- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
75kokoko75
aktív tag
Alaplap neve Packard Bell EasyNote TM85Alaplapi lapkakészlet Alaplapi lapkakéslet:Intel Ibex Peak-M HM55, Intel Ironlake-M
Aki hirtelen akar meggazdagodni,nem marad ártatlan (PL 28:20)
-
Dell XPS
veterán
válasz 75kokoko75 #48651 üzenetére
Köszi!
Intel® Core i7-620M
Intel® Core i5-430M/i5-520M/i5-540M
Intel® Core i3-330M/i3-350MMobile Intel HM55 Express Chipset
Egyik esetben sem látom a DDR3 1600Mhz támogatását...
Üdv, Dell XPS
-
Dell XPS
veterán
válasz 75kokoko75 #48655 üzenetére
Zsolt, azért majd nézd meg (nem tudom melyik CPU van benne), mert én csak DDR3-1066MHz memória támogatást láttam!
Üdv
Üdv, Dell XPS
-
nagyúr
válasz LALA_kiraly #48627 üzenetére
El tudnád hozni hozzám? Szerintem valami bődületesen egyszerű dolog lesz a géppel...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
mosquetoo
tag
Sziasztok !
Van egy ilyen [link] Notebook -om és az a problémám hogy a divX és filmek minősége nagyon rossz ( pixeles vagy nem tudom hogy mondják)es ugy hogy ugyanezek a filmek rendes asztali gépen lejátszva teljesen normális divX es hez képes nézhető, miközben a notbook on osztályokkal gyengébb..
Ez miért lehet ?
Nem lenne meg valami driver normálisan ?
Nem értem ezt a problémát kérlek segítsetek ! -
Ruszki
senior tag
-
mosquetoo
tag
válasz Ruszki #48666 üzenetére
Próbáltm már minden féle lejátszót ( ezeket is )
Van még egy Acer noti is itthon az is i3 as procival és integrált hd 3000 es vidkarival és az is ugyanilyen undoritó minőségben tolja le a divX es filmeket, pedig még a jobb minőségü divx es filmeket töltöm nem az ien 800mb meg 1 gigásat, hanem minimum másfél giga és nem értem h ez mitől van amikor rendes gépen nincs ilyen gond... -
Ruszki
senior tag
válasz mosquetoo #48667 üzenetére
Hát akartam mondani,hogy ha sima dvd-ripet szedsz le azon látszanak a pixelek elég keményen de egy bd-ripen már nem annyira amit te is írtál.
Érdekes!Gondolom driver fent!?
Szerintem driver vagy codec hiba lesz![ Szerkesztve ]
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
csobanandras
tag
Üdv!
Van egy Dell 7520as notebookom és ma játszottam rajta bf3at, tehát 1-2 órán keresztül nyomva volt a W mivel azzal megyek előre. Most ha lenyomom nyikorog és nehezebb lenyomni. Ez ellen lehet tenni valamit? -
Dell XPS
veterán
válasz csobanandras #48669 üzenetére
Szia,
Hát ez szervizes esetnek tűnik, vagy ha benne vagy az időben, akkor visszaviszed....(nemrég vetted, ahogy emlékszem...8 munkanap)
Üdv, Dell XPS
-
nagyúr
válasz csobanandras #48669 üzenetére
Ha kipattintod, akkor egy cseppecske műszerolajjal meg tudod kenni a forgáspontokon. Rettenetesen idegesítő tud lenni egy ilyen dolog...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz csobanandras #48674 üzenetére
Próbálj meg keresni videót erről.
A notebook-ok billentyűzete egy úgynevezett X mechanikával van rögzítve. Az egyik irányból kell alányúlni és felfeszíteni a kupakot rajta. Utána már egyértelmű lesz mire gondoltam.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
Dell XPS
veterán
válasz csobanandras #48676 üzenetére
Az ODD- nek nem szabadna "lötyögni", általában egy biztonsági csavar fogja, de "csak" azért, hogy semmiképpen ne csússzon ki......sikerült megoldanod a billentyűt? (én nem mertem ajánlani..)
Üdv, Dell XPS
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Corsair 4GB-os DDR3 1333Mhz-es CL9-es RAM-ot (egy modul) egy Fujitsu A530-as gepbe. A BIOS felosmeri szepen, de a Win7 nem hajlando indulni vele. A boot logonál megfagy. Egy HP 620 és egy Acer gép pedig nem is hajlando elindulni vele. Se kép, se hang :S A monitor fekete, semmi nem történik. Nem is csipog a egyik gép sem. Hibás a memória?
-
cascada
senior tag
Vadonat uj. Probaltam masik aljzatba is. Ugyanaz a helyzet az összes gépnél. A Fujiba kipròbàltam 2x2gb ram-ot (1333mhz volt mindkét modul). Tökéletes. Szerintem mennie kéne a 4gb-os modulnak. Nem egy régi gép.
szerk: A HP-ban és a Fujiban alapból 1db 2gb-os 1333-as modul volt. Az Acerben 1066.
[ Szerkesztve ]
-
LALA_kiraly
őstag
válasz KillHates #48662 üzenetére
Rommá szedtem és kitakarítottam, mindent átmozgattam, wd-vel áttakarítottam a ventit is, de 1 próba után semmi.
Majd felhúztam rá a gyári vista recoveryt (előtte win7 volt) és most megy...
Nem tudom mi hiányzott neki, hisz minden driver fenn volt. Bár az is lehet, hogy a takarításnak rá fél órára jött meg az eredménye. Passz. A lényeg, hogy most megy, és boldog lett a karácsonyom50/1160-447 Találkozhatunk: 21, 22.ker
-
Bavid
senior tag
Sziasztok nem tudom hogy mennyire tartozik ebbe a topicba, de nem igazán tudom hol kérdezhetném még meg.
Szóval a kérdésem, a mai lithium-ion aksikkal mi a jó ha mit teszek? Minél többet töltőn használom? Hagyom egész éjszaka töltőn, vagy lehúzom amint feltöltött? Amikor töltőn van próbálom nem használni, és inkább aksiról használom? Mindig merítsem le teljesen? Vagy 20-30%ig csak?
Köszönöm a válaszokat előre is, és bocs az off-ért.[ Szerkesztve ]
-
Ruszki
senior tag
-
reflxx
aktív tag
Üdv! Van egy hp dv6 laptopm. Mobilról megosztottam a netet haveroméknál. Másik laptop + ájped gond nélkül felcsatlakozott rá de az enyém egyszerűen nem volt hajlandó.. Gondolom a laptopon kell valamit beállítani hogy működjön.. De mit???
Előre is köszi! -
draco31
veterán
válasz reflxx #48693 üzenetére
Találkoztam hasonló problémával a napokban, ott a laptopon a dhcp-t engedélyezte az illető, és utána működött neki. Csak ennyit tudok, hátha segít valamit.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
caspian24
csendes tag
Sziasztok!
HELP!
Van egy ASUS notim.
Olyat csinál játék közben, hogy hirtelen kikapcsol.
Gondolom valami melegedési tiltás lehet, amit a noti védelmében generál a rendszer.Eddig ilyen problémám nem volt vele pedig használtam elég rendesen játékokkal.
Van még rajta talán gari vagy lehet pont most járt le...
A noti pontosan 2 éves.Várom a segítségeteket!
üdv,
caspian24Üdvözlöm!
-
ztajti
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Édesapám rámbízott egy a téma címében megjelölt ASUS F3M AP111 típusú laptopot, hogy nem tudja mi a baja. Itthon bekapcsoltam, az LCD kijelzőjén nem jelent meg kép, de amikor a VGA kimenetre rácsatoltam a monitoromat, akkor ott megjelent a kép. Amikor levettem az előlapot, akkor láttam, hogy a (számomra ismeretlen célt szolgáló) F3-A1 (94V-0) megjelölésű nyákról a csatit elengedte e forrasztás. Sajnos neten sem találtam róla semmi leírást, hogy mire szolgálna, így elakadtam, hogy ki tudom-e iktatni, vagy sem. A hozzá tartozó Inverter kábel 1ik vége a webkamerba csatlakozik, majd a kijelző aljánál elágazik, egy szélesebb csatlakozó megy az Inverterbe, az elágazás másik vége pedig a fent említett F3-A1 nyákba.
Fotót nem tudok készíteni, de rajzoltam egy kapcsolási rajzot hozzá, mielőtt szétkaptam, hogy össze is tudjam rakni. Itt van:A segítségeteket kérném ebben! Nagyon fontos lenne. Apám már így is zaklat, hogy hol a gép.
Előre is köszönöm!Dell XPS kérésére áthoztam ide a kérdést. Közben a kérdésedre is válaszolok. Rávilágítottam, és ugyan úgy, halványan megjelent a kép. A legjobb, ha teljesen lefektetem a kijelzőt, mert úgy valamennyire lehet látni.
Best regards, Zoltan
Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Metal topik
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest