- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz Saskakas18 #30851 üzenetére
Lecseréled
Ez a telefon ilyen és kész. Viszont télen kiváló kézmelegítőnek
Engem is idegesít hogy 15 perc alatt olyan meleg mint az N900-am 180%-on 1,5 óra alatt, de tekintve hogy nem az enyém, nem izgat.
Ha úgy ítéled meg hogy a játék nem igényli az 1,2 GHz-et, akkor lejjebb veszed az órajelet, ennyit tehetsz maximum. De ez lehet hogy csökkenti az élményt. -
quailstorm
nagyúr
válasz Saskakas18 #30853 üzenetére
Mind ilyen. Alacsonyabb órajelű, vagy vastag és fém telefont kell venni. De azért az S2 nem éget. Az N95-öm 1 óra quake 3 után viszont magától kikapcsol, olyan 80°c-os, majd eldobod.
Részeg vagy? -
Bozek
nagyúr
válasz #90933760 #30850 üzenetére
Akkor félreértettem. A C901-ben amúgy a kameramodul Samsung volt, ITT egy jól sikerült makró vele. A videózás meg tény, hogy nem megfelelő.
Amúgy az említett Galaxy Camera se működik telefonként, szóval az is kiesett. Esetleg szóba jöhet az S60v3-as Nokia N8, a WP7-es HTC 7 Mozart, vagy a Motorola XT720, de az meg csak 2.1-es Android-ot kapott, újabbat nem. De ezek se hinném, hogy túl jól videóznának.
Szóval vagy megbarátkozol a LED-es villanóval, vagy cipelsz magaddal 2 eszközt. -
quailstorm
nagyúr
Egyrészt az N8 Symbian Belles, nem S60v3-mas... Az az N82. Bár az is milliószor jobb mint a satio. N8 egész korszerű, meg 40k-ért már lehet szépet kapni, olcsóbban meg leharcoltat. De azért annak az egyik legjobb kamerája van a mobilok közt, S3 ért fel hozzá. 720p HD 30FPS meg szerintem elég jó annyi pénzért(magas bitrátával), koros hardvertől. Hangja a videónak kiváló, xenon vaku meg van.
(#30856) Saskakas18: ugyan mondjál már alkalmat amikor az melegszik. Én kettőt tudok, quake 3 1 órán át, VGA videózás 1 órán át. De az nem durva.
Egyébként érdekes hogy az Optimus L7 közel sincs minőségben az N95 videójához. Szégyen amit művelnek...[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz quailstorm #30857 üzenetére
Én csak rákerestem a Xenon vakus telefonokra és az ott találtakat írtam le, de ezek szerint átvertek.
Az meg mindegy szerintem, hogy S60v3 vagy Belle van rajta. Attól még Symbian, ami már el lett temetve. Amúgy a videója (Youtube-on nézve) tényleg jó, ezt nem tudom tagadni, bár a bitrátát nem ismerem. -
törölt tag
válasz quailstorm #30857 üzenetére
N8 baba, csak tényleg kicsit több, mint amit rászánnék, de nem sokkal. Egyedüli hibának azt hoznám fel, hogy nincs zseblámpa meg videó alatt fény (Satio fckyeah , C905 szintén) és kicsit kiábrándító, hogy Diamond2 után nagyobb kijelzőn kell kevesebb képpontot bámulni. Még gondolkozom rajta. Meg kéne venni mindhármat.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Attól függ, appok nélkül akarsz 6 éves warezoldalakról gyűjtögetni a semmit és várakozni a netezésnél, vagy haladni játszani smooth felhasználói élményt nézni...
Beíratlak egy Belle tanfolyamra jó? Engem ez a rendszer egy Nokia 701-en győzött meg az érintőképernyő létjogosultságáról. Addigra már ismertem a galaxy S2-t...
Nokia 500, gyengébb mint egy Xperia X8... 808 N8 multitask opera mobile asphalt 6 akcióban asphalt 6 látvány
Ez pár példa volt, remélem változik a véleményed. Attól hogy halott, több figyelmet kapott a végén is mint a bada.
Ehhez képest az S60v3 csúcsa: [link] [link] -
akos727
senior tag
Nem tud valaki formanyomtatványt letiltás elleni garanciáról?
Köszi! -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Létezik valami androidos progi, amivel bluetoothon keresztül át lehet másolni egy másik teló összes contactját? HTC-ken alapból van ilyen, Nexus S-hez kéne valami hasonló.
Milyen navit ajánlotok leginkább?
Köszi előre is.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
BDave
őstag
Sziasztok!
Nem tudom hogy hol érdemes feltennem a kérdésemet, nem találtam megfelelő topicot, nem tudom hogy ennek hol lenne a helye. Szóval adott egy USB-kábel, aminek a microUSB-s vége kimozdult a "házából", így egy kicsit kontakthibás, ha bedugom a telefonba (tölteni lehet vele, de könnyen kimozdul belőle és PC-re csatlakoztatva nem érzékeli a gép, előtte jó volt minden). Van itt a fórumon olyan kolléga, aki ezt megtudná javítani?
Mellékelt kép, így talán jobban érthető a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
fuximaxi
senior tag
válasz Bdanyy #30862 üzenetére
Android alkalmazások topic!
BDave: Nem érdemes vele foglalkozni. Vegyél egy újat helyette, csak ne noname-et, mert azzal lehetnek bajok.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ez a telefon melyik nagyobb gyártón mely készülékét imitálja? Nekem csak i5 jut eszembe.
üdv.[ Szerkesztve ]
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
fuximaxi
senior tag
válasz hitvanyalak #30865 üzenetére
Nekem is arra hasonlít a leginkább, de én biztosan nem adnék ilyenért pénzt.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
-
Istikee007
tag
Sziasztok. Külföldről szeretnék telefont rendelni, méghozzá innen:
[link]A következő lenne e a kérdésem hogy ez működne az itthoni sim-kártyámal, szóval kártyafüggetlen a telefon?
-
Melack
veterán
válasz Istikee007 #30869 üzenetére
Unlocked,azaz igen, de hogy mennyire lesz strapabíró, az már más kérdés.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
SteveK88
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az OTG kábeleknek létezik e több fajtája?
Vagy ezek a kábelek univerzálisak és kompatibilisek minden olyan készülékkel amit tudják ezt a funkciót? -
tmsmrc
csendes tag
Sziasztok! Van egy Nokia E71-es telefonom. Néha minden ok nélkül gondol egyet és kikapcsol,gps-be vagy kamerába lépve lefagy és újraindul a telefon. Tudtok erre megoldást? Formázással,gyári állapot visszaállításával,frissítéssel már próbálkoztam,de semmi változás...
-
-
Bozek
nagyúr
válasz quailstorm #30860 üzenetére
Igaz, nem ismerem a Belle-t, csak az S60v3-at, na az nem tetszett. Ennél már nem kell trükközni a szignóval?
-
Bozek
nagyúr
válasz quailstorm #30878 üzenetére
Én nem vagyok kibékülve a DRM rendszerekkel. Aki megveszi, az megvenné anélkül is. Aki meg lopja, az úgyis keres megoldást a törésre.
Még egy kérdés: ha megvesz valamit az ember, akkor ha lecseréli a telefont egy szintén Belle rendszerrel rendelkezőre, akkor újra meg kell vásárolni a cuccot? -
quailstorm
nagyúr
Jótól kérdezed
X-ploret- LCG jukeboxot kérésre átírják az új IMEI-re. A többit nem tudom. Elvileg van ez a Nokia fiók, de lövésem nincs. Ha lenne most Bellés telóm lenne tuti vennék pár multizható játékot, de nem tudom.
Maga a Nokia store az úgy működik mint a google play. -
Bozek
nagyúr
válasz quailstorm #30880 üzenetére
Kösz!
-
törölt tag
Üdv, nem találol játékos topikot, így itt írom be, linkelnétek halnevelős játékot? köszi, ha lehet olyat ami nem igényel netet, a fishfarmot ismerem.
-
generic
senior tag
válasz #27441408 #30882 üzenetére
Egyébként itt a topik: Android alkalmazások
-
Statiszta18
csendes tag
Sziasztok.
lehet volt már ez a kérdés de nekem olyan gondom van Iphone 4/s-el hogy amit letöltöttem goggle maps-ot az nekem csak mérföldbe mutatja a távot de engem ez nagyon zavar és megszeretném tudni hogy hogyan lehet át állítani km-re?
KösziHa privátot írsz kérlek hogy ird bele, hogy mivel kapcsolatos.
-
törölt tag
Satio amúgy tud ébreszteni kikapcsolva? MA szerint igen, de ezt írta a Diamond2-re is...
-
AMD Power
titán
LG T310 ilyenre , hogy WhatsApp vagy Vibert rá lehet rakni valami formában?
-
sh4d0w
félisten
Tud vki online víruskergetőt androidra?
https://www.coreinfinity.tech
-
Quiksilver
aktív tag
Párom Samsung Galaxy minije állandóan azt írja ki, hogy tárhely megtelt, holott van egy 2 gigás kártyája, amin még 1.08giga szabad hely van...biztos mi vagyunk az amatőrök de erre milyen megoldás van?
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
brazilia
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni:
Van egy Samsung Galaxy S III Mini készülékem,telefonálás közben a hangrögzítést nem tudom működtetni.Segítene nekem valaki?
Előre is köszönöm.
Üdv: Joci
-
002417
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy valaki esetleg nem találkozott már ezzel a készülékkel. ( http://www.kventa.hu/mobil-telefon/149037-bluepanther-voyager-phone-okostelefon-fekete-dual-sim-5.0-wifi-_-3g-bluetooth-android-4.0.3-_-magyar-nyelv.html )
A napokban találtam rá, nagyon meg tetszett, de nem találók róla semmi jellemzést.
Válaszotokat előre is köszönöm -
sh4d0w
félisten
válasz Quiksilver #30892 üzenetére
Nem lehet, hogy a belső tárhely telt meg?
https://www.coreinfinity.tech
-
kj1978
csendes tag
Sziasztok!
Ide is leírom hátha tud valaki segíteni:
Nagy problémám van. Van egy Samsung gt-b2710 es telefonom melyet sajnálatos módon elcsesztem. Egy sim kártyát sem hajlandó elfogadni. Ezt írja ki: Phone freeze. Sim nem elérhető. Eddig gyárilag a 30-as kártyákat elfogadta. Van rá valami megoldás, hogy legalább a 30-as kártyát elfogadja? Gondolok én valami gyári visszaállításra -
fuximaxi
senior tag
válasz 002417 #30894 üzenetére
Magával a készülékkel még nem találkoztam, de a specifikáció alapján én inkább nem venném meg. Az 512 MB ram az elég kevésnek tűnik, a processzor sem egy sebesség bajnok, Kérdezz inkább a Melyik okos telefont vegyem? topicban.
Quiksilver: A belső tárhely telt meg, melyre részben megoldás lehet az appok sd-re telepítése. Ha a telefon magától nem tudja, akkor külső programot kell hozzá használni.
kj1978: Freeze kód kell hozzá, ennek hiányában szerviz. Házilag próbáltad függetleníteni?
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
Üdv!
LG Optimus L9 update előtt ki kell szedni a sim,memória kártyát illetve az aksit??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Hobby elektronika
- Peugeot, Citroën topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest