- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- PLC programozás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS ROG Ally
- Milyen házat vegyek?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
64b0r
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémával fordulnék hozzátok:
Egy asus x54c típusú laptop (k54c alaplap) újrainstallálása (win7 volt előtte, és win7 lett felrakva) után sehogy nem bírtam működésre bírni a wifit. Az asus honlapjáról szereztem be a drivereket, és se a chipset, se a lan driver, se a wifi driver nem telepítette fel a wifi driverét.A wifi driver setup azt írta ki, hogy nem lehet befejezni a telepítést, mert a hardver nincs csatlakoztatva. Ekkor csavarhúzó, wifi kártya kivesz-berak, újrapróbál... eredménytelenül.
Mivel előtte működött a wifi, nem hiszem, hogy a reinstall tönkretette volna fizikailag a kártyát, szóval gyanítom, hogy nem jó drivert próbáltam feltenni.
Reinstall előtt megnéztem a device managert, és atheros márkájú volt a wifi, ezért megpróbálkoztam még egy pár atheros driver telepítésével, véletlenszerűen, mert a kártyán nem volt gyártó, csak sorozatszám, ami meg nem segített a driver megtalálásában.
Mit tudnék még csinálni, hogy feltelepítsem a drivert?
Előre is köszi a segítséget!
64b0rOn the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest