- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz feco70 #15501 üzenetére
Ez hülyeség, kell vele célozni, és nem is akárhogy, pontosan. Ráadásul elég bugosan hitel, és csak közelre egy lövés. De ez az egyetlen olyan fegyver, aminek valamirevaló sebzése van, én is előszeretettel használom adott pályakon.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
taknyí
senior tag
BF1 még mindig nem szereti az AB-t leáll a működése... Így tuning a kártyára mivel oldható meg?
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
feco70
senior tag
válasz daveoff #15507 üzenetére
Persze szoktam én is használni, ha már nagyon felba. akkor én is előveszem, de ennyire nem szabadna erősnek lenni a többihez képest. Amugy most értem el a tizes szintet sniperrel, nem nagyon szoktam csipázni.
Nagyon jó szerintem a Martini-Henry, amit most kaptam utolsó fegyverként -
daveoff
veterán
válasz feco70 #15508 üzenetére
Hát engem ez a csipa sweet spot rendszer sokkal jobban felidegel, pl a martini-henry is. Ez hogy bivaly erös puska pl 10 m-ről nem one shot, de 80m-ről igen, ez agyrém. Ennél nagyobb ökörséget ki sem találhattak volna....
-
spanglee001
addikt
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Zso Ro
senior tag
válasz giornalista #15473 üzenetére
+1 like
-
envagyok
veterán
Sziasztok,
Van vmi program arra, hogy játék közben monitorozzam az fps-t, cpu terhelést, gpu terhelést, memóriát? -
CptAdamica
veterán
válasz spanglee001 #15510 üzenetére
Atya világ, sniper 2x-es sebzés, erre se fogok felmenni, az tui...
Megyen!
-
prokxy
veterán
Most komolyan, ennek mi értelme van?
Főleg a játékos társadalmat ismerve, a rushnál a védők nyernek, mert a támadók is ott fogak a bázisukon gubbasztani a csipa fegyókkal a domb oldalán.Múltkor Fao-n rusholtunk, mi támadtunk, elhoztam a tankot, odamentem a ponthoz, aki bent ült, írtam neki, h szálljon ki, direkt el is nyomtam a füstöt, de neeem, ott ül végig az idióta benne...de senki nem élesített.
Nem mellesleg hülye lennék kimenni a terepre vagy bárhová a medic-kel, mert ha akár lábon is lőnek, akkor is ámen van. Szóval ez elég ratyi próbálkozás, de ne legyen igazam.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
guftabi96
addikt
válasz daveoff #15509 üzenetére
ritka nagy baromság az biztos, de gondolom a balansz miatt csinálták ezeket. (ésszerűbb magyarázatot nem tudok rá adni én se)
(#15510) spanglee001
Hátha a sok egész meccsen egy helyen campelő idióta átmegy erre a játékmódra cq helyett, és máris jobb lesz a cq
Pedig lehet csipával is folyamatosan mozogva játszani, most én is próbálgattam, és elég jól lehet vele aprítani, ha odafigyel az ember.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
F e Z o
veterán
-
F e Z o
veterán
Az miért van, hogy menüben olykor tudok csatlakozni játékban lévő ismerőseimhez, néha meg csak invitálni tudok?
H2O über alles!
-
Enton
addikt
válasz F e Z o #15519 üzenetére
Az invitálásnál te már épp csatlakozol valahova vagy már játékban vagy. De join-olni másra mikor már játszol akkor lehet hogy nem lehet és előtte ki kell lépni az éppen futtó session-ből. Mundjuk ez így elég hülye megoldás.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
SkyS1gn
félisten
válasz CptAdamica #15513 üzenetére
Pont ezt néztem.... annyira hülyék ezek akik ezt csinálják de tényleg, ezért rinyálnak erre 2x rosszabbá teszik medicsnek esélye sem lesz.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
scope2007
addikt
Azt hiszem a héten még nem is játszottam a játékkal
Ez egyből két dolgot is jelent lehet xD1. Nem is olyan jó játék
2. Ma azért lehet már kelleneEzzel nem ütöm egyikkel a másikat
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
N@idia
őstag
válasz taknyí #15503 üzenetére
Ez nem igaz, mert nekem OC-val megy a kártya és egyszer nem fagyott ki a BF1 pedig AB-t használok
Tegnap este kipróbáltam a játékot V-sync nélkül és olyan szinten megszűnt az input lag, hogy gyalog olyan statokat lőttem, hogy alig hittem a szememnek. A képtörés viszont baromi zavaró, erre nincs valami megoldás
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Armatura
tag
Már él,kipróbáltam...agyrém.TDM-nek állóháború,T-com szerűségnek meg egyáltalán nem jó,mivel senki nem azzal foglalkozik.
Péter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
sz.atesz89
tag
Nincs felgyógyulás, csak ha az orvos segít, a spawn meg 30 mp-et kell várni ha meghalsz. Mindenki sniperezik, aki előbb kiszúrja a másik az életben marad. Orvos fegyóját is fehúzhatták volna. Vagy olyan sniper-eket engedjenek amin nincs távcső. Nyílt irányzék mindenkinek és akkor lehet erősebb a sniper.
PSN: szuhi
-
-
fuvi
senior tag
válasz prokxy #15536 üzenetére
itt van egy kis leírás erről angolul
sajna monitorod nem ismerem -
prokxy
veterán
Kösz szépen, ahogy elnézem, sokat nem érnék vele, most 60 vagy 75...majd vmikor beruházok egy 144-esre, csak egyelőre nem látom az előnyét és így vhogy nem szívesen adok ki rá olyan bazi sokat.
#15539) steele80: képek alapján kb nekem ugyanaz a 60-75, de majd megnézem akkor, privi...
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
whitezo88
nagyúr
Ez az új mode borzalmas. Ne próbáljátok ki...
-
-
spanglee001
addikt
hát ha bárkit megkérdezel aki használt 144es monitort, az megmondja hogy soha többet nem menne vissza 60hz-re ez tény. ha bivaly a VGA-d akkor nem fontos gsync, viszont ha nem tudod a 144fps-t tartani akkor kell a gsync a freesync az valami áemdé minőségú valami lehet azzal ne foglalkozz
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
gyiku
nagyúr
-
Kucsek
aktív tag
válasz daveoff #15488 üzenetére
Szia,
Nem hiszem, hogy bármilyen csere is segíteni fog.
Nálunk ez úgy szokott kezdődni, hogy amikor haverral játszunk (egy utcában lakunk/invitel) és valamelyikünk szétkapcsol, akkor már a másik számíthat rá, hogy perceken belül ugyanerre a sorsra jut. Ez csak egyszer történik meg, mint már mondtam, és utána a nap folyamán már nem.
Tegnap pl egy másik haver is így járt, aki jóval messzebb lakik tőlünk, és a szolgáltatója is más. Tehát már szolgáltatóra sem tudom fogni. Jó lenne, ha nem csak Hollandiában telepítenének szervereket, pl Németország is rendben volt bf4 esetében.Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Stunts666
őstag
Élvezd a játékot, azt jól van...
-
daveoff
veterán
válasz Kucsek #15548 üzenetére
igazad lesz, ez a játék hibája lesz, vagy éppen az én pozicióm az adott szerverhez képest. most pl kikapcsoltam wifit, wi-free, mindent, és így is az első körben ledobott.
bf4-ben pl kizárólag német szervereken játszottam, és ilyen 30-40-es pinggel, nem is dobott le egyszer sem. itt ugye csak quick match-eket játszunk a hulladék server browser miatt, ezért gondolom berak olyan szerverekre, ahova egyébként az életben nem mennék, aztán le is vág.
szóval kijelenthetem, hogy ez a köcsög játék szivat, de most már sok lesz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
- RAZER Kraken Kitty V2 Black wired gamer fejhallgató
- Kingston HyperX FURY 2x4GB (8GB) DDR4 2666MHz MEMÓRIÁK
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest