Aktív témák
-
Thoty
senior tag
Adott egy Fujitsu-Siemens Pa3553 noti
Hibajelenség: bekapcsol, hdd, optika, hűtés működik, de képet nem ad. Se LCD-re, se külső monitorra.
Olyan, mindtha csak bios baja lenne (diag kártya FF üzenetnél áll és nem lép tovább)
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne ezen a típuson egy recovery bios updatet végrehajtani?
Google-ben semmi normális megoldást nem találok... -
bedohazi
aktív tag
Ettol nem lettem okosabb, a listaban csak geforce 310m- van a 157edik helyen, viszont es szuresnel latok ilyaet de latok emg pluszba gt 310m-et is...????
Ti tudtok olyan lenovot vagy hp-t amelyikben legalabb i3 van de ami meg ennel is fontosabb hogy radeon 5650 vagy 5730????
[ Szerkesztve ]
-
bedohazi
aktív tag
Oke, akkor az 512mb gddr3 eleg lesz fullhds filmekhez, photoshophoz es netezeshez?
Az mennyire baj hogy a 310m csak directx 10.1-et es shader model 4.1et tamogat, jatszani nem nagyon fgok rajta, de masban vane szerepe a directx nek es a shader modelnek, pl 3d-s progik?
Es meg annyit hogy a lenovo ideapad G, Z es B sorozatoknal lahet e valtani IGP es dedikalt vga kozott?
-
kisuti
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem van egy ASUS noti aminek néha tenyérnyi felületen megváltozik a színe bepirosodik ezt mi okozhatja? De néha meg tökéletesen megy meg van olyan hogy eltűnik egy pár perc múlva?
Használhatom e tovább így vagy valami nagyobb baja lesz ha használom?Köszi előre is!
-
Ibituba
aktív tag
az intel gma hd integrált vga ami van a toshiba satelitem-be az kb milyen ati v. nvidia kártyának felel meg? ati readon hd????
-
Sandrew
őstag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Samsung R560-ról? Erről a gépröl lenne szó. Szerintetek megéri sz árát? Illetve játékok hogyan futnának rajta? Pl Black Ops, Cod4, Gta4?
Köszönöm!
-
nagyúr
válasz cskaroly82 #25073 üzenetére
Sikerült?
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Szerintem a chipset-ed déli hídja adta meg magát. Nem raknak rá hűtést az FSC-nél.
Ha BIOS recovery-zni kell, akkor a legelső BIOS verziót kell egy pendrive-ra kimentened és azt hiszem Fn+F10 hotkey-re kezdi onnét bepakolni a BIOS chip-be (HannStar alaplapok így szokták)Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Recze666
csendes tag
Sziasztok!
Laptopomat monitorral összekötve használom a munkahelyen. ha sima RGB kábellel kötöm össze, akkor normálisan látom a képet, azonban ha HDMI kábellel, akkor a kép szélei a moitorról "lelógnak". Hogyan lehetne "méretezni", vagy milyen beállítást kellene használni ez esetben, hogy a kép szélei ne vesszenek el? -
NEMO1968
őstag
válasz kisuti #25109 üzenetére
Szia!
Mennyi idős a gép?
Hűtéstakarítás esetleg,mert túlmelegszik a videokarid.
Lehet kijelző,ill. panelhiba is.
Nem lehet megjósolni,lesz-e nagyobb baj,én nem használnám tovább.
Ha nem túlmelegedés,akkor mielőbbi kijelzőcsere.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Mi a véleményetek arról, hogy a gépbe venni egy SSD vinyót amire a rendszer menne, és minden egyéb fontos dolog (filmek, telepített játékok, zene) USB-s vinyóról mennének. Játékok töltési ideje lassú lenne?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
RamboHori
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő,adott egy HP530 as laptop,van e olyan lehetőség,hogy a benne található Wifi kártyát Tv Tuner kártyára cserélem ? Ha igen tud valaki ajánlani ilyet?
Wi-FiKi a kicsit nem becsüli, az nem jár Tescoba.
-
Zsoti90
csendes tag
Helló
Lenne egy kis problémám. Fél éve vettem egy Asus K52DE laptopot, de egy hónapja az a problémája, hogy indokolatlanul üresjáratban is terhelődik a proci, a kihasználtasága állandóan felugrik valamikor 70%-ra is a feladatkezelőben. Windowst is raktam, de nem nagyon segít. Esetleg van erre valami tipp, hogy ne csinálja, mert már idegesítő. Előre is kösz a választ!
-
premete
veterán
válasz Krystal_s #24200 üzenetére
Vettem egy univerzális laptop töltőt, ami azért nem annyira univerzális, ugyanis a 8 dugóból egyik sem megy bele a laptopomba. Mivel van egy dugóm kábellel, gondoltam rákötöm, nem nem tudom, hogy az univerzális töltő kábele 1 eres, a másik pólus a belső drótháló. Vajon melyik +? A dugó kábele az egyik piros, a másik fekete, az eléggé egyértelmű.
Köszönöm a válaszokat előre is.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
nagyúr
válasz Puma K #25123 üzenetére
Létezik hibrid meghajtó is, ami külsőleg egy sima merevlemeznek néz ki, de van a nyákon egy 4-8-16GB-os SSD id. Ez nem látszik külön meghajtónak, de a kis méretű file-okat intelligensen oda rakja.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Kis Joe
senior tag
Sziasztok!
Fejlesztgetem, építem, módosítgatom a kis aspire one gépemet.
Elérkezettnek látom hogy a wifit erősítsem. Az lenne a kérdésem hogy milyen módon lehetne erősíteni a wifi antennáján? Ha más gépből kellene alkatrész az sem lenne gond, csak egy alap ötlet kellene.
Rengeteget utazok és rengetegszer jól jönne ha erősebb lenne a wifi. USB-s vevőt nagyobb antennával pedig nem szeretnék cipelni.
Köszi előre is a segítséget!Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
nagyúr
válasz Kis Joe #25133 üzenetére
Az Intel N1000-es kártyái elég érzékenyek. Az adó teljesítmény szabvánnyal van maximalizálva, amit sok gyártó ki is használ. Tehát ott csak a nagyobb antennával tudsz játszani, hogy messzebbről is el tudja küldeni a jelet.
Szerezz egy régi, rossz wlan router-t, belezd ki és a csatiját vezesd ki a ház oldalára. Majd arra tudsz rárakni egy 3-5-8 dB-es antennát (a hármasnak sok értelme nincsen, mert a legtöbb noti antennája eleve 2db-es nyereségű.Én hasonlóan meg egyszer egy notit:
-
bedohazi
aktív tag
3 het mulva kaphatoak lesznek lenovo notebookok sandy bridge procikkal?
-
thomas02
csendes tag
van egy msi laptop kicseréltem a ventit kompatibilitás szempontjából jó volt bele. újra lett pasztázva a hőcső is. de mégis naon melegszik alapjáraton is 60 fok:S olyan mintha a hőcsőről nem birná kiszívni a meleget:s ha hátul fújja kifelé a levegőt de mégse olyan meleget és nem is pörög vmi gyorsan max ha játszom de akk meg 80 fok fölé megy és akk kezd el jobban pörögni a venti de még akk se forrót fúj:S vkinek vmi tapasztalat?? hőcső beszarhat?? előre is köszönöm üdv everestel mérem a hőfokot. a venti úgyanaz a lapátok is úgy állnak 5v 0,55 A. ha ha leveszem az alját és szoba ventivel veretem rá a levegőt és nem csinálok semmit a géppel akk everest szerint: cpu:33fok mag1: 37 mag2:37 mcp:41 gpu:41 vinyó:24 fok. a pasztát barkács boltban vettem 280ftért 2ml fecskendőbe mert számtech boltba nem volt fehér színű. alapból a procin kékes szürke volt .
-
Kis Joe
senior tag
válasz KillHates #25134 üzenetére
Ilyenre már én is gondoltam, de az a bak hogy a gép nekem táskába beledobálós, úgyhogy hamar letörne/megrepedne, stb.
Belső megoldásra gondoltam. Nincs valami gyári antenna erősítő trükk? Vagy a nagy asztali gépeknek erősebb lehet az antennája?Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Halfer
tag
Üdv! Acer Aspire 5536G laptopom van, de nem merem feszegetni a billentyűit tisztítás céljából, így inkább rákérdezek, hátha valaki tudja: kipattinthatóak a billentyűk a helyükről? Köszönöm előre is a választ.
-
Tomate
veterán
Ismerősöm USA-ba vett laptopot és hazahozta. Ott a töltő a 110V-os szabvány szerint van. Egy átalakítóval tudja használni itthon azt a töltőt vagy cserélnie kell? Köszi!
-
RamboHori
csendes tag
Ki a kicsit nem becsüli, az nem jár Tescoba.
-
Tyxdesign
csendes tag
Van egy IBM Lenovo X60 notebookom aminek a hűtésrendszere már nem az igazi, nagyon melegszik, és a nyarat így már tuti nem fogja bírni.
Felnyitottam mi is a helyzet és a venti nem túl poros, ám azt vettem észre hogy egy ideig forog, aztán kis időre megáll, aztán forog tovább.
Lehet ez a probléma oka?
Ez normális dolog, és energiatakarékossági szempontokból nem megy folyamatosan vagy ennek folyamatosan kellene forogni?
A segítséget köszönöm! -
Stalker-2572
veterán
Mi a legegyszerűbb módja, hogy egy notira rákössek 2 / 4 db LCD-t?
All Black...
-
Z86
őstag
válasz Stalker-2572 #25148 üzenetére
Dokkoló (esetleg port replikátor) + a saját kivezetései
Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest