Aktív témák
-
use_r
tag
Sziasztok! Az érdekelne, hogy gt540m vagy 7670m? Mind a kettő laposban sandy i5 lenne. Melyik kártya a jobb?
Leszararom a piros pontokat! Eddig még nem volt rám panasz. Nem is lesz!
-
Muerte
addikt
válasz animatrix11 #47548 üzenetére
Hirtelen ennyit találtam,de ez biztos nem a teljes lista [link] Minden esetre a 3.generációs mobility i5,i7 családot biztosan támogatja.
-
Zaja2
senior tag
SOS! HP 650 Notebookon miért nem települ a wifi driver?
64 bit Windows 7 os. van rajta,letöltöm a gyártó honapról 64 bites drivert,és a telepítés közben semmi hibajelentés nélkül kilép a telepítőből,és utána semmit sem csinál.
Mitől van ez?Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
veterán
Üdv!
Megkérdezem itt is, elég kihalt az a topic:
http://itcafe.hu/tema/toshiba_notebookok/hsz_10896-10896.htmlKérem csak az válaszoljon, aki tuja is a választ, aki csak úgy gondolja, de nem biztos, az ignorálhat.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
rgeorge
addikt
Az nem lehet, hogy a letöltött telepítő csak egy önkicsomagoló, és a "telepítés" csak magát a tényleges telepítőt teszi le valahová?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Mivel pörgös akku topikot nem találtam, rákérdezek itt, hátha valaki tud valami okosat mondani.
Adott egy Compaq Evo n610c laptop. Mivel elég öregecske a kicsike, de még korrekten fut, a teljesen halott akkuja helyett, rendeltem egy utángyártottat, ami ugyanolyan Li-ion 14,8 V és 5200 mAh, és rá is van szitázva a laptop típusa.
A gondom a következő vele:
Korrekten feltöltődik, és el is kezd akkuról működni, mikor leveszem a tápról, a rendszer nagyjából 2 óra üzemidőt jósol, viszont néha elég tempósan merül, mondjuk 65-70%-ra kb 30 perc alatt, ami még nem is lene akkor gáz, viszont amint eléri a töltöttsége, vagy merültsége az 50% körüli értéket, egy szempillantás alatt kritikus szintre ugrik, majd nullára, és a laptop már megy is hibernált állapotba. A rendszernek ideje nincs riasztani, hogy merül, tölteni kellene, csak azt veszem észre, hogy már le is kapcsolta a kijelzőt, a HDD led villog, majd elnémul minden vagyis lement hibernált állapotba a gép.
Próbáltam a BIOS-ban kalibrálást, ami elindul, de csak a töltést végzi el, a lemerülési fázist már el se kezdi a program. A BIOS sajna csak az akku széria számát olvassa, más adatot nem, illetve a System IDs között van egy olyan rész, hogy Battery 1 asset tag és ott "1/4G1/4G1/4G1/4G" szerepel és semmi más, amit át tudok ugyan írni, de újraindítás után visszaíródik.
Valakinek van valami ötlete hogy lehetne ezt orvosolni, mármint az 50%-nál lekapcsolást? vagy hogy ne ilyen barom módon viselkedjen az akku?
-
KaakukK16
aktív tag
Asus k55vj vagy lenovo g580ah? i5 2310 4gb gt635 melyik a jobb választás? Vagy i3 lenovo csak ennyiért egy ssd + 4gb ram?
Szerk.: Játékra lenne használva,azon kívül, hogy suli mellé lesz!
[ Szerkesztve ]
-
use_r
tag
-
KaakukK16
aktív tag
Esetleg még arra tudsz válaszolni,hogy a Lenovoban van esetleg +mSATA bővíthetőség,azaz a HDD mellé betudok rakni egy SSD-t?
-
felhasználó2
tag
Sziasztok
Ehhez a készülékhez keresek töltőt:
HP Pavilion dv6-2028esLevettem az aksiját, és azt látom itt, hogy
Input: 18,5 V - 3,54A or 19,0 V - 4,74A or 19,5 V - 4,62A
Ha jól értem bármelyik feszültséggel jó neki. Biztos ez?
Illetve ebből számomra nem derül ki, hogy milyen a csatlakozó átmérője. Tudnátok ebben segíteni? -
nagyúr
válasz animatrix11 #47548 üzenetére
Az összes Ivy-bridge-es mehet bele: Core i3-3xxx i5-3xxx i7-3xxx
A Sandy-t és a régebbieket nem kezeli!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Thunderzolee #47558 üzenetére
Szia!
Amíg a Technotrade intézte a garanciális dolgokat, addig nem volt gond, csak jelezni kellett a processzorcserét, nehogy a gyárit tegyék vissza.
De közben a Toshiba sz@rrágóra vette a figurát és központosíttatta a szervizhálózatát; ergo minden leadott gép egy központi szervizbe kerül, ahol belekötnek az élő fába is és hetekig tart még egy ványadt zsanér megrendelése is
Tehát kelleni fog az eredeti proci bele, mert biztosan bele fognak kötni(van az A500-asodba világítós magyar billentyűzetem )
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Dell XPS
veterán
válasz felhasználó2 #47569 üzenetére
Szia,
90W (19,5V 4,62A) szvsz, jó a DELL adapter hozzá...
