- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxer-tomee
aktív tag
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani hogy az EMS-t hogyan lehet lehet lementeni a telefonokról? Ugyanis a testvéremnek van 3 mobilja amin olyan baromi fontos ems-ek vannak, de semmivel nem tudtuk eddig letölteni. A mobil kezelő programok csak az üzenet dátumát írják, de semmi tartalom semmi más. És le sem lehet tölteni. Nagyon fontos lenne.
Előre is köszönöm!tacstacstacstacsveddveddveddveddbebebebe
-
sdd2
veterán
válasz gixxer-tomee #20657 üzenetére
Hát átküldi a másik telefonra amelyikre kell vagy elküldi pénzért ems-ként.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
sdd2
veterán
válasz gixxer-tomee #20660 üzenetére
bocsi félre néztem.de e-mail címedre elküldöd a telefonról és ott van.Csak azt kell manuálisan odaírni, hogy ki-kinek küldte.De lehet azt os kiírja.de ehez az egészhez kell egy e-mail beállítás a telefonon ami működik.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Pc Laca
tag
Szerintetek Htc Desire vagy 3gs
-
bodom87
tag
Üdv!
NOKIA 3110 fülhallgatónak milyen a dugója?
-
icons
addikt
Üdv!
Adott egy Telenorfüggő Nokia 3410es, benne egy feltöltőkártyával, amin 9ezer forint van. Vettünk egy új telefont a T-mobile-nál. A feladat az lenne, hogy a Telenoros számmal lehessen használni a T-mobile-os telefont. Ezt ugye számhordozással meg lehetne oldani, de akkor ugrana a 9ezer forint. Van még itthon Telenoros kártyás telefon, de gondolom nem lehet átrakni arra a pénzt. Arra gondoltam még, hogy számcsere lehetséges-e a két kártya között? (hogy a Telenoros létezzen tovább a T-mobile-os számmal, és vica versa)
Van erre bármi jó megoldás? (most úgy néz ki a legjobb az, hogy szép lassan elhasználjuk a 9ezret a Telenorosról, és közben használjuk a T-mobile-osat (csakhogy utóbbival havi 100percet le lehet beszélni, tehát nagy részben erről telefonálnánk, az a 9ezer pedig így több, mint egy év alatt fogyna le. Addig át kellene írni a címlistát, végig két telefont használni, stbstb, nem tűnik túl jó megoldásnak )
Előre is köszönöm a segítséget! -
csongi
veterán
Sziasztok!
Van e valakinek valamilyen infója arról hogy a C905-ös telefont milyen navigációs szoftverrel érdemes használni? -
cs0nt1ka
csendes tag
Sziasztok! Édesanyámnak kellene sürgősen valami egyszerű, viszonylag olcsó ugyanakkor jó vételi tulajdonságokkal rendelkező Nokia mobiltelefon. Nem kell semmi extra, telefonáli kell, de fontos, hogy legyen térerő és stabil legyen a vonal, szakadozzon. Mit ajánlanátok? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
cs0nt1ka
csendes tag
Köszi a javaslatot. Ha valaki mást javasolna ne tartsa magában. Őszintén szólva a 2330 elég ronda így azt nem, a 2220 slide nem rossz külsőre, de egy kissé fapadosnak tűnik. A Nokia 2700 classic illetve X2-00-ról mia véleményetek? Mégegyszer: a legfontosabb a kiváló hangminőség és vételi tulajdonságok. Köszönöm a segítséget.
-
Pc Laca
tag
Sziasztok
HTC Wildfire lehet-e magyarítani?
-
Cola889
csendes tag
Sziasztok.Van egy Samsung C3300 Champ-em,és visszaállitottam a telefont,azóta azt csinálja hogyha letöltök valamit a netről akokr újraindul a készülék.Ez szoftverhiba nem?Amúgy vodafonnál lett vásárolva a készülék.
A másik kérdésem pedig hogy van a Samsung Kies nevü program,rádugom a telót a gépre,és van oylan funkció benne hogy firmvare frissités,azt nem engedi,de miért nem?Hiszen nem Live-os szoftver van rajta hanem gyári!!! -
AndrewX
csendes tag
Sziasztok!
Nokia C6-00-ba szeretnék venni nagyobb memóriakártyát(8gb).
Szerintetek milyen márkát érdemes venni? Silicon Power, Kingston, Kingmax?
És szerintetek észre lehet venni a Class4-es és a Class6-os memókártyák közti különbséget? Gondolok itt pl. a gyorsabb memória írásra és olvasásra (fényképek, videók készítésekor, zeneváltáskor, zenekereséskor, adatmásoláskor.)
A válaszokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
kapus88
csendes tag
W995-m az egyik napról a másikra nem veszi fel a töltést mi lehet a hiba?
-
Wolf-15
tag
Hi! Kérem ha valaki tud segítsen!
Jelenleg egy SE K750-em van de a "Télapó" hoz egy Nokia C6-01-et.
Nyitottam egy OVI e-mail fiókot és szeretném a kontaktjaimat feltölteni az OVI fiókba.
Hogyan tudom ezt megtenni addig is amíg nincs meg a Nokiám?A SE K750-el ugye nem szinkronizál, MyPhoneExplorer-el sem és MS Outlook-kal sem. Legalább is én nem találtam ilyesmit.
Ha valaki tud magyar nyelvű oldalt ahonnan tájékozódhatok az is szívesen venném.
Előre is köszönöm!
-
icons
addikt
Üdv!
Már 2* felhoztam, és nem volt rá válasz . Ezért írtam be megint.
A gond az, hogy amint írtam a 9ezer kb egy év alatt fogy el róla (a telefon nem az enyém, és nem beszél vele sokat, akié). De ha nincs más lehetőség, persze marad ez...És amint látom, másnak sincsen ötlete sajnos, így hát marad a lebeszélés...
-
Pc Laca
tag
Sziasztok
Kellemes Karácsonyi Ünnepet Kívánok minden Kedves Fórumozó Társnak
[ Szerkesztve ]
-
Cola889
csendes tag
erre valaki tud választ?:
erre -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Van egy Sony Ericcson v640i telóm és mikor sms-t írok akkor nincs benne hosszú "ő","ű" betű.
Én vagy ok a béna vagy valahogy lehet varázsolni ilyen betűket?A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
baluka26
nagyúr
Helló!
Samsung S7550-nek mi lehet az alapértelmezett jelszó?
5-8 karakter lehet, de nem tudok rájönni, hogy mi lehet. Köszi a segítségetThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
tomsics
senior tag
Használt már valaki zagg invisible fóliát?
Mi a véleményetek róla?Tényleg annyira jó?Nem jön le a teloról pár hét alatt?
Köszi░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője