- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Apple notebookok
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz pinkcc #33856 üzenetére
ha HDMI-n sincs kép akkor 99% hogy alaplaphiba
vagyis a GPU forrasztás megadta magát a melegtől
a proci meg ilyenek azok jók szóval csak egy alaplapot kell szerezned és megy tovább a masinaazért kell szétszedni hogy pontosan lásd milyen lap van benne
mert Asus-nál nekem Asus X53E laptop volt amiben Asus K53SD alaplap volt
ugye valamelyik lapban nincs dGPU csak procifoglalat és ott a procidban lévő GPU fog működni viszont oda meg nem fog stimmelni a hűtőventilátorodneked is szét kell kapni és rákeresni arra az alaplapra ami a laptopban van
7-8körül van ebay-ről és amit linkeltem ők tökéletes lapot küldenek 1hét alatt
fontold meg hogy megér-e neked ennyit egy próbálkozás, meg hogy mennyire vagy szerelői vénával megáldva mert elég macera szanaszét bontani egy laptopot és minden csavart meg kell jegyezni hova megy (telefonnal végig fotózni videózni egyszerűbb)de amúgy nem megoldhatatlan
én szinte minden hónapban szanaszét kapok 5-6laptopotMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest