Aktív témák
-
Zsu_
senior tag
Bár már megkérdeztem egy másik topicban, de felteszem itt is, hátha hamarabb választ kapok
Vettem egy SpeedLink SL-8730 típusú mikrofonos fejhallgatót. Bővebben: link Két dugója van: mic-in, headphone-out.
Az a problémám, hogy az asztali gépemben tökéletesen működik.
Viszont bedugom a notebookba (Asus L3400), abban pedig nem jó.
A fülhallgató része oké, hallom a hangokat. De a mikrofon része a notiban valamiért nem működik.
Újabb drivert nem találtam a hangkártyához (Crystal WDM Audio Codec).
Ebben várok valamiféle segítséget!
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
Nekem Motorola Surfboard van, aminek elvileg van egy 32-es IP tartománya, de hogy miként lehet igénybevenni azt nemtom. Talán egy HUB-al? Nekem router van mögötte, így nincs gondom a megosztással. Az USB-t viszont valszeg csak akkor használhatod, ha a másik portot nem.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
bigyo.su
tag
Az lenne a parám, hogy néha lefagy a gépem, teljesen függetlenül attól, hogy épp játszok-e, vagy akár zenét hallgatok. Olyankor az történik, hogy az XP kékhalállal behal, és egyből újraindul a gép, mégcsak nem is tudom megnézni mit ír ki. Utána viszont rendesen feláll a rendszer, csak a vinyót pörgeti fel újra, mintha éppen akkor kapcsoltam volna be a gépet. A memóriákat már leteszteltem, azokkal nincs gond, de nem igazán tudok mire gondolni.
Nincs esetleg ötletetek?
bigyo
Ps.: konfigomat megadtamEgy sör nem sör. Két sör az fél sör, négy sör az egy sör, de hát egy sör nem sör!
-
sosperecek18
őstag
Hello azt szeretnem megkérdezni hogy milyen módon tudnám megnézni hogy milyen hő mellett megy a videokarim, mert néha olyan forró hogy hozzá sem lehet nyúlni! Nem szeretném ha tönkremenne
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
aXXon
őstag
válasz bigyo.su #1460 üzenetére
na erre mondjak majd, hogy biztos a tap az oka ami konnyen elkepzelheto, de lehet mas is nem huzol semmit a gepben? minden alapjaraton megy? a ramok sincsenek tunningolva? milyen driverek vannak fent?
szerk: jah en meg olvasni nem tudok, most latom, hogy nincs huzva semmi sem
[Szerkesztve]"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
-
Prozac
aktív tag
válasz Tigerclaw #1443 üzenetére
nem igazán vagyok elégedett.
Celeron 2,4@3,0 Abit IC-7-ben, Zalmann 7000 Cu, zárt ház, elől hátul 1-1 sorbakötött 8cm venti. Elöl be, hátul ki.
A speedfan-nak azt mondtam 55 a kívánr hőmérséklet. így ahogy írok most azt tartja 1900-2200 fordulat között, de ez iddle.
Terheléssel 65 környékére is felmegy...''Fussatok bolondok...''
-
aXXon
őstag
szerk: bocs, elba**tam, man megint nem olvastam rendesen vegig
[Szerkesztve]"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Memphis
tag
hi!
mitől lehet az, hogy amióta leformáztam a gépet és ujrapakoltam a windózt a cd olvasóm nem olvas be semmit?elvileg a rendszer szerint normálisan működik.ha berakok egy cd-t akkor befagy minden.amint kiveszem, megint megy.régen is volt ilyen de az (nem tudom hogy) egyszer csak magától mególdódott.legalábbis nem produkálta ezt és beolvasott mindent....most meg semmit.uj win xp prof. feltettem a drivereket (érdekes hogy akkor még olvasott a cd) és utána reboot.egyszer csak meg észreveszem hogy nem olvas semmit.ötletek?Ha ma nulla CELSIUS fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány CELSIUS fok lesz holnap? :D (bezártam a kiskaput)
-
joysefke
veterán
Regisztráltam ''gmail.hu'' postafiokot, de a köcsögök nem írták ki a pop3
szerver címét!!! (vajh miért?)
Megadná valaki?
üdv
J.
[Szerkesztve] -
mbit
tag
a freemailben hogy kell beállítani, hogy visszaigazolást kapjak a mail elküldése után?
RGB voltam
-
marcee
addikt
válasz Kalandor #1449 üzenetére
És mégis! Rátaláltam:
DOCSIS DP1110xB2 kábel modem:
''Connecting to More Than one Computer Devices:
This cable modem provides you the feature for Ethernet and USB interfaces to operate on 2 different computer devices simultaneously. However, you have to obtain
additional IP addresses from your cable service provider.''
Csak attól félek az axe nem adna hozzá új ip-t?!
A két gép vajon látná egymást, vagy az már álom kategáória?
[Szerkesztve]\m/
-
gyga
senior tag
Akonfig az adataimnál. az volna a kicsi problémám hogy bootoláskor amikor kiirja a winyókat meg az optikai meghajtókat mostanában olyat ir ki hogy: ide chanel 1 no 80 conductor cable istalled. remélem jól irtam. szerintetek miért? hogy lehet ezt megszüntetni? ide1 kábelen van a pio108-as nincs vele semmi gáz.
A kisebbség is számíít, teszkó.
-
Blackmate
senior tag
Ha olyasmi modem mint a chello (ez a docsic remlik) akkor nem fog menni, mert a szolgaltatonak 2 ip cimet kellene kiosztania, amit persze nem csinal Sokat szivoztam vele, de vegülis nem ment. Ami viszont megy (most is) egyik gepre usb-n rarakod a modemet, a masikra meg sima halokarin atküldöd a netet. Mind a 2 gepen lesz net, latni is fogjak egymast rendesen. Hatrany: amelyikre a modemet kötötted mennie kell, hogy a masikon netezhessenek.
-
Shalala
senior tag
válasz sosperecek18 #1459 üzenetére
Hello!
En ugy tudom hogy a sima 9600 nak nem lehet megnezni a homersekletet csak XT-nek.
(Esetleg homerovel ) -
Memphis
tag
#1467-re ötlet?
Ha ma nulla CELSIUS fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány CELSIUS fok lesz holnap? :D (bezártam a kiskaput)
-
gyga
senior tag
De már ez a kábel van benne 1,5éve és eddig nem kinlódott. mondjuk volt még rajta1 lg cd iró is.
A kisebbség is számíít, teszkó.
-
Blade2
aktív tag
VGA RAM-ra akarok tenni bordát. Szét s vágtam egy D5TB-t, de a réz része kieset, és így az alja olyan 2mm-es lett.
Igy jobb, vagy szarabb lessz a hűtése a RAM-nak
Most olyan 2mm a borda alja, és ebből olyan 20mm-es lamelák jónnek ki(5db).Penge!™
-
bim
veterán
haver fél éves 160 gigás samsung vinyoján keletkezett 8mb bad sector.
a kérdés az hogy hány mb. bad sector után garanciális csere? -
marcee
addikt
Az első bad sectorokat nem is látod, mert van rá elkülönítve terület a vinyíón, hogy hova mentse át a tartalmát. Ezt s.m.a.r.t. progival ellenőrizheted, például everest ''reallocated sector count'' a ''küszöb'' adja meg, hogy mennyi lehet (az én seagate-emen 36, quantum-omon 20), az ''adat'' mező mutatja, hogy mennyit használt fel. (esetemben 0 és 23, tehát a quantum nekem is bad sectoros, már rég). Szóval ha már látszanak a bad sectorok akkor cserélni kell gariba, csak szófosásom van.
\m/
-
erdeya
senior tag
beírom ide is...
Üdv tudorok!
A feladat amit meg kellene oldani, a következő:
Hány 8 jegyű szám írható fel az alábbi számokból:
0 0 0 0 1 1 1 1
Kéne megoldás akkor is, ha nullával (nullákkal) is kezdődhet a szám és ha csak egyessel.
Előre is köszi a helpet.
Sürgős lenne, mondanom sem kell...Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
plíz help
Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
L3zl13
nagyúr
Ez valami sima ismétléses permutáció. Már nem nagyon emlékszem, de valami ilyesmi ha 0-val is kezdődhet:
8!/4!*4!
Illetve
7!/4!*3! ha csak egyel kezdődhet.
És mégegyszer: Ez valahol a hasraütés és halvány gyerekkori emlék között van, szóval ne vegyél rá mérget...
[Szerkesztve]Aki hülye, haljon meg!
-
-
addikt
Hol lehet a legolcsobban FTP tárhelyet bérelni?
Az oktet-nál találtam 1GB-onként 550Ft/hó-ért.
Tud valaki ennél is olcsobbat? -
marcee
addikt
Szerintem egy is sok, vigye vissza gyorsan.
Nekem szerecsém van ezzel az ezere éves lomha quantum-mal, van rajta némi bad sector, de már évek óta nem lett több. Igazán fontos cuccot meg nem tartok rajta. Más vinyók meg csak simán tönkremennek. Lehet válogatni melyik a jobb. Mindenesetre a garos badsectoros vinyót mielőbb vissza kell vinni.
Szerk: A format (kivéve gyorsformázás) átvizsgálja a lemez felületét és a hibásnak talált szektorokat BS-nak jelöli, hogy oda ne lehessen írni.
Egy cimbim annó hozott valami selejt vinyót, azzem 2.1gigás volt, akkor az még nagynak számított, nagyon sok BS volt rajta, mindig belefagyott a particionálás vagy a format nem tudom már. Addig szarakodtam vele, amíg sikerült ''körbeparticionálni'' a hibás részt és az elején meg a végén szumma 1.5GB-nál nagyobb particiót kialakítani. Így még évekig tudta használni. Tehát ezzel csak azt akarom mondani, ha nem feltétlenül terjed tovább a hiba.
[Szerkesztve]\m/
-
MoP_FX 57
őstag
Hello Mindenki!
Lenne egy kérdésem: Mi a teendő ha bekapcsnál kiírja gép, hogy hardver inicializálása nem megfelelő. Nem az enyém a gép ezért csak ennyit tudok.
Előre is köszi
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest