Aktív témák
-
robertel
senior tag
Köszi aválaszokat, hát igen, corei3 szeritnem is jobb választás, dehát próbálom minél olcsóbban kihozni
Nem bánnám esne szeptemberre az áruk, vagy legalább egy 2 év garis asust adnának 100ért..
Memóriát azért midnenképpen pakoljak a corei3 mellé igaz? 2 Gb manapság nem sok midnenre elég gondolom..Amúgy megéré esetleg várni vásárlással? Lassan itt lesznek a 8 magos processzorok nerm? Akkor már talán a 4 magosok is oylan árba esnének ami vonzó lenne. Jelenleg 180ért láttam corei7et. annyiot azért nem szándékozok adni egy laptopért..
[ Szerkesztve ]
„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
-
robertel
senior tag
válasz Zsolti1987 #28305 üzenetére
Igazából ez mellé kéne még, ennek a tlejesítményével meg vagyok elégedve.
Nem tudom a T4500as mennyivel gyengébb..
De lehet tényleg azon a 20e Ft-on nem múlik már..„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
-
robertel
senior tag
válasz Zsolti1987 #28307 üzenetére
ööö, nem a t5900as erősebb?? Abban van 2mb cache, a T4500ban csak 1 nem?
Amúgy igazából ez "száraz" nekem, hazsnálatban érdekelne, az atom prociktól mondjuk sokkal erősebb egy t4500?„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
Zsolti1987
aktív tag
Intel Mobile Celeron Dual-Core közül T3100, T3300, T3500, ezek ugyan az a sorozat, csak nagyobb órajelekkel, 1,9; 2; 2,1GHz,
Intel Pentium Dual-Core Mobile sorozatból T4200, T4300, T4400, T4500 rendre 2-2,3GHz-ig.
Tehát vagy T3500 vagy T4500. Összehasonlítás. -
ro_bert17
őstag
válasz Zsolti1987 #28310 üzenetére
data sheet hozzá
-
robertel
senior tag
Aha, kösz!
Na majd emglátom, ha úgy nézem, hogy jővőr emár jön a win8 elméletileg, akkro talán jobb ha tényleg a corei3at veszem meg.
Da abba akkro nem sjanálom majd a memóriát, plussz 4 GB-ot tetetek a 2 melléTényleg nem semmi, a t4500as előrébb van mint a t5900
[ Szerkesztve ]
„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
robertel
senior tag
válasz Zsolti1987 #28315 üzenetére
Amit én vennék az 56.
Amúgy szerinted érdemes most venni corei3at? Vagy ősszel, télen várható egy nagyobb esés és corei5öt is lehet majd kapni esetleg corei7et is?
Valahol olvastam, hogy kopogtatnak a 8 magos procik, igazgondolom még nem notebookokban, de akkor is a corei5 már most 120ért van, a corei7 meg 180ért.„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
-
hubai
csendes tag
Köszi szépen, akkor a T4500 a legerősebb ahogy látom, nehéz egy ilyen laptop proci cseréje? Asztali gépen már cserélgettem mindenfajtát, de laptopban még nem.
-
robertel
senior tag
válasz Zsolti1987 #28317 üzenetére
Mikor is jönnek a következő intel proceszsorok laptopokba? Sandy Bridge vagy mi lesz anevük nem? De az még jővőr lesz ha jól olvastam.
-
ro_bert17
őstag
válasz Zsolti1987 #28314 üzenetére
Ne legyen igazam, de pont 3-4 éves FS desktopnál találkoztam olyannal, hogy csak a supportált cpu-kkal üzemelt a gép, hiába támogatott mást is elvileg a chipset.
(#28318) hubai: egy ssd csere még egyszerűbb dolog, és sokkal hatásosabb.
(#28321) Zsolti1987: alul van.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz ro_bert17 #28322 üzenetére
Nem a chipset támogatása alapján néztem, ha neki benne van a t3000, akkor a t3500-at is tudnia kell, mert csak nagyobb órajel.
Valamint adtak ki T4200-vel is ilyen gépet, ebből gondolom, hogy mehet bele ő is, és a nagyobb testvérei. -
Csigazoli
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó fórumba írom le a problémám.
Van egy két éves Toshiba Satelite Pro L300-as laptopom Windows7 32 bite-s Op rendszerrel. Ma reggel még minden rendben volt rajta, azonban egyszer csak nem működött az egér (USB portról használom) Folyamatosan a következő hibát írja ki: A számítógéphez csatlakoztatott egyik eszköz működésében hiba lépett fel, és a Windows nem ismeri fel. Amikor meg rákattintok az üzenetre, akkor azt írja ki, hogy az eszköz helye USB Root Hub (2port), alatta meg Unknown Device. A tulajdonságainál pedig azt írja ki, hogy USB vezérlő eszközállapot, a Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett (kód 43)Kipróbáltam több egeret és egyik sem működik, viszont az USB protokon a pendrive és a Mobilinternet stick is megy rendesen.
A barátom, aki egyébként rendszergazda és megnézte a gépet, azt mondja, hogy nem látott még ilyet. Elég sok dolgot kipróbált (rendszervisszaállítás, stb.), de egyik sem segített. Azt mondja, hogy újra kellene tenni a Win7-et. (jelzem, hivatalos Win 7 Home Prémiumom van).
Nem nagyon szeretném újratenni az egész gépet, remélem valaki tud valami bíztatót mondani!
Üdvözlettel:
Zoli -
Csabee.
nagyúr
Egy laptop ha "pc-ként" üzemel, tehát áram alatt van non stop, és néha hordozom el, akkor kárt tesz az akksiba? Vagy ha feltölti az akkut akkor utána már nem is használja az akku részt? Tehát nem lesz rosszabb az akksi?
Üdv: Csabee.
-
nightmare13
őstag
válasz Csabee. #28328 üzenetére
Ha fullra töltődött az akksi, akkor azt "kikapcsolja" a vezérlés, és nem folyik rajta áram. Akksit legfeljebb amiatt érdemes kiszedni, hogy folyamatos önkisülés megy végbe az akksin, csökken a töltöttség, és ekkor újra rákapcsol az áramkör, hogy töltse, így fogyasztva a töltési ciklusokat. Amúgy én egy évig használtam hasonlóan notit, de nekem 100%-os maradt az akksi.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Van egy Hp-m amiben Intel HD video van! Namármost win7 SP1 van fent, azt pedig nem támogatja a driver és nem tudom feltenni! Tudja valaki mi lehet a megoldás? Vagy fel kell tennem a sima win7-et??
-
ro_bert17
őstag
válasz Zsolti1987 #28324 üzenetére
Mondjuk nem biztos hogy egy árukereső oldalára támaszkodnék, de próba cseresznye.
(#28326) hubai: ezt nem nagyon kell keresgélni, SATAII SDD.
Mondjuk drágább megoldás mint a cpu, ram fejlesztés, viszont még így is alternatíva lehet.[ Szerkesztve ]
-
pixelblondie
senior tag
Megint sziasztok!
Azt mondták itt, hogy az 5110 széria a dell szégyene. Én hiszek az illetőnek. Viszont sürgősen kéne egy laptop hasonló paraméterekkel mint a dell. Tehát : corei5 proci,minimum 300 gb vinyo 4 giga ram és ami a legfontosabb : nvidia gt 525 videokartya.Azonos vagy jobb teljesítményű. Keret: 200k. Ötletek?
Ui: Mi a baj ezzel a konfiguracioval? Mert ok,elfogadtam hogy szegyenletes,csak nem ertem miert..[ Szerkesztve ]
as good as it gets
-
nightmare13
őstag
válasz pixelblondie #28335 üzenetére
Ott vannak az új asus k53sx széria, aztán lenovo y560 (néha találni még), HP Pavilionok, stb.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
ktommy91
addikt
válasz pixelblondie #28335 üzenetére
ASUS K53,N53, ACER 5755G, 5830TG, LENOVO y560,y570, HP Pavilion DV6, SAMSUNG RF511
Nem a hardver a szégyen ebben a gépben hanem az anyaghasználat,hűtés és ezek fontosabb dolgok egy notebookban mint a hardver.
(#28338) nightmare13: Szvsz. a véletlensérülés garancia nem olyan fontos de az biztos hogy csak +2év garanciával érdemes acert venni. Bár az 5830TG-t alapból 3 év garanciával adják.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz ro_bert17 #28334 üzenetére
Ha kihoz a google a "li3710 t4200" keresésre 30.700 találatot, akkor lehetséges, hogy adtak ki ilyen gépet.
Amúgy meg data sheet.
Benne van mindkét sorozat, amit korábban írtam.
Amúgy 2 sorozat volt, amit te linkeltél az 2009 januári, amit meg most én, az meg 2009 szeptemberi -
ro_bert17
őstag
válasz Zsolti1987 #28340 üzenetére
Hajnye, ez egyre érdekesebb. Volt 16"-os is belőle, és remélhetőleg akkor ez 2009 szeptember utáni.
-
hubai
csendes tag
válasz Zsolti1987 #28346 üzenetére
Hát nem tudom pontosan melyik kiadás de a Bios az Rev 1.0-ás rajta.
De akkor menne benne a 4500-ös?
Mert ha igen akkor rendelek egyet e-bayen 6k-ért kihozzák Angliából...
Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest