- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
hatnor
tag
válasz Dell XPS #48389 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Hát elsődlegesen tervezni kell a gép, amihez kiváló lenne plusz ssd-vel meg még 4gb rammal.
Szabadidőben meg játékhoz, de ha nem cserélhető a vidókártya akkor sztem bukó mert fél év múlva már nagyon elavult lesz ami ebben van.Igazából Lenovo Y570-580 lenne a legjobb mert abban állítólag van plusz hely sddnek, meg gt555 illetve gtx660 videókártya van benne, csak tegnap láttam ezt a gépet Auchanban ingyen hitelre aztán gondoltam megkérdezem itt, h ki mit szól hozzá.
A másik nagy dilemmám meg az, h januárban mennyit fognak esni a laptop árak, mert már jártam úgy régen, hogy 360ért megvettem a laptopot decemberben és januárban 250-260 volt ugyan az ...
-
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy Asus W5F laptopot? [link]
A képernyője rossz!
Előre is köszi! -
Dell XPS
veterán
válasz hatnor #48452 üzenetére
Szia,
Igen, a másik gép tényleg jobb választás az igényeidre, a második tárhelyre ott kiváló lehetőség adott: [link] amiről indítható a rendszer. Viszont ebben is integrált a videokártya....
Elképzelhető, hogy januárban nagy örömmel fognak látni egy üzletben vásárolni....
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Szerintem lemaradt a link, de nagyobb esélyed van, ha itt teszed fel kérdésedet: NOTEBOOK beárazás!
Üdv, Dell XPS
-
Firpo
tag
Üdv!
Vettem egy Dell Inspiron 5521-et. A win7 feltelepítése után nem volt semmiféle hálózati eszköz. A Dell honlapjáról letöltött driverek sem segítettek. Kb 10 féle driver és fél nap után sikerült a wifit életre kelteni. Az eszközkezelőben az Ethernet-vezérlő eszköz továbbra is sárga felkiáltójeles. A win automatikus illesztőprogram frissítés nem talál semmit. Mit csináljak vele? Honnan tudok valami drivert letölteni hozzá?
csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
-
ravail
senior tag
Szia!
Próbáld meg a "DriverPack Solution 12.3 Full"-al. Ingyenes, van benne magyar nyelv is.
Sok sikert![ Szerkesztve ]
-
hipernick
tag
Keresgéltem de nem találtam kielégítő választ ezért rok ide. Adott egy Windows 8 -as vadonat új ASUS K55N notebook (Media Marktból). Szeretnék rátelepíteni egy Windows 7-et de a boot sorrendet nem tudom a biosban megváltoztatni mivel nem tudom az administrator jelszót. Szóval be tudok lépni de módosítani nem tudom a beállításokat. Az Administrator password support - installed állapotban van. Olvasgattam hogy a boltokban a demo gépeknél leszokták védeni a bios, lehet hogy ennél is erről van szó? Esetleg más...? Előre is Köszi a segítséget!
-
nagyúr
-
joy_k
tag
Sziasztok!
Egyik ismerosom vett egy tabletet, semmit az eg adta vilagon nem ir rajta,valami kinai cucc lehet, nem birom elinditani. Ha bekapcsolom a kepernyo kozepere kiirja ANDROID a jobb also sarkaban meg irja a verzio szamot : 0.6.3.2. Ennyit csinal. Ha rateszem toltore ugyanaz a mese. Lehet valamit kezdeni vele, vagy kuka?
Koszi -
Firpo
tag
válasz Dell XPS #48468 üzenetére
Először a wifit próbáltam, utána bedugtam a kábelt is. Semmi. A Dell honlapjáról letöltött drivereket próbáltam.
ravail által ajánlott DriverPack Solution megoldotta a problémát. Végre telepítette a megfelelő drivert! Köszönöm a segítséget!
De hogy a Delles és Realtekes driver miért nem volt jó, az számomra rejtély.
csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
-
tottiiii
tag
hi alll.van itt egy MSI m670 laptop butított verziója(sempron proci,1maggal no webcam és a szokásosak...a kérdésem az lenne hogy szerintetek tehetek-e rá win7et?elsősorban az nvidia geforce go 6100 as videókari miatt kérdezem...mert nekem anno egy hpban ont ilyen videókari ment tönkre az aero miatt...
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok srácok tudna valaki segiteni ebben ? [link]
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
juve600
nagyúr
-
Predator2
addikt
Helló
Milyen progival lehet tesztelni az akkumulátor állapotát/kondícióját?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
nagyúr
válasz dvd_R+ #48474 üzenetére
Árban, olyan 20-30 között számíts! Be tudok rendelni neked a HP disztrihez; te mész el, te fizeted ki egy fillér hasznom sincs rajta. A topcase-ben benne van a touchpad is.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
stigma
addikt
Hali.Adott egy Lenovo Y580-as laptop, és szeretném kettéosztani a rendszer meghajtót 120GB+fennmaradó részre.Ezt itt
látjátok
Másrészről sajnos formázás után a fennmaradó 7xxGB-os részt logikai partícióra nem tudom létrehozni mert hibára fut.Easeus 9.11-es server editin volt kéznél ezzel nem engedte.(Rendszergazda módban is próbálkoztam).
Ezenfelül Ubuntu 11.10-es Gparted sem engedte formázni hibára futott.Valami gyors ötletetek?
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
ravail
senior tag
válasz stigma #48479 üzenetére
Szia!
A partíció kezelő programokat (Easeus-t és a Gparted-et) arról a winyóról és op.rendszerről indítottad, amit át akarsz méretezni?
Próbáld meg azt, hogy az EaseUS Server Editionnal csinálj egy boot-olható eszközt (felül a "Tool"-ra kattintva, a "Create WinPE bootable disk"-el), és arról beboot-olva kíséreld meg a partíció módosítását.
Sok sikert! -
stigma
addikt
válasz juve600 #48484 üzenetére
Pontosan hogyan?
Mert most a létrehozott Easeus Tool/ Create Bootable disk-el ugyanaz hiba fogad, így nem jutottam vele előrébb.
Lehet azt kellene hogy:
-Méretét 120GB-ra csökentem
-Win DVD majd 200mb-os partició törlése, és mikor ujrahúztama windows-t akkor ismeretetm fel logikai meghajtóként!....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Párom Z570-es laptopjának csak a jobb oldali hangszórója ad hangot, a bal néma. Neki nem tűnt fel, viszont ahogy leültem elé, nekem egyből gyanús a hangzás. Audio driver fent van, korábban nem is volt gond a sztereo hanggal, most viszont nem jó. Tippek, vélemények? Netán valami Lenovos program zavar be?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
nagyúr
Ha szoftveresen nem találtál problémát, akkor dugj be egy jack-et a fülhallgató aljzatba és kicsit mozgasd meg feszítve körkörösen. Persze érzéssel
Nehogy így járj:Ha változik akkor szerviz (én) ha nem akkor szerviz (én) ha rendbe jött akkor a virágokat az öltözőmbe kérem
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
mutyi
senior tag
Tegnap kivettem a gyári hunday 4gb-os memórit a notiból és betettem egy kingmax 4gb-os modult helyette.
Leteszteltem ezzel is a Win 8 élményindexet és szintén 5.9-es értékétet adott.
Na akkor visszatettem az eredeti memóriát is így két darab 4gb-os modul van benne,élményindex lefuttat és meglepően 7.6-os eredményt kaptam.
Nem igazán értem az okát, egy dologra tudok gondolni, hogy a 2 darab modul miatt dual channel-ben működik. Bár így is fura,hogy ha emiatt van,akkor ekkora különbség legyen. -
mutyi
senior tag
válasz KillHates #48492 üzenetére
De többször is megcsináltam egy memóriával több op rendszer alatt is Win 7 és Win 8 és mindig az 5.9-es értéket hozta, miközben mielőtt vettem, az eladó is tett fel képet hogy Win8 alatt 8GB memóriával 7.6-os értéket hozott.
Ezért furálottam,hogy nekem 1db 4GB-os modullal miért hoz lényegesen gyengébb eredményt. -
bazsimano
őstag
sziastok!
g580 lenovohoz nem talalok drivert...
ACPI\VPC2004 Unknown Device
nezem olvasgatok mindenhol nem nem talalok ra
szerintetek?
elvileg a model az 2189es... -
rizso
addikt
válasz KillHates #48490 üzenetére
Továbbra sem megy - pedig mintha az este még gond nélkül ment volna. Sőőőt, az este tuti ment még.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
-
-
juve600
nagyúr
üdv
még mindig a lenovo z 580-sommal küzdök
most jöttem rá valamire
nagy láma vok
a cpu gadgets szerint a proci órajele 1200 mhz a 2400 mhz helyett
én meg csodálkozok hogy lassú
hol tudom állitani a proci órajelét mer én a biosban nem látomezzért ilyen lassú a gép
légyszi segitsetek
Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest