- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
Sziasztok ..
Lenne egy kérdésem , Az Ati Radeon 9200 -es karihoz milyeb driver kell . A vasra Windows XP Extende Edition van feltelepytve , ehez melyik driver lenne a legalkalmasabb ??
Várom a válaszokat .Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
sid.:Rc211v
őstag
Hi... támadt egy kis problem és nemtom mi ez...A helyzet az hogy jáccottam és egyszercsak kidobott az asztalra és ezt láttam ott : [link] .ez vmi olyasmi lehet hogy nem kap elég energiát a vga-m(6600GT) vagy mi ? Meg látható hogy a tálcán elég sok el van inditva...amikor próbálok játszani ez történik még néha netezés közben is
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
FireKeeper
nagyúr
válasz sid.:Rc211v #253 üzenetére
ezt olyan kártyánál szokta kiírni, ahol van plusz tápcsati, ott is csak akkor ha az nincs bedugva, lehet hogy a lapod vagy a tápod adta meg magát
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
őstag
válasz FireKeeper #254 üzenetére
hát az gáz ..a tápomat tavaly szeptemberbe vettem(FSP 300w) ...ezt meglehet vmi programmal állapitani hogy a táp halt-e meg ?
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
AlyArkhon
őstag
valaki a 252-es kérdésemre ?
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz juliabrilke #249 üzenetére
thx, megpróbálom
243ra vmi ötlet vkinek??- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz sid.:Rc211v #256 üzenetére
azt nemtom, talán vmi monitorozó progival (gondolom ecerest tudja) nézd a pci-e feszültségét, figyeld , hogy csökken-e. vagy még arra tudok gondolni, hogy nins rendesen bedugva, de ez csak kósza gondolat
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz FireKeeper #260 üzenetére
egyszerre küldtük azonos másodpercben
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
őstag
válasz FireKeeper #260 üzenetére
ok thx...megnéztem és be volt/van dugva
-
k78chriss
tag
Sziasztok
Fx5900xt nél a külön táp kábelen kap a kari 12 ill. 5 v melyik fontossab a karinak?
A #236 téma miat. -
mongi_
aktív tag
Amikor játszok egy játékkal (nálam most speciel a CM: Dirt-nél fordult elő, más játékoknál nem néztem) egy darabig kb. 10 percig tökéletesen fut, még a legjobb grafikán is, aztán pár másodperces akadás, utána újra jó, ismételten kb. 10 percig és megint akadás. A játék újrainditásával megszünnek a problémák. De ha megint játszok egy darabig újra kezdődik ez a ''sorozat'' előlről. Eléggé idegesítő.
Az előzményekről annyit, hogy régebben újra is indult, más 3D-s alkalmazásoknál is, de a memóriákat kicseréltem a slotokba, más helyre tettem őket, azután megszüntek ezek a problémák. Most már csak ezt a ''beakadós szituációt'' produkálja, jelen esetben a Dirt-ben.
Mi lehet a gond? Valami ötlet?
Még az is lehetséges, hogy kicseréljem a hw-et, mivel még garanciásiak a nyár végéig. Csak azért is szúrt szemet, mert másoknál nem produkálja ezt az új Colin rész. De emlékszem pár napja játszottam a Stalker-al is, ugyanezen a pc-n, és azon nem voltak ilyen problémák, pedig ott is magas grafikán futott a játék. De viszont megnéztem a Colint is ultrán,highon,mediumon és lowon is, és minden beállításon csinálta ezeket a beakadásokat időközönként.
A gépem: Asus PDND2 SLI, Gainward 7900GTGS, 2x1GB Samsung, Pentium D805, 300gb Seagate SATAII...
Előre is köszönöm a hozzászolásokat, és a segítségeteket!
mongi_booty time booty time across the USA
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Egy gyors kérdés: mi a szakszerű magyar megnevezése a VGA csatlakozásánál található Key-nek?
<< Heimdal >>
-
Bini
tag
Hello
vki tudna nekem válaszolni a (#41) hsz-mre
elöre is köccBattletag: Bincsi#2140
-
Zaza1234
csendes tag
Hali! Az lenne a kérdésem hogy hogyan állapíthatom meg a vga magorajelének a maximumát anélkül hogy megsütném? Efyszerüen bizzam a ati tray tools-ra a dolgot,és ha talál hibát kkor abbol az orajelből visszaveszek kicsit és már meg is van,nem fog hibázni többet?
Előre is thx ! -
JrJerry
csendes tag
Sziasztok.
Ma regisztráltam, ha figyelmetlen vagyok még akkor bocsánat.
Három napja komoly gondom akadt a videokártyámmal, mely egy Asus V8440 AGP-s (http://szamitogep.hu/show/read.php?id=14254) volt és elszállt. SÜRGŐSEN kellene egy másik akár új, azonos vagy nagyobb teljesítményű, de nem találok, ugyanis ez még egy AGP 4× es Asus P4T533C Rambuszos (http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-detailsInactive.asp?Sku=A455-1010) alaplapban volt, van. Amelyeket gyorsan kinéztem (Asus előnyben) azokról kiderült, hogy már nem 1,5V-os kártya.
Igen sokan nem is ismerik a különbséget a régebbi és az újak között, még pc boltosok sem. Nem régen még én sem.
Tapasztalt számítógépesek tanácsát ötletét kérném! Nem azt, hogy ''cseréld ki az egyész gépet vagy alaplapot'', pénzem annyi lenne magamtól is megtenném.
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv. JrJerry -
pootytang
tag
sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek a Palit videókártyái milyenek? Ugyanis és egy Galaxy GF 7600gt zalmant akartam beszerezni azonban valamilyen tévedés folytán egy Palit GF 7600 gt-t hoztak nekem. Szerintetek valamennyire most kitoltak velem vagy ugyanolyan jó mind a 2 kártya? A Zalaman hűtés jobb mint a Palit hűtése? mert elvileg a Palit hűtő is valami egyedi tervezésű hőmérsékletnövekedésre gyorsuló ventis hűtő..... -
smog86
senior tag
Megtudnátok mondani hogy melyik jobb ha egy videókari memója 1,6ns vagy 2.0?
Meg még annyit hogy Inno 6600GT-ből az első széria a jobb vagy a második? -
eL Geri
őstag
Sziasztok
Tudnátok olyan programo(ka)t megnevezni, amelyekkel valahogy mérni tudnám bármely játék másodpercenkénti képmegjelenítést? Valami olyasmire gondoltam, ami pl. folyamatosan mutatná az értéket a monitor sarkában.
Épp a Colin: DiRT-el szenvedek és szabad szemmel nem tudom eldönteni, hogy hol a határ. A kép MAXon se szaggat, de mintha olyan lassan reagáltak érezném a vezérlést. -
Qru
MODERÁTOR
-
kem
addikt
ASUS 8500gt passzívan mennyire melegedhet?
idle 76°C fullon ~90°C.
Meddigmehetezfel?Köszi!
-
smog86
senior tag
(#286)
-
pootytang
tag
A Palit is DDR3-as! 1400 Mhz-es, kösz a segítséget! A hűtésen mondjuk buktam valamennyit....
-
CsCsigusz
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy manapság melyik kártyát/kártyákat érdemes vásárolni ha az ember olyan 40-50 ezer forintot akar rá szánni?
Infokat előre köszönöm
Ja, a gép többnyire játékra lenne használva
[Szerkesztve] -
N4r4ncs
aktív tag
sziasztok,
Többször is láttam különböző helyeken a POST-PROCESSING opciót,ez bővebben mit takar?Mátyással együtt az igazság is meghalt
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest