- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
.NET Compact Framework 2.0-t hogy tudom felrakni WM2003 alatt a mem kártyára? 37 MB az marha sok.
-
Coyote2000
őstag
válasz Avicularia #2748 üzenetére
ja vagy úúúgy!!! köszi szépen a tippet, próbálok másikat!
-
ithomas
őstag
-
MartinIsti
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy nagyon láma kérdéseket fogok feltenni , de még nem teljesen vagyok tisztában ezzel a témakörrel úgy általánosságban (nézegettem már a weboldalakat ezügyben, bár az igaz, hogy igazán még nem mélyedtem bele).
Úgyhogy ha valaki lenne olyan kedves, és felvilágosítana néhány (valszeg alapvető) kérdésben, nagyon hálás lennék neki:
Mi a különbség a PDA, a PalmTop és a PocketPC között (ha van)?
Én valójában egy olyan kütyüt szeretnék, amin lehet elektronikus doksikat olvasni (doc, pdf, lit fájlokat), zenehallgatásra is alkalmas, és esetleg telefonálni is lehet vele (ez utóbbi nem annyira fontos). A PDA-k erre alkalmasak, vagy nagyon rossz irányba tapogatózom?
Előre is köszi a segítséget!
MartinIsti
[ Szerkesztve ]
''When the sailmen's sailing away, he shows that the dream of Lemuria is true''
-
Coyote2000
őstag
sikerült javitani a hibát újratelepitéssel, csak másik verziót kellett vásárolnom.
Köszi a segitséget!!!!
-
Coyote2000
őstag
válasz MartinIsti #2754 üzenetére
PDA=Pocket PC, a PalmTop az a Palm márka alatt futó PDA-k neve, de most már annyira elmosódott a dolog, hogy ha palmtopot mondasz akkor is PDA-ra gondolunk Egy normális PDA alkalmas arra, amiket felsoroltál.
A PDA-kon belül van olyan ami GSM funkcióval is rendelkezik (MDA, HP iPaq, stb stb stb.) Google-n nézz utána, hogy neked mi felelne meg.
Valaki javitson ki ha hülyeséget mondok.
-
MartinIsti
csendes tag
válasz Coyote2000 #2758 üzenetére
Köszi az infot, most már egy kissé tisztábban látok!
Azóta vettem is egy MDA-t (MDA Compact II (HTC Charmer)), remélem jól járok vele
''When the sailmen's sailing away, he shows that the dream of Lemuria is true''
-
Stalker76
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis problémám lenne: van egy HP Ipaq 2210-esem. Ha pl 1 napig nem használom, nem tudom bekapcsolni, csak a reset segít. Ha napközben ki-be kapcsolgatom, az jó! Mintha egy adott állapotból nem tudna visszajönni.
Hard reset volt, semmi nincs felrakva, csak pár theme (szimpla tsk állomány, semmi animáció), de ugyanaz a helyzet. Van ötletetek, hogy mit ellenőrizzek?Isten szerethette az együgyü embereket, hisz olyan sokat teremtett belőlük.
-
Puvi
csendes tag
Szevasztok!
Ma vettem egy Fujitsu-Siemens T830-as kicsikét, és a srác nem adott hozzá telepítő lemezt!
Honnan tudok leszedni progit amivel másolhatnék cuccokat a PDA-ra? Egyátalán mi a neve a proginak amivel ez megoldható?Előre is köszi a segítséget!!!
-
Stalker76
csendes tag
válasz Peet210 #2761 üzenetére
Az aksi elvileg jó. Ma is az volt, hogy reggel beírtam egy meetinget, két óra múlva megint kellett volna valamit feljegyeznem, de hiába nyomogatom a bekapcs gombot, semmi. Fekete marad a képernyő. Soft reset segít csak. Ezután megnéztem a batteryt, 45%-osnak írta a rendszer.
Hard resetet is csináltam korábban, azt hittem, valamilyen progi esetleg megzakkantotta, de nem. Néztem, hogy a készülék lezárása után csinálja-e, vagy anélkül, minden formában előjött a bekapcsolhatatlanság. Hiába zárolom, vagy nem zárolom az eszközt, ugyanúgy fennáll a hiba.
Volt, hogy memory résznél minden futó alkalmazást leállítottam, úgyhagytam, és utánna ismét bekapcsolhatatlan volt.Isten szerethette az együgyü embereket, hisz olyan sokat teremtett belőlük.
-
ALI_G
veterán
3,8"-os fóliát tudtok valahol olcsón? Esetleg van valakinek elfekvőben egy darab?
-
mlaci78
csendes tag
Üdvözletem!
Szeretnék érdeklődni, hogy hogyan tudok internetkapcsolatot létesíteni a PDA-val (HP iPAQ rx5730, WM5)mobiltelefonon keresztül. Próbálkoztam bluetooth-al, a két gép megtalálta egymást, de az internet nem működött. Ha van valami szoftver vagy egyéb más megoldás, akkor megköszönném a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
-
Kötelező
senior tag
üdv.
Fontos kérdésem van.
Melyiket éri meg megvenni? Egy ilyen PDA-t: Compaq H3870 PDA
vagy egy 2GB-os Mp4 lejátszót? A PDA-n elfut ugyanugy minden mint az MP4-en?:(
-
fehler
csendes tag
hello ...van egy asus 636-om NEM "N"-es
lehet erre wm6 ot rátenni ?
a sok gigás sd-ket kezelő javitást honnan tudom leszedni ? -
Peet210
őstag
válasz Kötelező #2771 üzenetére
Két olyan készüléket raktál egymás mellé amit nem igazán lehet összehasonlítani.
Az mp4 lejátszó videó lejátszásra és zene halgatásra van, egy PDA ennél több mindere használható. Döntsd el mire akarod használni és ha PDA-t veszel szerintem akkor se ez Compaq-t vedd.fehler
Ha ott nincs akkor lehet, hogy nincs is, bár szét kell nézni (Google).Today's record, is tomorrow's motivation
-
KriptonX
tag
hello tudna nekem valaki segiteni ?? olyan problémám lenne h van egy htc charmerom wm6 al és az osszes hang kivétel a csengohang csak a fulhalgaton szol nem akar a beépitett hangszoron ha kihuzom a fulest akkor sem , mi lenne a megoldás , hard reset sem segitett
Asus G56JR /Genius SW-HT5.1 5000/...Mi9Se
-
Buddhha
tag
válasz KriptonX #2778 üzenetére
Pont ma láttam egy ilyet a haveromnál is... szintén HTC, arra gondolok, lehet, hogy kiakadt a jack érzékelője, és amikor kihúzod a fülest a gépből, akkor nem kapcsolja vissza a hangszórót, és a mikrofont... szerintem szervízben meg tudják neked nézni, csak azt nem tudom hol...
----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
mlaci78
csendes tag
Szia!
T-Mobile NET 80 internetelőfizetésem van!
-
ngabor2
nagyúr
kipróbáltam a softick card export II nevű progit. jó is, csak egy baj van vele: nem free. nem arról a 15 dollárról van szó (ami kevesebb, mint 3k, annyit megérne), hanem hogy free alternatívát keresnék. valaki tud ilyet?
(a wm5torage nem jött be, az megöli a gépet.)
-
mlaci78
csendes tag
NOKIA 6120 classic
-
Balage1979
csendes tag
valaki megtudná mondani nekem hogy miért olyan borzalmasan lassú az FSC 560-asom wlanja és BT-ja?
kb 100k-val megy a wlan, vagy annyival sem, bt meg 10k-val talán, de inkább kevesebbel -
Buddhha
tag
válasz mlaci78 #2783 üzenetére
Holnap 2-től melózok, és tudok neked küldeni egy leírást, amiben megtalálsz mindent...
Egyébként gratta a telóhoz!! Gondolkodom rajta én is... de én most Tytn II-t szeretnék nagyon!!!!![ Szerkesztve ]
----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
rumos14
nagyúr
válasz Balage1979 #2784 üzenetére
hát gondolom ez sokmindentől függ. BT esetén pl. a "másik fél" sebességétől is. wlan-t hogy méred? letöltesz egy nagy file-t? mert én már rántottam le wifi-vel 2-3 megás file-t pár másodperc alatt...
-
diegho
nagyúr
srácok egy kis segítség kellene.
egy pda-t bluetooth-on keresztül akarunk összehozni egy gps antennával, de az istenért nem veszi róla a jelet. létezik valami bluetooth manager amivel rendesen össze tudom hozni a kettőt?
-
ngabor2
nagyúr
válasz rumos14 #2787 üzenetére
én is a megoldás felé mozdulok: meg fogom venni, kb. 2700ft-ot megér. ha egyéb, nem publikus megoldás volt, akkor jöhet pü-ben
más: eten x500-ra java-t lehet-e tenni? opera minit akarok rá tenni, ahoz meg kell. a saját topikjai eléggé halottak, azért kérdezem itt (is).
-
rumos14
nagyúr
gps antenna = bluetooth-on keresztül csatlakozó GPS _vevő_?
hát őőő ugye ezt úgy szokás, hogy először is nemtom milyen oprendszerű a pda-d, de jó eséllyel a today képernyő jobb alsó sarkában van egy kis bluetooth ikon, arra bökj rá, ott gondolom viszonylag értelemszerűen add new device vagy ilyemsi, na így a _bekapcsolt_ gps vevőt megtalálod. ezútán - gondolom iGo-t használsz - a navirpogit elindítva a kis piros műhold ikonra böksz, ott is rákeresel a gps vevőre. hát ennyi. vagy ezt mind tudtad már? -
-
rumos14
nagyúr
csak látatlanban nyilatkozom, de tudtommal miomap =iGo miosított változata, de működését tekintve ua. amúgy nem is vágom hogy hogy lehet egyáltalán nem Mio cucchoz miomap-et szerezni, ha eonnan, ahonnan gondolom, akkor onnan iGo-t is szerezhetnél... szóval megint nem segítettem sokat.
-
tag
Szisztok!
Van valakinek tapasztalata CECT 599 (iPhone CLON) nevű csodával kapcsolatban?
Most rendeltem egyet,de még nem tudom hogy itthon például el tudom e érni vele a Netet...
STB." palika90 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest