- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaller1
veterán
válasz Воланд #16899 üzenetére
mert ugye gondolom részletes számlán megjelenik, hogy hívta az adott számot, függetlenül attól, hogy rejtve hívta-e vagy sem?
Megjelenik, de nem a tieden.
A legjobb megoldás amúgy, ha veszel egy okostelefont, arra mehet a hívászűrő, amivel ez ilyen számokat átirányíthatod mondjuk egy 0690 kezdetűre. Egy idő múlva biztos megunja....::> <::.
-
-
Воланд
titán
válasz meroly #16903 üzenetére
Hmmm, azért ez érdekes, hogy így el lehet bújni a rejtett szám mögé, mert nem tudja egyik szolgáltató sem megnézni, hogy ki is volt a hívó fél...
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz meroly #16905 üzenetére
Szerintem is, azért olyan nincs, hogy egy hívásnak minden adattal együtt ne lenne nyoma valahol a rendszerben. Sajnos nekem sincs olyan ismerősöm aki a "tűz" közelében lenne...
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Üdv! Egy Nokia 3110 Classic telefonon hogyan lehet átállítani azt, hogy egy sms-t ne több részletben küldjön el? Köszi!
-
meroly
veterán
-
skrabi
senior tag
válasz ^Clown #16907 üzenetére
ha több, mint 160 karakter, több részletben fogja elküldeni... legfeljebb átállíthatod hogy mms legyen, mert ha nagyon hosszú, sztem olcsóbban kijön mint egy sok darabban elküldött sms...
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma http://www.facebook.com/skrbkphoto
-
yazid
csendes tag
Van olyan szemely akinek mukszik a skype alcatel ot 800???????????
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Tud valaki olyan progit, ami kiírja egy videó teljes adatait? Bitrate, stb. Egy Nokia 5630-ra szeretnék konvertálni, de az eddigi próbálkozásaimat nem tudta lejátszani.
-
SOMASOMA
csendes tag
A Samsungokból ismert álhívás funkcióhoz hasonló program van Nokiára symbiannal vagy valahogy?
-
konfar.dani
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
A vodafone árult valaha W800-at?
Most akarok venni egyet használtam, de nem mondták hogy független-e.
Vodafone logó nincs az előlapon.Előri is köszi!
Los ángeles nunca mueren
-
Sickboy25
addikt
válasz konfar.dani #16921 üzenetére
szia
Angliában biztos :[link]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
akos3
addikt
válasz Chosen #16918 üzenetére
Én is sokat szórakoztam, h az N85öm le tudjon játszani avit. Nem sikerült. Ezért a korábban már ajánlott FormatFactory2-vel átkonvertálom simán mp4be azt megy is. Bár azt nem értem, h miért hagy alul-fölül egy 0,5cm-es fekete sávot, pedig már mindenhogy próbáltam.
(#16919) meroly FormatFactory-n is be tudsz mindent állítani, annál egyszerűbb, de mégis nagyon használható programmal még nem találkoztam
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, egy elég fontos kérdésem lenne.
Adott egy samsung sgh-c270 típusú mobil, amiben el van mentve pár fontos sms, ami hétfőre kéne.
Kimenő és bejövő smsek.
Az a baj, hogy csak a kimenőket tudom megnézni, a bejövőket nem látni, bmilyen sim kártyát is rakok bele, pedig a telefon saját memóriájába szerepel az a 8db elmentett sms,de sehogy se tudom előcsalogatni őket.Azt hiszem a telefonnak nincs adatkábel bemenete (nem mintha lenne hozzá kábelem).
Esetleg vmi ötlet?
Fontos lenne nagyon.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Chosen
addikt
válasz meroly #16919 üzenetére
Köszi a válaszokat, azóta már kísérleteztem és DivX-ben lejátssza. FormatFactory-t használok, az a leggyorsabb és legjobb minden eddigi közül.
kaller1:így már a gyári lejátszó is elboldogul vele
akos3:nincs olyan, hogy "simán" MP4, kodeket mindenképp kell választani. Viszont nálam teljes kijelzőn megy
Felvetődött egy másik kérdés, amire viszont a topikban nem kaptam választ. [link]
-
Shiku
aktív tag
Már egy zsák oldalt végig néztem, de folyamatosan csak azt látom, hogy a sok hozzá nem értő magasztalja a saját telóját és köpködi a másikét. (Imádom ezt a hozzáállást -.-) Viszont nekem fontos lenne tudnom, hogy igazából melyik, és milyen szempontból (strapabíró/szoftver stb) a legjobb. A Sony Erisccon, a Nokia, az LG és a Samsung közül. (Persze ha van amelyik mindnél jobb akkor az érdekel.)
-
Shiku
aktív tag
válasz meroly #16927 üzenetére
értem... Hát akkor pl a SE Aino a Nokia 5800 meg valami hasonló kaliberű LG
Igazából az LG érdekelne a legjobban, mert arról nagyon keveset tudok :/
(Főleg hogy mennyi ideig bírja ki ha rendeltetés szerűen használják xd - A megbízhatósága )[szerkesztget]
Nekem most Nokia 5310em van, szóval főleg ahhoz képest tudok viszonyítani[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
Értem, én személy szerint nem tudok hozzászólni az érintős telefonokhoz, mert irtózom tőlük, viszont az 5800-ról nem hallottam sok túl jó dolgot, elég kiforratlan, elkapkodott, stb modellnek jelzik.
Majd hozzáértőbb remélem felvilágosít. Esetleg kérdezd meg még a Milyen mobilt vegyek topikban is.Impossible is nothing
-
Blizz
őstag
Bluetooth drivert honnan töltsek le LG KP500-hoz?
No mistakes, just happy little accidents
-
RootRulez
félisten
USB-s BlueTooth adapterhez való progira gondolsz? Én a Bluesoleil-t szoktam használni, univerzális, nem csak telefonokhoz... Bár Windows 7-nek már ez se kell...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Shiku
aktív tag
Még egy!
Az Aino vagy a Vivaz a jobb? O.o
(Strapabíróság, szoftver stb...) -
ikiviki
aktív tag
válasz meroly #16929 üzenetére
Nekem 5800 Tube van.és eddig semmi kifogásom nem volt vele..Na meg az hogy Január 31-e ta ingyenes a Navigáció rajta és nem használ hálozatott ha nem saját belső beépitett naviját használja..
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
addikt
Az Aino és Vivaz-ban csak az a hasonlóság, hogy mind a kettőt a Sony Ericsson gyártja. Más kategória mind a kettő, az egyik egy zárt op.rendszerő a másik Symbian-os. A Vivazról még nincs sok felhasználói információ, nem rég kezdték forgalmazni. Dönteni neked kell, nincs tuti tipp, én a Vivaz mellet voksolnak, a T-mobilnál csak 5000 Ft-tal drágább, de jóval többet tud.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
tibi666
senior tag
xxlgsm.hu-n hogy lehet megváltoztatni a címem?
-
akos3
addikt
-
mirci18
addikt
üdv mindenkinek
nagy gondom van.
van egy nokia 6670-es telefonom szeretnék hozzá venni fülhallgatót már eddig 2 fajtával próbálkoztam.
az egyik nokia hds-3 a másik nokia hs-23 mind a kettőre mikor bedugom az írja nem támogatott eszköz pedig a beállításokban bekapcsoltam.mi lehet az oka?
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
konfar.dani
aktív tag
Léci megmondaná valaki, mi is volt az a topik, mi volt a neve, amiben arról volt szó, hogy a régi SE Walkman mobiloknak jobb volt a hangzása?
Köszönöm előre is!
Los ángeles nunca mueren
-
Weaver
senior tag
nem vagyok tisztában a használt árakkal, ezért kérdezem ennek mennyi kb a reális eladási ára most ?
Samsung SGH-E570
pontosabban :
-
superecneB
őstag
Sziasztok! Nővéremnek van egy SE k800ije, még az Egyesült Királyságból. Hogy tudnék rá magyar softwaret rakni? Csak szaküzletbe lehet ilyet vagy adatkábellel is meg tudom oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest