- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Full hd-ban szerintem tuti kevés, de egy 1680*1050-ben vagy hd-ben szerintem jól menne . A 6770 lényegében 1 minimálisan átalakított 5770, de teljesítménybe ugyanaz mind a 2 kari. Olvasd el ezt a tesztet az 5770-ről és meglátod kb mire elég. Ehhez a procihoz szerintem nem érdemes ettől jobb kártyát venned, mert nem fogja kihajtani őket
Mi az az ekezet dragasag??
-
Hunork
veterán
Semmi különbség nincs. Jó kis marketing. Annyi talán, ha jól emlékszem, 5770-ből készült 512MByte-os verzió is.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
agressiv
addikt
Hát akkor határeset, de nagyon. Valószínüleg elbírja, de a megbízhatóság már erősen kérdéses, ideiglenesen jó lesz, ha most nincs pénzed tápcserére, de később érdemes cserélni.
Ha tápot veszel, ne ilyen gagyi 700-800 "W" -os csodákat vegyél, hanem inkább 400-500W, de minőségi FSP tápot.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
DJ WOKKY
addikt
ez tökéletes érték neki.
(#9682) boki123: első körben vga driver.
Egyébként akármit csinálsz (net, játék) előjön a hiba ? Eseménynaplóban valami hibaüzenet?
Ha a másik driver nem segít, próbáld meg új OS-el, előtte azért a bios reset hátha segít, főleg ha tuning is van.[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Nekem Gigabyte van, de igen tré házban, és 72 fokig is felmegy BF3 alatt. Tehát nem kell aggódnod. Majd nyáron kiderül, mire lesz ez elég...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Buci21
addikt
kicsivel erősebb, de szerintem nem éri meg a váltást. szerintem egy GTX 670 lenne valódi előrelépés, most néztem egy tesztet, átlagosan 6-7% a GTX 660Ti előnye, van ahol 10-12 is.Ezek a játékok totál vegyesek, a tomb Raider és a Dirt 3 inkább AMD-sek, a Crysis 3 pályafüggő, a BF2-3 nV-t szeret inkább, a Fifáról és az NFS-ről fogalmam sincs. Ha neked megéri a váltást, akkor oké, előrelépés, de szerintem nem elég nagy.
A GTX 670 lenne kb 20% előrelépés, ami már megérheti. Próbáltad már húzni a 7870-t? a 10-12% plusz akár úgy is kisajtolható belőle
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Szia... Szerintem ahhoz a konfighoz kevés a tápod. Nagyobb terhelésnél előfordulhat, hogy nem tud adni elég kakaót. Egy jobb minőségű 500-550W-os nem ártana oda.
FX rendszer elég tápigényes.
Fsp, Seasonic. Ilyesmi táp kellene oda.
Ha van lehetőséged próbáld ki a konfigod egy jobb táppal.Alapvetően, a procid alá a lapod sem megfelelő.
Több dolog miatt is felléphet a problémád igazából.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest