- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
-
Fecdzo
senior tag
válasz MontyCrew #2279 üzenetére
Sziasztok!
Eg yolyan problémám van, hogy:
Adott 2 ugyanolyan monitor 1920*1080-as felbontásban.
Adott 1 monitor 1366*768-as felbontásban
És adott egy projektor.
Szeretném ha a kis felbontású képernyőn az jelenjen meg mint a projektoron és közben mind három monitor kiterjesztett asztalként funkcionáljon. Tehát dolgozok a két nagyobb moncsin majd ha valamit mutatni akarok a diákoknak akkor áthúzom a kisebbik mincsira az ablakot és ők is láthatják. A gond ott van, hogy ezt betutdtam állítani, de amint újraindítom a gépet kezdhetem előről a procedúrát. Ati 4650-es kariról van szó és a legújabb ati catalyst van rajta.
Azt vettem észre, hogy nem ugyanolyan számmal azonosítja az ati driver és a windows driver a monitorokat...lehet ez a gond? Hogyan tudnám ezt orvosolni? Várom a javaslatokat![ Szerkesztve ]
fulekitrading.wordpress.com
-
-
RootRulez
félisten
válasz MontyCrew #2378 üzenetére
Nem is az, hanem a GTS bolti ára 30K-kat veri (ahonnan te vennéd meg főleg) Amíg egy 5770 használt ára meg 20K körül van (ugyanezért nem javaslom a 6770/6750 párost sem), tehát nemhogy olcsóbb, még erősebb is, és ezekre azért szokott lenni még garancia is, annyira nem régiek.
peter889 Beleteheted, ezt nem fogja vissza a 8x-os slot. De azért azt mond meg, hogy milyen alaplapban menne, mert megesett már, hogy régebbi nForce csipszetes lapokban rakoncátlankodtak újabb ATI kártyák.Maximum fogyija 64W ergo nem kell neki külön tápcsati. Az egyik legerősebb tápcsatit nem igénylő VGA.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
válasz MontyCrew #2378 üzenetére
drága bolt bakker. :S
Még akkor is jobban jönnél ki, ha iponból vennéd futárral, arról nem is beszélve, ha pick-pack pontba viteted, akkor olcsóbb a szállítás is.
Ez pl 26K
De akkor már ez, hisz olcsóbb és erősebb is.
Vagy akár 6750,a mi szintén hozza a GTS450 erejét olcsóbban.
Mostanában (mióta alig kapni az olcsóbbodott 5830-ast) nem szerencsés kategória ez a 20.000+Ft körüli. Mert aki akarja aki nem, úgyis az 5830-asokhoz méri a többi VGA árát... Tehát abból kiindulva egyik VGA sem éri meg, de ha elfelejtjük, az általam írtak bármelyike jó vétel lehet (viszonyítsunk pl a GTX460/6850 páros árához)
De egyébként változatlanul kitartok a használt VGA mellett is.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
cross56
senior tag
válasz MontyCrew #2431 üzenetére
Hát alaplapot azt lehet kéne venni mert ebben csak 2 ram foglalat van és max 8gb.
Újaítani meg azért szeretnék mert most vettem full hd monitort és azért már nem minden megy olyan jól úgy Gépház az viszont kéne..az elég fos.Szerk: Milyen gépházat ajánlotok?
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
válasz MontyCrew #2484 üzenetére
Én nem vitázom és nem gyűjtök ezzel hozzászólásokat csak még válaszolni akartam a leg utóbbi kérdésre amit kaptam. Amúgy már én is unom és reméltem már nem ír rá senki és engem sem érdekel de most jöttem gép közelbe és amíg kérdeznek addig válaszolok.
(#2485) RootRulez válasza : Tudom és jó is hogy írtad vicces hogy ekkora hülyeségről beszélünk még.
(#2487) gabo9201 : Igazad van jó kis topik ez neki. Már én is unnám ha ezt olvasnám ebben a topikban ha mások erről írnának.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kiskokó
veterán
válasz MontyCrew #2583 üzenetére
Hello
Gondolom használtan.
De én csak újat szeretnék ha már veszek! Vehetnék 45ért is de fölösleges.. kb évi 20 órát ha játszok XD de ha kell azért legyen.
Most hirtelen a GTS450 1gb dd3 at néztem ki az ASUS-tól 27ezer.Szerintetek melyik a legjobb gyártó? a Régi karim MSI volt az baromi brutál volt ez meg leadtek végül is ezzel se volt baj de úgy tudom az MSI meg az Asus jár az élen ugye?
Szerk. Most nézem már DDR5 memória is van?
Az nekem jó lehet? vagy ahhoz már olyan proci vagy alaplap kell ami tudja kezelni? avgy hogy megy ez? Megéri többet adni a DDR5 ért ?[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
törölt tag
válasz MontyCrew #43676 üzenetére
Gyári OC van rajta? Illetve más Driverrel próbáltad-e már?
(#43677) Detektor:
Üdv!
Az is lehet hogy hibás a VGA bemenet. Hibás a VGA kábel, vagy egyszerűen csak gerjed a monitor, és a VGA kábel egymásra.
Lehetőség: Új VGA kábellel próbáld meg, illetve ha azzal is csinálná, más videokártyával kipróbálhatod.
Ha van integrált VGA kártyád, akkor kipróbálhatod azon a kábelt, csinálj ezt a jelenséget. -
törölt tag
válasz MontyCrew #43681 üzenetére
Mert olvastam hogy volt 1-2 gond ezzel a 7790-es VGA-val, ha minden driverrel elszáll, akkor lehet VGA hiba van nálad
Ha van rá lehetőség, más táppal, illetve más gépbe ha kitudnád próbálni az jó lenne.
Ezek után is eldobja magát a driver, akkor több mint valószínű a VGA lesz a ludas. -
törölt tag
válasz MontyCrew #43684 üzenetére
Próbáld meg amiket írtam, aztán így letudod szűrni mivel lehet a gond.
Nekem játszás közben döglött be a kártyám most. Játszottam, 2 perc szünet után, már FPS csökkenésem volt, akadtak a játékok, megnéztem GPU-Z-vel a kártyát terhelés közben PCI-E 3.0 x16 slotba volt, és @ 1.1 x8-nak írta, szépen megadta magát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- LEGO klub
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Házimozi belépő szinten
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem