Aktív témák
-
tajcsi
őstag
Nagyon fontos, hol lehet Szegeden AX850-es tápegységet vásárolni??
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
scream
veterán
válasz tajcsi #25701 üzenetére
Szerintem kicsit mellé ment, elég izmos noti mellé kell 850W-os PSU
Próbáld meg itt : Azonnali kérdések órája topicban.
---
(#25698) VINIKOR :
Nem hiszem hogy újabb lenne ,mint a sima DVD/RW-vel szerelt notebookok, mivel még ez az N5110 széria is elég újnak számít.
(#25696) VINIKOR :
Természetesen, lefele kompatibilis (általában) minden Csak nem fogja kihasználni a BT 3.0 szabvány gyorsaságát
(#25697) ZoliM@ster :
Más böngészővel is ugyan ezeket produkálja ? Ha nem ,akkor a Chrome beállításainál, a kiegészítő beállításainál lesz a gond.
(#25703) ZoliM@ster :
Esetleg az internetkapcsolattal lehet gond ?
[ Szerkesztve ]
-
ZoliM@ster
aktív tag
Egyikkel sincs gond.Mostanra odáig jutottunk,hogy pl. egy adott oldal több fórum témái közül 1-2-őt betölt,a többit nem,csak tölt.Adott oldalaknak pedig csak 1 részét tölti be.Pl. iwiw alkalmazásoknál a jobb oldali sávot nem tölti be,csak a középső részt.De ezt firefox-ban is csinálja.
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz scream #25702 üzenetére
Más böngészővel is csinálja.Az internetkapcsolattal nem lehet baj.Sebességgel semmi,azt ellenőriztem.Már újra is indítottam a routert.Rengeteg oldal tökéletesen és gyorsan betölt,csak néhánynál vannak gondok.Mostmár az iwiw-es rész is megjavult,a freemail nem akar még működni az általam gyakran látogatott oldalak közül.
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
legenda
válasz M3Ny3'T #25699 üzenetére
adott routerrel nincs gyakorlati tapasztalatom, de a notikkal igen; próbálj illesztőket frissíteni, és amennyiben vista vagy win 7 van a notikon, úgy nem elég az oprendszer által alapban adott illesztés (chipset és wifi), hanem szükséges a noti gyártója által adott specifikus illesztés! vr600 esetén nincs win 7 támogatás, de jó/kell a vista alá adott illesztés - vista kompatibilis módban feltelepítve! (vr600 esetén csak 32 bit adott!) mind a két notit több típusú wifi modullal is szerelik, a megfelelő illesztés kell az msi támogatási oldalóról, adott noti részlegéből - oprendszernek megfelelően!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
agemate
addikt
Sziasztok!
Van egy nagyon öreg Acer Aspire 3613LMI típusú notebook-om, aminek az akksija megadta magát, tehát indulásnál erre figyelmeztető üzenet fogad, majd kikapcsol. Ha kiveszem az akkut, akkor egyáltalán be sem kapcsol. Természetesen minden esetben be van dugva a hálózati kábel, mert az akksi már évek óta vacak, mindig is tápról ment a masina. Van valami lehetőség, vagy új akksi/kuka?
-
Csuti78
csendes tag
Üdv!
Remélem jó helyen járok,meg szeretném tudni mi a reális ára a notimnak.
ASUS W7
Intel Core 2 Duo T7300 2.0 GHz L2 cache 4MB
2,5GB DDR II SDRAM - 667 MHz
Hard Drive: 320GB 5400RPM SATA
Graphics: NVIDIA GeForce 8400M G 128MB VRAM
Super Multi DVD Burner with Lightscribe
802.11a, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n (draft), Bluetooth 2.0
Slots: 1x ExpressCard, 8 in 1 card reader,Camera 1,3 Megapixel
1280 x 800 ( WXGA )13,3
Matrica: Windows Vista Home Premium
Bal hátsó sarka törött de a használatban és működésben nem zavaró.
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
Elsősorban az alábbi telefonszámon vagyok elérhető. 06.70.458.1009
-
-
NEMO1968
őstag
Sziasztok!
Notivásárlás,.ill. lecserélés előtt állok.
Amit kinéztem magamnak,az egy HP Pavilion dv6.
Érdekelne róla a véleményetek,milyen masina.
Gondolok szériahibákra,melegedésre,megbízhatóságra.
Esetleg ha valaki használ ilyet,felvilágosíthatna kicsit .
Köszi mindenkinek.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
Dogmatix
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Van egy Asus UL20A laptopom, eddig max 45fokra melegedett, de pár napja 50-55fokosra melegszik. Tudom hogy ez még bőven belefér a tűréshatárba, csak nem tudom, hogy mitől lehet ez. Elsősorban ágyban használom, de mindig rakok alá valamit. Lehetséges az, hogy 1év alatt ennyire megszívta volna magát porral vagy szerintetek ez mitől lehet? -
Z86
őstag
válasz Dogmatix #25715 üzenetére
Nézd meg a hűtő rácsai közt illetve a ventilátor környékét. Talán ki is tudod fújni a kosz egy részét, esetleg próbálkozz sűrített levegővel, de vigyázz ne pörgesd túl a ventit (érdemes pl. egy vékony csavarhúzóval lefogni).
szerk: de az + néhány fok igazából egyszerűen attól is lehet, hogy melegebb van a szobában[ Szerkesztve ]
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz NEMO1968 #25710 üzenetére
A szokásos bga betegsége megvan, drágán ne vegyél. (mondjuk ez bármelyiknél előfordulhat.)
Ha van egy kicsit több pénzed, már egész jó áron lehet hp üzleti gépet venni. Nézegesd az aprókat.@agemate
új akksi ---> drága, utángyártott minőség
bontott --> olcsóbb, de használt... de legalább gyári[ Szerkesztve ]
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Van egy 4-5 éves laptopomon aminek letörött a bekapcsológombját tartó pöcök, így beesik a "házba". Szétszedtem, próbáltam megragasztani, de esélytelen, mert sok darabra törött. Igaz már nem új laptop, de kidobni nem szeretném, mert anyám erről nézi a konyhába a recepteket és erre tökéletes. Sok mindent megélt már az évek során. Még kijelzőt is kellett benne cserélnem. Szerintetek mit lehet kezdeni ezzel a problémával?
-
sz_abika
addikt
Tennék a pi3560-ba egy új procit.
Viszont igy is eléggé melegszik már, félek tűlhevülne. A CPU-t csak egy rézborda hűti, amit a VGA propellere hűt.
Van elképzelés arra, hogy tudnék egy laptop hűtőt rászerelni?PSN: xszabikax
-
agemate
addikt
válasz Zsolti1987 #25719 üzenetére
Megéri egyáltalán erre költenem?
-
NEMO1968
őstag
válasz Zsolti1987 #25719 üzenetére
Köszi a választ!
92k lenne egy szervizben adják.
Egy hónap garit adnak rá.
Egy régebbi gépet beszámítanak,így lesz 60k.
Lehetséges,hogy már a BGA miatt került oda?
Javítható az megnyugtató módon,vagy kapok egy időzített hibagépet?
Na mindegy,ezek után nagyon meggondolom,de ha mégis elhozom a lelkét is meghajtom.
Legalább kijön a hibája,ha maradt még .Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
Zsolti1987
aktív tag
-
sz_abika
addikt
Van a Win7-ben az energiagazdalkodasnal, hutes mod: aktiv vs. passziv
Nem birom megfejteni, ellentmondasos dolgokat olvasok.
Nem akarom, hogy a processzort lassitsa vissza, inkabb a fant gyorsitsa fel --> aktiv mod?PSN: xszabikax
-
NEMO1968
őstag
válasz Zsolti1987 #25728 üzenetére
Köszi,ezek után elgondolkodok rajta.
Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
LaptopSystem
őstag
Laptop szerelöt keresek!A problémám a következö lenne van egy Pacard Bell laptopom amiben mind a két USB port belseje ki van törve ezt kellene nekem cserélni ki tudna benne segiteni nekem?PÜ-t irjatok légyszi
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
LaptopSystem
őstag
SOS lenne
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
LaptopSystem
őstag
jo lenne ha holnap meglenne tudom nagy kérés de hátha
-
scream
veterán
Sziasztok!
Ma lettem boldog új tulajdonosa egy Lenovo ThinkPad W500-asnak és az volna a kérdésem,hogy hogyan tudok VGA-t váltani menet közben ? Sehol se találom ...
-
LaptopSystem
őstag
mennyi ez idöben?a csere?pacaard bell easy note th36-au-010ge
pontos tipusa!Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Andras828
tag
Sziasztok! Nem tudom volt-e már kérdésként: Packard Bell notebook Linpus Linux-szal szerelve. Windows 7-et szeretnék rá tenni. Valaki világosítson fel legyen oly kedves, hogy is megy ennek a menete. Légyszi részletesen, ha lehetséges (IDE-ra raktam már a vinyót, de csak csak nem sikerül). Akár privátban, vagy itt is elfér talán. Előre is köszönöm a válasz(oka)t.
-
dkface
aktív tag
Hi
Leformáztam a Lenovo Y560-m és újratelepítettem remekül , csak az a gond hogy azt az egy programot nem találom amivel váltani lehet az intel és az ati kártya között ? Valaki linkelné pls , mert sehol nem találom köszi -
sz_abika
addikt
Letezik Expresscard slotra/ba, illesztheto fan?
PSN: xszabikax
-
KTibxx
aktív tag
Sziasztok!
win7-re keresek olyan reg módosítást amivel aT61 notebookban az nvidia sebességét,teljesítményét tudom szabályozni,visszavenni ( Pl: Coolbits vagy ilyesmi)
(C2D T7100 1,8GHz+NVidia Quadro NVS 140M-15")
Ha tud valaki segíteni,hogyan tudom megtenni hálás lennék
Köszönettel
Tibor -
Z86
őstag
válasz KTibxx #25745 üzenetére
Nekem is volt hasonló gondom az fx770m vga-mmal win7 alatt. Ha jól emlékszem, akkor az nvidia control panelhez feltettem az NVIDIA System Tools-t. Ezzel megjelent a control panelben a Performance - Device settings menüpont (ami vista alatt eleve benne volt). Így sikerült elérnem, hogy lehessen állítgatni a frekvenciákat.
[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
válasz KTibxx #25749 üzenetére
Nincs mit! Nekem az everestben a GPU résznél szerepel egy olyan rész, hogy nVIDIA ForceWare Clocks. Itt 4 teljesítményszint van megadva. Ezekből kettőt bepötyögtem az nvidia control panelbe. Mikor indul a gép alapból a legalacsonyabbat kezdi el használni, a legmagasabra csak akkor vált, ha játszok.
A legalacsonyabb: core - 169, memory - 300, shader - 338
A legmagasabb: 500, 800, 1250
Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest