPS, GPU 6%-100, most már nem játszok azokon a mapokon, cserébe végig se enged egy kört játszani, mert Server Disconnected
-
lofagi
addikt
válasz smokiii1 #15737 üzenetére
Köszönöm, igyekszem kicsit komolyabb hangvételben előadni, a hasznos tanácsokat. Kár, hogy erre kevesen vevők. De nem baj.
Igen, egyelőre csak a battlepackekből lehet szerezni, s nem dobálja túl sűrűn az az igazság. A nagyobb packekből már jobbak az esélyek.
-
Frod
addikt
válasz lofagi #15739 üzenetére
még az előző videóból a minimap méret-növelés tényleg hasznos volt, köszi érte.
ugyanakkor minden egyes 'batlefíld' fonetikus kiejtésnél majdnem kiesem a székből. vannak weboldalak amik felolvassák hangosan, ha nem vagy biztos valamiben. ha meg feature nem bug, akkor bocsDo you see the white shadow?
-
törölt tag
-
taknyí
senior tag
-
etejedu
őstag
Találtam 200%-os ticketes TDM szervert!
Csak csipa, no hud, no gránát! Saját is csak akkor latni ha spotolsz vagy tovább rajta hagyod a célkeresztet. Igazi bujkálós, de a forest sztem felejtős. -
válasz lofagi #15725 üzenetére
Nincs mit. Korrektek az anyagaid megérdemlik a kiemelést szerintem.
MÁS
Tegnapi tapasztalataimról osztanék meg pár dolgot.
1. Mortar vs. Repair Tool: mivel a mortar körülményes és a patch óta nem sokat ér szerintem, pláne nem tankok ellen, gondoltam beteszem a kalapácsot és majd trollkodom azzal. Neki is ugrottam egy Heavy Tanknak, de szart sem sebez Ott püfföltem majd 1 percig és csak 90-ig jutottam. Legalább korábbi BF-ekben volt hatása a Repair toolnak a járművekre ha már oda kellett rohanni közvetlenül mellé. A kiszálló enemyt meg hiába csaptam vele fejbe... Illetve a vonatot sem sikerült sebezni az oldalán.
2. Empire's Edge fps: nem nagyon volt eddig gondom azon a térképen de tegnap 2-szer is belefutottam abba amire itt többen panaszkodtak. A komplett gép félgőzön megy. VGA kihasználtság Deploy képernyőn 99% és pörög az fps rendesen, minden szép sima. Leszületek majd szépen fogja magát a VGA és a CPU kihasználtság is beesik 50%-ra. Ami ultragáz, hogy nem csak CQ-ban. DOM-ban is azon a hangyaf@sznyi darabkán fele annyi játékosnál is 44fps emiatt. Előtte, utána egyik térképen sincs gondom. Amiens is vajsimán megy.
3. Disconnect: nekem ezzel nincs bajom, tegnap 1-szer ledobott, de kb. ez volt a 2. ilyen eset megjelenés óta. Pedig nekem tényleg nem csúcsszuper vezetékes netem van. Csak egy Wifis modemes Telenor Hipernet.[link]. Ritkán van rá panaszom egyébként pedig a PC mellett rá van csatlakozva egy Laptop, egy tablet és egy telefon is szinte állandó jelleggel.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
prokxy
veterán
Várható holnap az új map és vmi patch? Vagy majd csak 13-án?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest