- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
nagyúr
válasz AMD Power #47501 üzenetére
Márpedig így előbb-utóbb végleg meg fog állni. Ha most még működik rendesen, de vacakol egy idő után, akkor 3.500,- Ft-ból rittyentek Neked bele olyan hűtést, hogy az soha sem fog melegedni többet!!
Végül milyen notit veszel majd magadnak?
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
Kbali
nagyúr
válasz skylinelaca #47470 üzenetére
Igaz, csak az otthoni géped, gondolom asztali - ott frissítési gond nincs.
Vga Mobility modder progit keress, amivel a letöltött drivert tudod a gépedre szabni, de ebben nem vagyok otthon, keress utána VGA-s topikban. -
nagyúr
válasz AMD Power #47504 üzenetére
Nem csodálom, nagyon jó vétel! Nekem is összefutott a nyál a számban
Viszont elvitték már a HP-tEzt mutattam?
AS5560G-63424G75Mnkk_Lin - 15.6" LCD CB / AMD A6-3420 (Quad Core 1.5Ghz, 4Mb Cache) / Ati HD 7670 1GB DDR5/ 1x4GB / 1x750GB HDD / DVD-SuperMulti / 5in1 Card reader 802.11bgn / 6 cell battery / 0.3 CrystalEye webcam/ Linux 99+ÁFAHa esetleg úgy alakul, akkor úgyis találkozunk (be kell, hogy vigyelek a nagyker-be) hogy ott megvehesd az új géped és akkor odaadod a FuSi-t vinyó nélkül, és meg megjavítom, majd Te meg eladhatod nyugodt lelkiismerettel és akkor utána kifizeted az eladásból a munkám.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
KaakukK16
aktív tag
Asus k55vj vagy lenovo g580ah? i5 2310 4gb gt635 melyik a jobb választás? Vagy i3 lenovo csak ennyiért egy ssd + 4gb ram?
-
Dell XPS
veterán
-
jocomen
aktív tag
Hali!
Akkor itt is megkérdezem: Tud valaki olyan PCIe "kütyüt", amit noti USB3 csatira lehet kötni, és legalább 2xPCIe sávszélességű? Asztali vga csatlakoztatásához kéne.
Ha jól tudom, akkor az USB3 5Gbps sávszélessége ennyinek felel meg.
Valahol olvastam itt régebben egy tesztet, ahol valaki barkácsolt egy ilyet, de akkor még nem volt USB3, és az csak 1xPCIe busszal bírt.Tudnátok esetleg linkelni témába vágó cikkeket, alkatrészeket, vagy ha már létezik ilyen eszköz kereskedelmi forgalomban, akkor arról is?
Thx.
-
nagyúr
válasz AMD Power #47518 üzenetére
"tudod mennyit ír most az Everest? 94 fokot.... "
Ezt szeretem Nemsokára lesz munkám!!
A viccet félretéve; autóba be, Tököl megcéloz, közben Tesco-ban vegyél 3 nagy tábla Milkát a lányomnak és itt nálam megvárhatod a javítást.
-
zetyi
csendes tag
Sziasztok! Van egy Hp Envy 15(1100) notebookom.
Szóval az lenne a kérdés, hogy ssd-t szeretnék bele venni, és akármekkora kapacitásut be tudok rakni, vagy van valami korlát?!
Esetleg valami amire oda kell figyeljek az ssd választásakor?! Egyébként egy 250gb-os samsung 840-et néztem ki!
Köszi a választ![ Szerkesztve ]
-
jocomen
aktív tag
válasz Muerte #47525 üzenetére
Köszi a linket !
Egy hasonlóról olvastam már itt régebben egy cikket. Valaki barkácsolt egyet házilag.
Az lenne a kérdésem, hogy USB3-ra dugható, ilyen nyákról tud-e valaki? Mert az, ha jól tudom, 2x ekkora sávszélességű, azaz 2xPCIe, ez meg csak 1xPCIe.Ja és hol lehet Bp-en ilyesmit kapni?
[ Szerkesztve ]
-
ravail
senior tag
-
fajemujiba
csendes tag
Üdv! A véleményeteket szeretném kérni, hogy melyik lenne a jobb vétel:
-Asus u40sd-163 ezerért 2 év garanciával, Windows nélkül (nekem mindenképp szükségem lenne winre)asusu40sd (bestmarkt.hu megbízható forrás?)
-HP Envy SleekBook 6-1010eo -185 ezerért 1 év garanciával, win 7-tel, de számomra ismeretlen eladótól, itt a hardverapro.hu-n, biz. SeniorTillától... nem tudom mennyire szürke az áru hpenvy6
-Envy 4-1000sg-189ezerért 2 garival, win7-tel, szintén seniortillától hpenvy4
-HP Pavilion dv6-7051sa 15,6-179ezerért, 2 év garival, win7-tel, seniortillától hpdv6
-Asus N53sm-sx082v-179ezerért, 2 év garival, win7-tel asusn53
-esetleg HP probook 4330/4530s?
Mivel még nincs laptopom nem tudom mennyire fogom hurcibálni, de szeretném, hogy minél könnyebben legyen szállítható, jó legyen a hangszóró, mivel egyelőre főképp zenehallgatásra, netre, wordre, excelre használnám.
Nagyon sokat segítenétek a döntésképtelenségemben, ha ajánlanátok valamit, és elmondanátok, miért. Nagyon köszönöm! -
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok,
Van egy Acer Aspire One D270 netbookom, 32 bites Win 7-et tettem rá, telepítettem a drivereket (mivel nincs cd meghajtó a netbookban ezért az acer hivatalos weboldaláról) és minden jól is ment, kábellel netet is kaptam de sajnos a wifi valamiért nem működik. A gép nem érzékeli wifi kapcsolatot, miközben a telefonom igen. Tudnátok segíteni? : (
-
RedHarlow
aktív tag
-
Predator2
addikt
Helló
Hogyan lehet partíciót elrejteni? Van egy Acer notebookom de sajna nem működik rajta a Recovery partíció (egy srác megnézi nekem csak nem tudom mikor sikerül elvinnem hozzá).
Aktívvá tettem, de mivel így sem jó szeretném megint elrejteni (h ne férjen hozzá semmi) és DVD-ről Win7-et telepíteni. Nincs OP rendszer a gépen. Diskpart progival megoldható?THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
ravail
senior tag
válasz Predator2 #47541 üzenetére
Jó reggelt Mindenkinek!
Szia!
Hát! Azt nem tudom, hogy jó e az elképzelésed. Sok problémád adódhat még abból, hogy nem egy tiszta, rejtett partícióktól mentes HDD-re telepíted a win7-et. De ezt nem ragozom tovább, de ha vissza olvasol, akkor láthatod, hogy még az alap, FreeDos percició "felszínes" eltávolítása (?) is eredményezheti a teljes újraparticionálást, mivel csak úgy lesz kifogástalanul működő a win7. De Te tudod, illetve értem, miért akarod ezt ideiglenesen.
Azt nem tudom, a Diskpart progival megoldható e, de a kérdésed olvasása után egy gyors újraindítással megnéztem a Hirens'BootCD v15,2 tartalmát.
Ha "MiniXP"-vel bootolsz be róla, akkor a "HBCD" ikonra kattintva a "Programs" alatt a "Partition / Boot / MBR" sekcióban találsz egy "Partition Wizard Home Edition 7.6.1"-et. Ezt elindítva van benne lehetőség az adott partíció rejtetté, vagy a rejtett particiió látharóvá tételére.
Sok sikert! -
animatrix11
őstag
üdv
hátha valaki tud segíteni, nem találom sehol hogy a Intel HM76 chipsetel rendelkező gépekbe milyen procikat tudok belerakni? mindent támogat? előre is thx!
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
nagyúr
Van valakinek tapasztalata,hogyan lehetne egy drága laptopot cseréltetni,ha 6 hetes de másodjára van szervízben?Fogyasztóvédelem?ASUS képviselet?
A szervízzel beszéltem nem rég, finoman elhajtottak,még majdnem nekik állt feljebb,hogy érdeklődni merészeltem!Killhates szaki által leírt megoldást elmondtam annak a szerelőnek,aki a gépemet "csinálja",nem nagyon tetszett neki,hogy beleszólok.Nem akartam folytatni a dolgot,de ez kissé felháborító! -
Szbarna87
csendes tag
ez engem is érdekelne
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest