- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
válasz bandi0000 #7501 üzenetére
Akkor kell még neked az a program, ami " feléleszti" fn gombhoz tartozó funkciókat, addig nem fogod tudni bekapcsolni a wifit. Akkor először ezzel kellene kezdened. ( beállítottam neked, Hotkey Features Integration kell letöltened ) ha ez meg van tovább tudunk lépni.
Szerk.: úgy látom az oldal nem engedi. Akkor csináljuk így:Software and Utility és ezen belül fogd megtalálni, amit fentebb írtam.
Aidában, a hálózatoknál a PCI/PnP hálózatoknál kellene látnod a felsorolásban.
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Hunter2
addikt
válasz tomek017 #7462 üzenetére
az hogy hülyék az asusnál. Ne az asus-os exe-t indítsd hanem a másikat. sima setup.exe, az nem ellenőrzi hogy mire telepíted.
bandi0000
Először fel kellene telepíteni a wifi drivert. jelenleg ott szerepel felkiáltó jelesen "hálózati vezérlő"
Utána meg lehet hogy egy "quick launch buttons" vagy "launch manager" progit is fel kellene raknod hogy a gyors gombok működjenek rendesen.[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
kérdezném azokat akik sűrűn vesznek új laptopokat vagy esetleg javítanak alkatrészeket bennük
hogy melyik gyártó milyen merevlemezt szokott mostanság a termékükbe tenni?
sajnos meghalt a saját laptopomban a WD 640gigás vinyó
és szeretnék a helyére szerezni valamit.utóbbi héten 2 darab HP Sleekbook vadiúj laptopot kaptam hogy szedjem ráncba
abban Hitachi 500gigás 1tányéros volt
előtte pár nappal 17,6"-os Dell Inspiron-ba Seagate 1TB-os 2tányéros merevlemezkíváncsiskodom hogy ki mit tapasztalt ez ügyben, mely merevlemez lehet a legjobb a 4 közül?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
tatabánya
senior tag
sziasztok! raktam egy ssd-t egy aspire 5560-ba, de miután a win7 64-es verziója felmegy a driverek telepítése közben már fagyogat.. tudtok valami megoldást? az ssd eddig tökéletes volt asztaliban, egy ocz agility3
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz tikshow #7513 üzenetére
én utóbbi pár hétben elég sok új laptopot láttam mert küldtek hozzám hogy tegyek fel rá mindent
2 darab 500-as Hitachi meg 1 darab 1TB-os Seagate volt
Hitachi azt tudom hogy hangosan parkolta a fejet meg ugye kemény 1napig voltak nálam
azalatt nem derül ki melyik a jobb választás
remélem nem olyat fogok ki amivel 2havonta mehetek majd vissza mindig gariztatniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Krallure
csendes tag
Sziasztok!
Új gépre szeretném a régiről az adatokat átvinni a Windows gyors megoldásként "Easy Transfer Cable"-t ajánl. Hol találok ilyet? Egy magyar oldalt se dob ki hozzá -
noreszz
csendes tag
Sziasztok!
A múlthéten vettem egy Lenovo G580 AH zsír új. ( i3, 2348M, 4 gb ramm, 1 TB seagate, nvidia gt 635 M ) és meg vagyok vele elégedve addíg míg nem játszok.
Játék közben ha felmegy a cpu 83 fokra, elkezd " throttlingolni " és beakad a játék, egy kis időre. Alt + tab után hagyom hűlni és addig jó míg fel nem melegszik.
Mit tudok vele tenni? Írjak a boltnak , mert ha elviszik garisként lengyelbe, ott lesz szerintem sokáig sajnos....
Előre is köszi! -
Dell XPS
veterán
válasz noreszz #7517 üzenetére
Nem Te lennél az első akinek vissza kell küldenie a gépet a rossz hűtés miatt, így Neked is ezt kellene tenned. Több olyan eset is volt, hogy az első három napban kicserélték a laptopot és csak a második csere hozta az elvártakat. Újra kell pasztázni és szvsz 4-5 napon belül meg is kaphatod, legalábbis ilyen visszajelzések vannak, szóval nem annyira rossz. A HDD-én ne hagyjál semmi fontosat, mert nem biztos, hogy ott is marad!
Üdv, Dell XPS
-
bandi0000
nagyúr
Na csak kell még egy kis segítség, Asus X55U laptophoz keresek camera drivert, de az istenért se találom a support oldalon, win7 32 bitesre kellene
Xbox One: bandymnc
-
TriX2010
tag
válasz Dell XPS #7468 üzenetére
ODD-HDD nem opció, mivel akinek lenne az az ODD-t is használná, keret 150k
Mindenesetre köszönöm a segítségeket.\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!
-
tvamos
nagyúr
-
mutyuru
aktív tag
Nekem az egy eves Lenovo T430-ba van Hitachi 500-as. A hangos parkolas teljesen igaz. Sot amikor eloszor a kezembe kaptam, akkor meg is ijedtem, hogy vinyo kuka. Rementem HDTune-nal, de semmit nem talalt es azota is mukodik rendesen. Mar megbekeltem a hanggal, de jovo heten egyebkent is cserelem az OS vinyot SSD-re.
-
Dell XPS
veterán
válasz mutyuru #7525 üzenetére
Hát jó lenne, de tudomásom szerint futár jön és viszi a bejelentést követően. - Milyen szervizre gondoltál? Azt igazából mi ismerjük sajnos tapasztalatból (fórumozók), hogy ennek a hátterében 95%-ra egy elégtelen, hanyag pasztázás áll és nem egyéb komponens hiba, nekik meg át kell vizsgálni, tesztelni mindenképpen.
Üdv, Dell XPS
-
Nudlee
aktív tag
Sziasztok!
Combosabb procit szeretnénk az alábbi gépbe. Core i5 vagy i7 vajon menne benne? Mi lehet a legizmosabb proci amit kezel?
Packard Bell EASYNOTE TM85-JN-642HG.
Jelenlegi paraméterei:
Processzor típus: Intel Core i3
Processzor jellemzők: 330M (3MB cache, dual core) 2.13GHz
Processzor frekvencia: 2,13 GHz
Processzor FSB frekvencia: 2.5 GT/s
Chipkészlet: Intel HM55A Packard Bell support passzolta a kérdést, miszerint más procival nem tesztelték.
Előre is köszi!
-
Dell XPS
veterán
Szia,
A Chipset alapján Core i első generációs támogatás, PB kiadta: i5-430M, i5-480M CPU-val.
Szvsz lehetne próbálkozni az i5 processzorokkal (BIOS korlát ell.), de az i7-es nagyon fűt, nem ajánlom, kevés hozzá a heatpipe, meg még más is. Pl.: nincs is 3-4 fázisos táp-áramkör az alaplapon, ergo az i7-es nem fog menni. Egy frázis: SSD!
Üdv, Dell XPS
-
bedohazi
aktív tag
Udv
Van egy toshiba satellite L650 notebookom, es ha aida64-ben megnezem a memoriakat akkor ezt irja.
Kulonbozo marka, kulonbozo frekvencia stb amit en latok.
A noti kb ket es fel eves, amikor rendeltem kibontatlanul jott ugyhogy nem volt hozza nyulva, de hogy hogy egyik 1066 a masik meg 1333 Mhz, ez jo igy, nem gyengiti eyik a masikat vagy valami hasonlo? -
veterán
Ezek az első generációs Core i processzorok:
itcafe.hu/tema/notebook_laptop_alkatreszek_csereje/hsz_6897-6897.htmlDe ahogy már itt lejjebb írták, i5 4százas, i5 5százas processzoroknál nagyobbat ne tegyél bele. Ha lassúnak találod, inkább SSD-t tegyél bele.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz bedohazi #7537 üzenetére
Az a processzor csak 1066MHz-en hajtja a memóriákat, ezért nem lényeg, mivel a másik modul is 1066MHz-en fog futni.
Egyébként nem sok különbség van a különböző sebességeken futó memóriák közt, csak tesztprogramok mutatják ki, valós életben észre nem veszed, h 1066-on, vagy 1333-on fut a ram. Inkább a ram mennyisége ami jelen esetben számít, 3GB-nyi memóriával szépen elboldogul az oprendszer.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz bandi0000 #7519 üzenetére
Nem működik a kamera?
Vagy miért kell a driver?Ha Skypeot elindítod, a beállításokban a kamerát kipróbálod, nem működik?
Mert ha igen, akkor nem kell driver, "alapból" működik.Ha viszont tényleg nem megy a kamera, és az eszközkezelő is jelzi, akkor én az Asusnak írnék, mert ahogy elnéztem, nincs driver a támogatási oldalon egyik oprendszerhez sem.
Esetleg az Utilities fülön a Virtual Camera Utility?Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
TeeJay
félisten
válasz tatabánya #7534 üzenetére
ha neked is Raidsonic IB AC642 ODD rack van akkor számolj azzal hogy abból sajnos nem fog bootolni a gép... nekem is át kellett raknom a laptopba az SSD-t, arról bootol az ODD rack-be pedig ment a vinyó azt csak a windows fogja felismerni. nekem Acer Aspire 5742ZG noti van
nem tudom más típusoknál is így van-e de tudtommal az ODD helyére rakott rack-ből csak a nagyon új notiknál lehet bootolni ahol lehet választani boot sorrendetMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
őstag
sziasztok!
Van egy lenovo edge laptopom! Ahhoz honnan tudok letölteni olyan programot,amivel lehet állítani a fényerőt billentyűzettel?és a hangot?Meg olyan program is kellene,ami alul mutatja az akksi idejét,gondolom ezek valami gyári lenovo programok lehetnek.Még olyan is érdekelne hogy olyan program van ha töltőn van a laptop akkor ne az akksit használja?hanem töltőről működjön?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest