Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Annyira halott már a HD4890-es topik, hogy inkább ide is felteszem a kérdéseimet.

    Az első és legfontosabb kérdésem, van-e itt olyan olvasó, akinek van/volt ilyen kártyája? (HD4890, esetleg ennek a Vapor-X 2Gb-os verziója)

    Szóval:
    Annyi mindent írnak a Vapor-xekről, hogy én már nem tudom eldönteni mi számít normális és magas hőfoknak. Hivatalos értékeket meg sehol sem találtam. 2Gb-os verziót használva nekem ilyen értékeim vannak:

    IDLE:
    DispIO: 60C
    árnyaló (shadercore): 65C
    MemIO: 78-81C

    Játék:
    DispIO: 76-78C
    árnyaló (shadercore): 85-86C
    MemIO: 99-101C

    Vettem is egy mx-4et, hogy újrapasztázzam, de a világon ilyet még nem láttam: nem bírom leszedni ezt a rohadék hűtőt! Rá van ragasztva szerintem a memóriákra vagy nem tudom. 4 csavar tartja csak, azokat kicsavaroztam, az egyik oldalnál lazán meg is tudom fél mm-t emelni a hűtést, a másikon viszont olyan, mintha további csavarok szorítanák, pedig nem. szedtem már szét rengeteg vga-t, de ilyennel még nem találkoztam, hogy egy nyamvadt gpu hűtést ne bírnék leszedni. Nem találok se útmutatót, se videót, valakinek van ötlete?

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák