Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alastair'

    nagyúr

    válasz DJ WOKKY #3851 üzenetére

    Egyik haveromnak volt régebben egy 939-es MSI lapja, egy 2 magos 3800+ -os procival, de még AGP foglalatos :DDD Egy Via chip próbálta ellátni a feladatát rajta, több kevesebb sikerrel. Egy X1600pro-ja volt akkor, ami mindent elkövetett, hogy ne működjön rendesen. Mivel én szereztem neki a lap + proci párost egy 1 magos 478-as Intel helyére, zavart, hogy nem megy benne a vga. Hoztam egy másik haveromtól egy AGP-s 7600GT-t, beletettem, és láss csodát, ment mint az óra benne. Az X1600-al akármit csináltunk, legtöbb esetben még kép se volt. Eladtam a vga-t és vett bele a haver egy AGP-s HD3650-est, amivel még bő 1 évig használta a gépet, mert az meg már ment benne rendesen.
    De számtalan hasonló sztorim van még, persze egy VIA chipet nem kell alapul venni, de lehetnek érdekes dolgok a meggondolatlan keverésekből.

    Legutóbb egy MSI 750SLI lapban akartam életre kelteni a 6850-esemet, több kevesebb sikerrel. Nem volt egy rokonszenves páros. :DDD A 785-ös AMD chippel valahogy jobban érzi magát a Radeon.

    [ Szerkesztve ]

    Alister from Hell

Új hozzászólás Aktív témák