Üdv, Dell XPS
-
Sobod87
tag
Sziasztok!
Egy Asus K53TA notim van, az lenne a kérdésem, hogy honnan tudnék hozzá top case-t (nem tudom rá a jó magyar szót - talán felső borítás- ) rendelni? e-bay-en nincs. asusalkatrészek.hu-n pedig k***a drága. valami ötlet?
előre is köszönöm!
-
Dell XPS
veterán
válasz felhasználó2 #47579 üzenetére
Külső átmérő: 7,4mm, Belső átmérő: 5mm, 1pin - Center Pin - "középső" tüske. Lehetséges, hogy elég a 65W-os is (18,5 V - 3,54A) ezt Te látod, VGA stb..
Üdv, Dell XPS
-
pure09
csendes tag
Helo!
110-120 ezerért nézegettem gépeket legtöbben B960, B950 körüli procik vannak ugye ezeken dedikálva(vagy hogy) Hd2000 vidkari van.
Ez mennyire jó ez a HD 2000 vidkari (azt tudom hogy szar) mondjuk játék van ami elfut rajta pl cod mw3?
Néztem egy Acer Aspire v3-mat amiben van GF GT630m az már elég jó valamire nem?Tanácsot is szívesen várok ennyiből (110-120ezerből)mi lenne a legjobb választás a vinyó bőven elég 320gb is ram legyen 4 gb meg proci ez a B960 környéki!
Bnőmnek lenne szal net film ilyenek de ha ki lehet hozni ennyiből egy jobb vidkarisat akkor nem lenne rosz.[ Szerkesztve ]
-
use_r
tag
válasz pure09 #47581 üzenetére
A gt630 az átnevezett gt540. A youtube van egy csomó videó, hogy miket tudnak ezek a karik. Az mw3 tuti elfut rajta. Egy haveromnak gt520mx van hasonló procival és azon is elég jól ment. Pedig az 520mx jóval gyengébb.
-
pure09
csendes tag
Köszi a linket. Nem játékra kell a gép csak a legjobbat ki akarom hozni max 120ezerből 4gb ram bőven elég, a proci is teljesen korrekt, a vinyó is bőven elég 320gb csak a vidkarik között nincs nagyon választási lehetőség ebben a kategóriában. Hd3000 meg 4000 csak drágábban vannak i3ban asszem.
[ Szerkesztve ]
-
felhasználó2
tag
Sziasztok
Egy külföldi billel ellátott notebookot szeretnénk magyarosítani, billentyűzet csere nélkül. Megoldható ennek az igényes kivitelezése valamiféle matricázással? Ha igen hol érdemes és milyen típusú matricát vásárolni ehhez?
-
use_r
tag
válasz felhasználó2 #47589 üzenetére
Hát én úgy tudom, hogy a legtöbb számítástechnikai boltban lehet kapni ilyen matricát. Az igényesség meg rajtad múlik, hogy mennyire vagy türelmes ragaszgatni. Igényeség 2 - A fekete bill.-hez ne fehér matricát vegyél.
[ Szerkesztve ]
-
cozmo
őstag
Sziasztok!
Adott egy HP laptop.
A szitu a következő: Bekapcsolom fekete képernyő se boot képernyő se semmi full fekete. Proci hűtő pörög fujja a meleget.
Ugyan ez a helyzet ha külső monitort csatlakoztatok hozzá azon sincs semmi.
Hallani hogy megy a gép felbootol meg minden, de nincs kép.
Mi lehet a baja? Arra tippelek, hogy kiment benne a VGA kártya.Létezik olyan PCIe slotba tehető diagnosztizáló kártya, ami megmondja mi a baja a gépnek, lehet ebbe a laptopba ilyet tenni?
Ha igen, Budapesten valaki tudna kölcsönözni egy ilyet 5 percre?
A lapos típusa: HP ProBook 4515s.Előre is köszi a gyors válaszokat, mert egy kedves öreg hölgy addig ül a nyakamon míg nem javul meg a gépe
ajjaj: erre hajaznak a tünetek [link]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
nagyúr
Ha szétszedted, már menni fog minden mint a karikacsapás; csuán szükséged lesz egy BGA-zó gépre, némi isoethanol fluxra, egy jól beállított hőprofilra, pár éves gyakorlatra, kb 2kWh áramra és némi szerencsére. Ha a fentiek közül valamelyik hibádzik nyugodtan fordulj hozzám
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
cozmo
őstag
válasz KillHates #47599 üzenetére
Na szétkaptam! Van ebben is egy PCIe csati amiben most ül a WiFi kártya, ebbe tolnék be egy diagnosztizáló kártyát, ami megmondja mi a baja. Van ilyen valakinek kölcsönbe vagy eladó?
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest