Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rooland

    senior tag

    Sziasztok!
    Valószínű hibás a VGA, hallottam hogy másnak is produkált ilyen hibát a kártyája.
    Amit ajánlottatok megpróbáltam, megmozgattam a hangkártyát, a VGA-t is, megtisztítottam őket, de ugyanúgy produkálja véletlenszerűen a hibát játék közben. Állítólag hibás kondenzátor/ok miatt csinálja véletlenszerűen a video egyik kommentje szerint.
    Ilyet produkál nálam is nagyjából: [link]

    Esetleg valami személyes tapasztalat/ötlet még?

    Ez a hibám volt/van amúgy:

    Nemrég vettem egy új konfigot, ami a következő:
    AS Rock Extreme4 z77 / Intel i5 3570k / Corsair Vengeance 2x4Gb 1600 Mhz / Sapphire HD 7850 2Gb/ OCZ Vertex III 120 Gb SSD / Creative X-fi Fatal1ty / FSP Raider 550W
    Csak World of Tanks-et, illetve Serious Sam 3-at játszom rajta azóta (gondolom nem nagyon izzasztja meg a gépet hivatalosan) és sajnos olyat produkál, hogy teljesen rendszertelenül megfagy a gép. A jelenség olyan, hogy megy a játék, aztán eltűnik a kép feketére és a hang egy beakadt pillanata ismétlődik kb egy másodperces időközökkel. Tehát csak fekete a képernyő és a hang egy pillanata beragadva ismétlődik vagy végtelenítve beakad. Néha a kép is beakadva felvillan, de csak nagyon ritkán. Csak játék alatt produkálja a hibát.
    Először arra gyanakodtam, hogy a nagy meleget nem bírja, a házam oldala nincs fent (egyenlőre nem tudom felrakni a CPU hűtő miatt). Tudom így nincs huzat, rossz a szellőzés. De most sokkal hűvösebb van ~24 fok a szobában és a szobai ventillátort is a gépnek döntöttem közvetlenül hogy kifújja a meleget. De sajnos így is megfagyott ma. CPU 35-38 fok körül szokott lenni, GPU 45-50 fok körül ha jól emlékszem játék közben.
    Bocs hogy részletes volt, de remélem sikerült mindent leírni hogy talán tudjatok rá mondani valamit.
    Mi szokott ilyen megakadást csinálni jellegzetesen?
    Mi baja lehet?
    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák