- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
válasz tyavika #2101 üzenetére
A PDA névjegyzéke baromi jó, bár szerintem jobb az Outlookon keresztül feltölteni az adatokat, majd szinkronizálni. Én már lassan 3 éve használom a PDA-kat, még egyszer nem volt olyan ötletem, hogy egyben legyen a telóval. Ezt neked eldöntened...
Az iGoból van magyar és európai térképrendszer (valamint a legtöbb rendszer így működik, azaz van helyi, és teljes). Ha Csehország is kell, akkor a teljes EU-t érdemes megvenned. A legelterjedtebb navi szoftver az iGo és a MioMap. Az utóbbi olcsóbb. A térképeket magad is csoportosíthatod, azaz, ami kell, marad, ami nem, azt törlöd. Különállóan csak országokat nem tudsz megvenni.
[Szerkesztve]Ember tervez, Isten perverz...
-
Peet210
őstag
válasz tyavika #2104 üzenetére
Azt hiszem át. 3 progi kell hozzá egy ActiveSync a PDA-hoz a Nokia PCSuit a telefonhoz és egy Outlook (ide fog mind a kettő menteni). Elsőként leszinkronizálod a telót, az névjegyzéket ilyesmit lement a PC-re aztán már csak a PDA-t kell sznkronizálni a PC-vel ahol az feltölti az Outlook adataival.
A mem. kártya adatait legegyszerűbben egy kártyaolvasóval tudod lementeni, ha nincs akkor az intézőben kezded el átmásolgatni az adatokat csak ez hosszú folyamat még kis mem. kártya esetében is.Today's record, is tomorrow's motivation
-
Ronyman
aktív tag
Senki nem tud segíteni?
[link] -
xedos
addikt
válasz Ronyman #2106 üzenetére
1. ActiveSync fel van telepítva -márha Windows XP-d van????
2, ha nincs, akkor keress rá és töltsd le a Microsofttól, esetleg van hozzá CD-d...
3, utána lehet probálkozni ...
Bluettothon össze van párosítva a GPS-PDA?
A fent lévő iGo-ban próbáltad megkerestetni a GPS-t?
[Szerkesztve] -
ML320
senior tag
válasz Ronyman #2108 üzenetére
Ingyenes program, az MS oldalairól letöltheted. Ha jól tudom, most a 4.5 verzió az aktuális. Ha az MS oldalán, vagy a Google-ben rákeresel, nem lesz hiány a találatokban.
A PDA-t ne csatlakoztasd, amíg nem települ fel, illetve az MS Outlookot állítsd be alapértelmezett levelezőre.Ember tervez, Isten perverz...
-
Ronyman
aktív tag
Nem. Seatom van! Amúgy látom a műholdakat. Villog az a kis zöld pontocska is, aztán hip-hop semmi elmegy minden a gps beállításnál a műholdak pirosak lesznek. Aztán kell egy kis idő, hogy magához térjen.
Azúj igot felraktam, majd meglátom mi lesz, de ezzel mintha gyorsabb lenne. Kedden megpróbálom úgy elhelyezni az az autóban, hogy ne zavarja semmi sem.
Hol találok erre oprendszert(angolt) vagy valamiféle magyarítást? - Spanyolul nem tudok és csak tapogatózom, hogy mi mit jelenthet! -
ML320
senior tag
válasz Ronyman #2111 üzenetére
Inkább spanyol lokalizáció lehet rajta. Próbáld meg a hard resetet:
''HP iPAQ h2000 Series (2210 / 2215):
While holding down on the far left (calendar) and far right (iTask), press in on the reset button on the back of the unit for about 5 seconds. After you see the screen fade, release all buttons. You can verify the hard reset by pressing the power button. If the device does not power on, then you have successfully reset you unit. To reactivate the battery you must either connect the iPAQ back to AC power or press the reset button again with your stylus.''Ember tervez, Isten perverz...
-
Jarod1
addikt
Akinek problémája van a Doc to Go 9-es verziójával ( nem nyitja meg az excel file füleit)
az frissítsen a 10-esre, ez megoldja a gondot, Ja igen Palm OS es rendszer. -
ML320
senior tag
válasz tyavika #2115 üzenetére
Lényegesen olcsóbban megúszod. Cirak 70 éd 100 között mozog, ''felszereltségtől'' függően. Mivel írtad, hogy a levelezés is szempont, így WLAN legyen benne, bár ez manapság már nem nagy extra...
Én személy szerint a Mio P550m-et vagy az Asus MyPal 696-ot javasolnám.Ember tervez, Isten perverz...
-
popey37
addikt
válasz tyavika #2115 üzenetére
Az Airis T620 lényegében ugyanaz mint a mio, csak 56.900 az ára.
PDA+GPS+WLAN+BT
Win mobile 5.0 az oprendszere, magyaritható, nekem 2 gigás kártyával kifogástalanul müködik. Rajta van az IGO 2006 Plus+ térképek, a core player 1.1 lejátszó és+zene, meg pár játék.
A PC-vel könnyű szinkronizálni.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Artika
aktív tag
Üdv.
Adva van egy HP 6815.
Rajta WM 5.0 opr. Spanyol nyelvű! Mint néhány hsz-el ezelőtt
Hogyan (honnan)lehet angol v. esetleg magyar nyelvű WM 5.0 opr-t tenni rá.
KösziAz idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
tyavika
csendes tag
Vélemények erről : Fujitsu-Siemens Pocket LOOX N560
Az a baj hogy a saját fórumján, mindenki isteníti a saját gépét, ezért kérdezek tőletek, ti vmennyire független válaszokat tudtok adni.
Egyszerűen nem tudok dönteni, a GSM comboról már többen is lebeszéltek, tehát telót is kell vennem külön, de akkor egy jobb fajta pda+gps kéne.
köszi -
-
rumos14
nagyúr
válasz tyavika #2122 üzenetére
jelentem, ilyenem van és imádom. a kijelzője tűéles, és nem csak a felbontása (vga) csúcs), hanem a fényerő is. gyors, kicsi, könnyű, jól használható, mi kell még? ja igen, a negatívumok: az akksi nem az a hosszúéletű fajta. értsd: full használat mellett (mondjuk intenzív wifi vagy gps) 2 vagy max 3 óra alatt lemerül. mint egy laptop. persze lejebb lehet venni a fényerőt vagy a procisebességet, így lehet 4 óra is. a másik a gps: nem világverő, értsd: kell neki 1 perc mire jelet fog, de utána már minden ok.
neked kell eldönteni, hogy egybe pda és teló vagy külön. nekem volt egyben is de most külön van, a teló a zsebemben, a pda az aktatáskában, elfér... mondjuk céges teló esetén már sok lenne egy 3. kütyü, dehát az nincs mindenkinek. -
rumos14
nagyúr
válasz Avicularia #2124 üzenetére
a hátránya az lehet, hogy nekem nagyon bejön a 3,5-ös vga kijelző a pda-ban, de ekkora vmivel már nem lenne kényelmes telefonálni.
ja a kérdezőnek még annyi, hogy az N560 ugyebár 80k felett van, bár pár hónapos használt készülék, sok garival, beszerezhető majdnem ennyiért. -
tyavika
csendes tag
válasz rumos14 #2125 üzenetére
Értem, de ha a gps mondjuk 1 perc alatt bebootól uátnna már stabil, nem veszití el a jelet?
Egyébbként ez a boot idó más pdaknál mennyi szokott lenni, átlagban?
Ja és van vmi tippetek hogy hol lehetne a legjobb áron hozzá jutni, mert amit én találtam legolcsóbbat az még mindig 108e ft. -
Avicularia
veterán
válasz rumos14 #2126 üzenetére
a hátránya az lehet, hogy nekem nagyon bejön a 3,5-ös vga kijelző a pda-ban, de ekkora vmivel már nem lenne kényelmes telefonálni.
nekem 3,6''-os van,legtöbbször headszettel használom,így nem probléma a súly és méret
de való igaz egy tíz perces beszélgetés már rendesen elfárasztja a kezet,ha tartod -
rumos14
nagyúr
válasz tyavika #2127 üzenetére
kb. 1 perc alatt talál jelet (fixet), ezt meg kell várni egy helyben, mert menet közben már q nehez fog menni. lehetőleg stabil helyre téve az eszközt, nem kézben tartva. nekem ezután már nem szokott jelet veszteni, max alagútban, de ez elkerülhetetlen.
én csak azt hallottam, hogy a Mio navi eszközök pár mp alatt találnak jelet. a BT-os külső gps-em is 1 perc alatt magára talált. persze ez fogg attól, hogy mikor használtad utoljára, és u.ott kapcsolod-e be ahol legutoljára kikapcsoltad.
ha számodra elfogadható, keress egy használt példányt, akár itt, akár pdamania-n, aproneten, expresszen, vatera-n, stb. -
rumos14
nagyúr
válasz Avicularia #2128 üzenetére
HTC Universal?
1-2 hétre tökre kipróbálnék egy ilyet, főleg a qwerty miatt. -
sulep
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy Airis T620-as pda-m amit gps-ként szeretnék használni egy külföldi utam során. És a kocsi amiben használnám az egy Peugeot 307 break lenne. És sok olyant hallottam hogy a francia kocsijkban nincsen jel. Ez mennyire igaz? Mert csak emiatt az egy utam miatt nem akarok venni külső antennát, mert az én kocsimban szuperul működik (opel). Vagy ez csak egy ilyesztegetés hogy a francia kocsikban nem működik?
Elrőe is köszönöm a válaszokat. -
Avicularia
veterán
ki kell próbálni
nem ijesztgetés,de általában a francia magasabb kategóriás kocsik első szélvédője fémgőzölt és azon nem vagy csak nehezen lát ki a gps.
ekkor jön jól a külső gps,mivel hátrateszed a kalaptartóra,ott nincs fémgőzölés,és a bluetooth így is tartja a kapcsolatot -
tyavika
csendes tag
És a nem boltban szerzett IGO programokkal nem szokott gond lenni?Ugyanúgy müködik minden benne? -
Csöves
őstag
Nem tudja valaki, hogy egy Mio 180-ra amin 2003 se van, rá lehet tenni a WM 5 vagy 6-ot?
Van értelme?Aquila non captat muscas.
-
demars
addikt
Hali mindenkinek!
Tegnap jött meg a FSC Loox T830 as PDA m ! Nagyon meglepődtem, mikor láttam, h az op rendszere angol...
Nem a használattal van a gondom, hanem a beállításával! internet, telefon, wifi, stb... Sajna annyira nem tudok angolul, h ezeket ugy állítsam be ahogy szeretném, s olvastam, h van magyarítás Windows Mobile 5 op rendszerhez! Ahonnan rendeltem, ott mától már adják a T830 hoz a magyarítást is (épp elsiettem az akciót ). Az is fura volt, h nem küldtek hozzá semmilyen magyar nyelvű kezelési útmutatót! Neten szedtem le a kézikönyvet, de néhány beállítást még így sem tudok elvégezni pl.: telefonszámom ne legyen rejtve /ami fontos lenne/
Ha valaki tzudna nekem segíteni, azt megköszönném!
Üdv: demarsAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Még egy kérdésem lenne... A T830 meddig kezeli az SD memóriát??? Olcsón hozzájutnék egy 4Gb os SD karihoz, de nem tudom, hogy bírja e kezelni!
Üdv: demarsAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz popey37 #2143 üzenetére
Hali! Nem bírtam kivárni... így felhívtam a boltot, s ott azt mondták, h 4Gb ig kezeli a sima SD karit! Az SDHC-t azt nem! /illetve 4GB os SD vel tesztelték le, de elvileg 8Gb ossal is mennie kellene/
Azért köszi szépen!
-
rumos14
nagyúr
ha nem adtak hozzá magyar leírást (ami ugye elvileg kötelező), akkor legalább segíthetnének a beállításokkal. ha nem tudnak, akkor kutyaütők.
annak viszont benne kellene lennie a leírásban hogy milyen kártyákat kezel. az én tippem az, hogy 4 gb-os kártyát is visz, de nem HC szabványút, erre figyelj. a tiéddel kb. egy ideőben megjelent N560-ból indulok ki.
szerk: na most látom, a boltban is ezt mondták neked. én az enyémet (4 gb Sandisk Ultra II) a pda-ban formzátam. beraktam tök szűzen, pda rákérdezett, megformázta.
fényképezővel vigyázz. mert pl. az én pana gépem csak 2 gigás kártáykat kezel, ha abban formázod akkor 2 gigásra formázza, ezt én is eljátszottam, majd utána kutathattam, hogy mivel tudom újra 4 gb-ra formázni.
amúgy nem HC-ben tudtommal 4 gb a legnagyobb, és igazából az is kicsit necces, nem teljesen szabvány, mert már fat32, vagy vmi ilyesmi. a lényeg az, hogy működik.
[Szerkesztve] -
shyksa1
csendes tag
sziasztok
egy Mitak Mio Pcket PC-nk van (bocs, ha nem irtam helyesen)
Az érdekelne, hogyan tudom rajta beállítani az internetet (hogy ahol van ingyenes WiFi, csatlakozni tudjak) De az is érdekel, hogy az mennyire biztonságos.
Köszi...Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.
-
demars
addikt
válasz rumos14 #2147 üzenetére
Hali!
Magyar leírás, csak a safety leírás volt , ami annyit tesz ki, hogy vigyázni kell h sérült CD t ne tegyek be a PC be mert felrobbanhat és sérülést okozhat... /ez az oldal alján volt, s itt abba is hagytam az olvasást / Magyar leírás semmi más nem volt hozzá, de még csak angol sem, csak amit a neten találtam az a kézikönyv, de abban sincs benne h meddig kezeli a kártyákat! Én valszeg notiban fogom formálni, s tényleg sima SD ben 4 Gb a legnagyobb /legalább is én ennél nagyobbat nem láttam sehol sem/.
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs