- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
WillChi
őstag
Windowsban kell kutakodni, ha a BIOS jól be van állítva.
Az Eszközkezelőben: IDE ATA/ATAPI vezérlők. A megfelelőt válaszd ki, hogy melyiken csücsül az író, majd itt Speciális beállítások. Itt is ki kell választani, hogy 0-ás v. 1-es számú eszköz (Master/Slave). Itt az átvitel módjánál lehet beállítani, hogy az átvitel sima PIO legyen-e v. 'Ha rendelkezésre áll, akkor DMA'...
[Szerkesztve]Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
WillChi
őstag
-
WillChi
őstag
Hülye kérdés következik: érdekelne az 1541-II -es Commodore FDD tápbekötése. Azt tudom, hogy +5V és +12V kell neki. Gyakorlatilag az érdekel, hogy a 4db tű közül, melyik-melyik, és az is, hogy ki lehet-e váltani egy PC tápjával.
Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
-
WillChi
őstag
válasz csapos2 #2127 üzenetére
Szerintem normális esetben igen, nekem hasonló belsőségekkel egy 350W-os 'Kodegány' küzd, ami köztudottan nem egy izomkolosszus...
Mod.: Egyébként minek annyi venti? Jól kell kialakítani a légáramlást a házban, el kell minden kábelt hajtogatni az útból. A gép elején beszívni a friss levegőt, a hátulján kitolni a meleget. Jó coolert a procira, megfelelően felpasztázni, aztán kalap meg a kabát... Persze lehet finomítani még a dolgokon, de nem kell túlzásba vinni mindent.
[Szerkesztve]Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
WillChi
őstag
Hello!
Én is egy kis segítséget szeretnék kérni. A lényeg a következő: adott egy PC-s táp, amiből nekem ~9V-ot kellene előállítanom. Ez egy C64-es táplálásához kellene. Kapcsolási rajz, info, net-es cím, bármi érdekelne.
Köszönettel: WillChiKeresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
WillChi
őstag
- Két kérdésem lenne:
- Az első: Nemrég szereztem egy voodoo 3 2000-es kártyát, hogy legyen egy kis 3dfx támogatás is a gépemben. Olyan problémám van, hogy az Incubation c. game (és más is) nem ismeri fel a kártyát. Ez a játék még az v1 korában jött ki, még jó, hogy nem ismeri, de mit lehet tenni ezügyben? Valami patch létezik-e a kártyához v. a játékhoz...?
- A második az, hogy Amigára a Project-X c. játék időközben free lett-e. Ha igen, akkor honnét lehetne jogtisztán letölteni.Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
WillChi
őstag
válasz T. Almeida #2934 üzenetére
Köszönöm szépen! Remélem, hogy nem csak kamuból tették a free stuffok közé, mert nem örülnék, ha t...nszúrnának miatta...
Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
WillChi
őstag
Régebben találkoztam valahol itt a fórumon egy olyan linkkel, ami az AMD processzorok azonosítására szolgált a szériaszám alapján. Sajna nem találom sehol, valaki tudna segíteni ebben...?!
-
WillChi
őstag
válasz -conrad- #3926 üzenetére
Sajnos nem, abban be kellett írni a serialt, és mindenféle okosságot írt róla. Abban benne volt a Brton magos XP is. Mindenesetre nagyon szépen köszönöm, hogy segíteni szerettél volna...
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest