- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
venesz
csendes tag
Valakinek csk van ilyen lejátszója
Segítsen rajtam''Igenis Uram! Máris Uram!'' - hebegte a hadnagy. Mi mást is mondhatna az ember von Manteuffel báró tábornok jelenlétében
-
gergo84
aktív tag
Sziasztok
- megoldás: az ide hdd-n lévő rendszer áthelyezése sata hdd-re -
szükséges dolgok:
- egy müködőképes windows xp op. rendszer (a pagefile-nak a bootparticion kell lennie)
- symantec norton ghost 9.0 program
- egy sata hdd particionálva
lépések:
- a pc bekapcsolása (a kiinduló és a cél hdd-k jelenlétével)
- módosítani kell az aktuális registrációs kulcsot (startmenü-futtatás-''regedit'')
- az alábbit kell megkeresni: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ MountedDevices
- a MountedDevices könyvtárat törölni kell (ez tartalmazza a meghajtókhoz rendelt neveket: c, d, e, stb.)
- lépjünk ki a regeditből
- a norton ghost-al ghostoljuk a rendszer hdd-t a cél hdd particiora
- pc kikapcs
- most le kell választani az összes hdd IDE kábelét, csak az ''új'' hdd maradjon meg
- pc bekapcs
- modositani kell a biost, hogy a sata hdd legyen a boot device
- windows indulása
- az új hdd-n lévő rendszer bootol, és módositja a registryt
- ezután vissza lehet rakni a régi rendszer hdd-t is, kedvünk szerint
ha azonos IDE hdd-ra rakjuk a rendszert, akkor nem kell biosmódositás
ezt a megoldást, egy igen okos emberrel agyaltuk ki
felhasználó neve: Mumtaz
és nagy segitségemre volt a közismert DC++ program, mivel ezen tartottuk a kapcsolatot -
Winner_hun
titán
Van olyan prog amivel fekete-fehér filmet lehet színessé varázsolni? Najó, ez hülye kérdés, mert van ilyen, de mi az a prog?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-conrad-
addikt
válasz Winner_hun #453 üzenetére
paint.
-
Fred23
nagyúr
Olyan kérdés következik,amire senki se fogja tudni a választ !
Láttam egy Barry White klippet,ahogy most felugrottam magamhoz buliból,és kiestek a szemeim a benne lévő néger bombázótól.Az a nő valami eszméletlenül szép és érzéki ! Tudja valaki esetleg a nevét ? A Staying Power című számról van szó.Heeeeeelp ! -
Relisys
senior tag
Hell!
Hogy lehet kiveni a bejelentkezö/kijelentkező hangot az xp-ből? Tudjátok azt a hülyeséget ami megszólall bootscreen után -
kgbrg
tag
Olyan boot floppy létezik ami felismeri a sata hdd-t? Ha igen hol találok?
Rendszer visszaállításhoz kellene. Megvan a képfájl de nem tudom visszaállítani a meghajtót mert nem látja a gép a sata vincsit. -
MODERÁTOR
sziasztok! sajnos valami gáz van. na akkor kezdem is. használok pár progit amiben elég érdekes a szürke szín, mert barna. erre keresnék megoldást. ilyen pl a corel psp x ami nagyon fontos lenne vagy az adobe reader de még a photoshop is kép: [link] mi a megoldás? én valami színprofil gondra gondoltam. sőt mostmár tuti az a bibi. na majd jelentkezem még. sziasztok!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
gogle
aktív tag
Valaki segítsen!!!
Van egy ilyen karim: geforce4 Ti4200 abit siluro 64mb tv-out (128bit)
Az a baj vele hogy bejön az xp és kikapcsol a monitor(ezt csak néha csinálja)
Lefutattam a 3d mark 2000-ret jól megy.
Kikapcs vissza az xp bejön minden lefutatom a 3d mark-ot lefagy a gép.
Most lett minden telepítve úgy hogy nem az xp-vel van gáz.
Lehet hogy a driver csinálja?
Milyen driver jó ehez a karihoz?
A kártyát most vettem lemezt sajna nem kaptam!
A kártya amikor játszom nem hibádzik!
Aki tud segíteni örök hálám üldözné -
Monya78
veterán
Hallott már valaki SULFER nevezetű amerikai térképszerkesztő progiról...
Nem maga a progi kellene, hanem valami információ róla... -
gogle
aktív tag
válasz concret_hp #464 üzenetére
Mióta megvettem 2x lett formatálva a vincsi és felrakva az xp!
Úgy néz ki hogy meg van a hiba de még tesztelgetem!
Vagy a vincsi kábel volt a szar vagy a bios-ban nem lett visszaálítva az alaplapnak a videó kártyához vonatkozó dolgok.
Optimézeltem a biost,kábel csere és most 1-órája tesztelem de semmi!
A kártya jó!
KÖSZI azért! -
erhas01
tag
udv:
xp internet beallitas segitseg.
az egyik laptopon megy, a masikon ujratelepites utan mar nem megy a net.
felraktam a lan, modem drivert. van halozati forgalom, net nincs. nem talalja a szervert. neztem topikokat is. valami protokoll kellhet. kulonallo a ket gep nincs belso halozatban.
udv:erhas01 -
Old Death
senior tag
Ez lenne az? [link] második találat a google-ben
vagy egy felhasználói vélemény kellene? ha igen akkor nézegess külföldi fórumokat hátha vmelyiken szóba kerüloldy
''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
Old Death
senior tag
start menű/vezérlőpult
klasszikus nézetben: hangok és audió eszközök
kategórianézetben: Hangok, beszéd és audioeszközök majd hangok és audió eszközök
utána hangok fül programesemények rész megkeresed a bejelentkezés a windowsba vagy simán a hangsémánál beállítod a [Ignincsenek hangokat és egyáltalán nem fog zenélni az operációs rendszer.oldy
''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
Spirit
őstag
Hogyan viselkedik egy alaplap, ha nem bírja a magas fsb-t?Újraindul, fagy, hibaüzenet?Mert nem bírok rájönni,mi az, ami nem bírja a tuningot a gépemben.
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
sziasztok!
laptop billentyűzeten a Jkluio stb nem a betüt irja hanem a rajta lévő számot....mit kell nyomni, beállítani hogy rendesen menjen????? -
tiv83us
veterán
Nem indulo gep...
Ket pittyeges (ez mit is jelent?), majd ''Testing Drive...'', majd semmi...
/Biosba nem sem enged belepni.../
Help!Always Outnumbered, Never Outgunned
-
turho
addikt
Win xp alá kellene a szerintetek legjobb detonator, egy MSI gef4 ti4200 64 megás kártya alá. Rég volt már ilyenem.....
Friss játékok mis mennének rajta, már amit elvisz.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
erdey_a
addikt
Üdv!
Nero 6.3.0.2 verzióm van.
Most vettem DVD-írót és még sosem írtam DVD-t. Szóval szeretném tudni, hogy ezzel a progival lehet-e DVD-t írni jól, és ha igen, akkor kell-e valamit másként csinálni, mint sima CD esetén.
Illetve be lehet valahogy állítani olyan kis sárga vagy piros csíkot a DVD kapacitásához is? Próbáltam, de nem engedte annyira eltolni. Lehetséges?
DVD íráshoz jó a nero, vagy inkább alkohol120? vagy valami más? Mik vannak?Vérboci
-
Old Death
senior tag
lehet
Alcohollal csak képfájlt tudsz írni ill. másolni... adat lemezt Neroval tudsz csinálni
én semmit nem állítottam a Neroban és van simán sávom az alján...
alternatíva: Veritas nevű progi... Használtam már ezt, csak bizonyos inkompatibilitás állt fent köztem és a program között.oldy
-
erdey_a
addikt
válasz Old Death #485 üzenetére
Értem köszi... akkor marad a nero.
Sávom nekem is van az alján, végig is van skálázva több mint 8 gigáig.
Nekem az hiányzik, hogy ugye 650 megánál és 700-nál van egy sárga ill. piros csík. Ezzel jelezve, hogy meddig nyújtózkodhatok CD esetén.
De 4,7-nél, mint DVD kapacitás, nincs csík. Nincs erre mód? Vagy csak be kell állítani?Vérboci
-
Old Death
senior tag
az azért van, mert 2 méretű cd lemez létezik
gondolom ha dupla rétegű lemezt dobsz bele (már ha tudja írni) akkor fog megjelenni a dupla csík, vagy meg se jelenik
csík nincs, de van helyette egy függőleges szagattott vonaloldy
-
erdey_a
addikt
válasz Old Death #487 üzenetére
Na... közben keresgéltem a beállításokban, és ott be lehet állítani, hogy mihez skálázzon. CD-hez, DVD-hez, vagy automatikusan a behelyezett médiához.
Ha automatán hagyom és beteszek egy DVD-t, akkor valóban 4,7 és 8,x-nél vannak szaggatott vonalak. CD esetén meg a szokásos.
KösziVérboci
-
erhas01
tag
udv:
kosz
arra gondoltam sikerult beallitani.
ragaszkodott a felhasznalo az outlookhoz.
1. annyi tortent a beallitaskor a 0651301301 helyett a program onkenyesen atirta
sima 301301.
2. a levelezeskor ugyanez az smtp.t-online.hu -t ott meg atirta
mail.t-online.hu ra. a tobbi mar ment magatol.
udv:erhas01 -
Male
nagyúr
Ha még mindig kérdés: az USB arra jó, hogy a Vipower kiadott olyan USB HUB-ot, ami egy fiók formájú, ha az USB-t a rackből rákötöd az alaplapra, akkor ezt a fiókot bedugva kapsz egy USB HUB-ot... állítólag vannak más cuccok is bele, de én még nem láttam. Szóval nem sok értelme van, az IDE kábelt meg nem tudja kiváltani.
-
Male
nagyúr
Van itthon egy pár ilyenem: [link], viszont fogalmam sincs, hogy lehet használni... kifogott rajtam ez a bigyó Még régebben ezt mint ''hővezető ragasztó lap'' vettem. Van rajta egy átlátszó műanyag lap, ez könnyen lejön, alatt rózsaszín ragacs, ami alatt valami kék lap van azalatt pedig a papír. Hogy a francba lehet ezt rátenni a hűtő aljára? (a gondot a kék lap okozza, ugyanis azt nem tudom leszedni a ragacsról, a kék pedig össze van ragasztva a papírral -> gondolom a papír nem épp jó hővezető, szóval nem kéne ott maradnia...)
-
Male
nagyúr
Tárgytalan, megtaláltam a megoldást. Ha másnak is lenne ilyen gondja: Átlátszó műanyag lap le, rőzsaszín felével bordára rányom (erősen: 3Kg/cm2 minimumot írnak), kicsit melegít (40-50 fok körülig), továbbra is nyomkod, fél óra várakozás minimum, utána a papírlapnál fogva lehúzható a kék lap... érdekes anyag ez a T725, remélem a hőt is jól vezeti majd
-
Bigya
őstag
GÁZ VAN!
Sziasztok!
Irodai gép, új nyomtató telepítése! Ehhez kevés volt a hely a c-n. Telepítettem PQ Magic-et. Kibővítettem a C-t 20 ról 80G-ra.
A gép azóta semmit nem csinál!!!!
Bekapcsolom, és írja hogy Verifying DMA pool data...
Mit lehet tenni? PQ Magic rescue disc nem készülT! -
Bigya
őstag
Esetleg ha valakitől kapok egy PQ magic rescue lemezt, akkor azzal van esélyem?
Félek, hogy még azzal sem, mert nem is bootol még CD-ről sem!!! -
Bigya
őstag
MBR-t hogyan lehet visszaállítani?!
-
Bigya
őstag
Kösz, de nem bootol sehogy!!!
Ennyit csinál: Verifying DMA pol data........
DE EZT ADDIG AMÍG NEM RESTARTOLOK
Jah és beraktam a vinyót saját gépembe. azt írja nincs formázva, de ha Q magiccel ránézek akkor ott van minden. csak ép a win nem látja.
Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs