Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Winfos reinstall előtt állok. Fenn van a Mozilla vagy 1000 letöltött levéllel. Miket kell csinálni/elmenteni, hogy ha újrarakom a rendszert, akkor megmaradjanak a levelek?
Dive ever, work never.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz PumukliM #347 üzenetére
Nincs kicsit túlhajtva a proci?
Ilyen hibát egyébként jellemzően memóriahiba szokott okozni.
A memóriabeállítások a BIOS-ban milyenek?
Állíts be a BIOS-t defaultra és használd így pár napi, hogy előjönnek-e a tünetek.
Van egy memóriatesztelőprogram, ami elég szépen akkurátusan nyúzza a modulokat. Most nem jut eszembe a neve, de valaki biztos megmondja.
Szóval azzal is kéne tesztelni legalább pár órát.Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
veterán
Valahogy nem találok letölthető 3d mark05, de jó lenne akár 03 is.
Nem tudna valaki egy használható linket?3njoy the Lif3
-
tomcsi23
veterán
Bővebben: link
Esetleg?...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Szabys
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! Ki tud nekem véleményt mondani az Abit Radeon 9600 XT Vivo kártyáról ?Szabys
-
micro
addikt
DVD írásnál a Synchronising cache az írás végén mennyi ideig szokott tartni, és mit jelent pontosan?
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
Tigerclaw
nagyúr
Ez az azonnali kérdések topikja, így nem mondom azt, hogy kérdezd meg máshol, mert jó ez ide, de ajánlom, hogy a VGA részlegben is kérdezz rá. Tuti biztos hogy van külön topikja a 9600XT kareszoknak.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
PumukliM
csendes tag
válasz Tigerclaw #353 üzenetére
Szia! A proci biztosan nincs túlhajtva, ''alapjáraton'' megy. A memóriabeállításoknak meg utánanézek, csak most tavaszi szünetem van.
Örülnék ha csak ez lenne a baja, úgyis ráfért volna már egy kis bővítés! Köszönöm a tippeket!''Egyszer majd annyit iszom, amennyit öregszem.. De most még annyit öregszem, amennyit iszom...''
-
törölt tag
Hello!
Valaki dobja át mélben a qt-mt331.dll nevű fáljt pls! Akinek van fenn divx player annak ott van a gépén. Google-ben kerestem, de nem találtam. Mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért nem rakom fel én a divx-et, nos, nincs installálási jogosultságom. Előre is thx. -
törölt tag
válasz jakobkacsa #367 üzenetére
Akkor valamit csúnyán elnéztem Ha valakinek mégis meglenne mail pls...
-
tomcsi23
veterán
Én a 11-ből csak az elsőt néztem meg most.
Ez további 6 helyet mutatott, abból három itt van:
Mindegyik megynyit egy oldalt - ne foglalkozz vele, de hagyd megnyitni - aztán a file letöltését felajánlja.
szerk> hol a harmadik?
Na, ha nagyon nem megy (meg talán gyorsabban is lejön), akkor Bővebben: link
[Szerkesztve]...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
veterán
válasz tomcsi23 #369 üzenetére
thx helpet Tomcsi már meg van :d
HWSW-ről lekaptam...
a 2005 van lent meg hozzá egy v110_hotfix
Kell esetleg még más gyors frissítés hozzá? Vagy ez igy komplett?
A másik meg megyek tápot venni...
Van egy dvd írom+cd-rom+rack+(idővel 6600gt
Ehhez kb mekkora teljesítményű táp kell?
TÁPGYSÉG ATX12V 2.0 360W CHIEFTEC DUAL-FAN 24TŰS 8.740
TÁPEGYSÉG ATX12V 2.0 360W SIRTEC 12CM 24TŰS 11.240
TÁPEGYSÉG ATX12V 2.0 410W CHIEFTEC 12CM 24TŰS 11.615
TÁPEGYSÉG ATX12V 2.0 410W SIRTEC 12CM 24TŰS 13.740
TÁPEGYSÉG ATX12V 2.0 460W CHIEFTEC 12CM 24TŰS 19.365
TÁPEGYSÉG ATX12V 300W CHIEFTEC (DELTA) 6.240
TÁPEGYSÉG ATX12V 300W GEMBIRD (12CM) 4.865
TÁPEGYSÉG ATX12V 350W 4.365
TÁPEGYSÉG ATX12V 400W 5.365
TÁPEGYSÉG ATX12V 400W GEMBIRD 5.500
TÁPEGYSÉG ATX12V 400W GEMBIRD (12CM) 6.240
TÁPEGYSÉG ATX12V 400W GEMBIRD DUALFAN 6.240
TÁPEGYSÉG ATX12V 450W GEMBIRD DUALFAN 6.750
TÁPEGYSÉG ATX12V 480W SIRTEC 20/24 TŰS +ELŐLAPI P. 21.240
TÁPEGYSÉG ATX12V 500W GEMBIRD DUALFAN 8.500
TÁPEGYSÉG ATX12V 550W GEMBIRD DUALFAN /PFC 9.500
TÁPEGYSÉG ATX12V 600W GEMBIRD DUALFAN / PFC 10.500
persze minél olcsobban akarom megúszni, de azért gagyit se akarok venni...
5let?3njoy the Lif3
-
atus7377
aktív tag
Gyors helpre lenne szükségem.Avi-kat milyen prg-vel fűzzek össze?Total commander nem jó!
Az nem jó... a klasszikus, az igazi, az egyetlen format c: ... by Dilikutya
-
tgabi
tag
Hali!
Hogy lehet Avi/mpg fájlba feliratot (srt,sub) ''beleégetni'' egy program segítségével virtualdubon kívül?
Ha vki tud ilyen programot szóljon!
Thx.
Üdv.'' Senki se tud semmit! ''
-
Notes
senior tag
Vettünk egy Brother 5140-es lézernyomtatót. Tök jó, DOS alól is nyomtat, csak sajna az ékeztes karakreteket nem jól nyomja. Hogy lehet ezt átállítani, mert se a leírásában sem a neten nincs róla semmi info. LaserJet-hez van egy file-om amit rákopiztam egyszer és azóta az jó, de mivel ez nem HP erre nem merem.
Romanes eunt domus!
-
L3zl13
nagyúr
Ha mákod van igen.
Vannak progik amivel lehetséges, de ha most akarod feltelepíteni őket, akkor valószinűleg épp felülírod amit szerettél volna visszaállítani.
Esetleg akkor, ha másik partición van.
Ilyen progi pl a Getdataback.
De asszem TCMD-hez is van plugin...Aki hülye, haljon meg!
-
Wolverine
félisten
Ha felülír bármit is, akkor menthetetlen... Nálam is veszett már el így pótolhatatlan cucc...
mod: a Restoration nevű progi sem rossz, és telepíteni sem kell, csak felmásolni valahová... (másik partícióra természetesen...)
[Szerkesztve]"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Notes
senior tag
#375? Most ezért is nyissak egy új topikot?
Romanes eunt domus!
-
lorcsi
veterán
A debreneni adás-vétel csere-bere topic 1. részét (aszem ebbe lesz de elképzelhető hogy a 2.-be...keresem ..de szerintem nincs jogosulságom -vagy mi a szösz elég fontos lenne -volt benne 1 srác aki csak akkor írt. 1 hszt... neki kellene az emil címe
& ki szeretném keresni....
Tudna vki segíteni...?
[Szerkesztve]eladó: vadi új soundcore motion+
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
valaki segítsen már plz , hp photosmart 715 ös fényképezőgéphez kéne nekem valami driver , mert nincs meg a cd se , és a kártyaolvasó nincs ithon , de mos tnagyon fontosak a képek
ha valaki tud segíteni valamivel , plz email: csosza001@freemail.hu
tenksz!! -
L3zl13
nagyúr
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
...
ennyire nem kéne hülyének nézni , 2 órája ilyen szar drivert keresek , de seholsincs!
ami a hp oldalán van az egy rakat kaka, nem jó semmire , nem is driver , egy csomó oldalon találtam , eddig 2 sikerült leszednem , de egyikse driver -
L3zl13
nagyúr
válasz .-Cs0SzA-. #385 üzenetére
Szvsz a 715 már tud olyat, hogy meghajtóként felcsatlakozik...
Aki hülye, haljon meg!
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
nem tud.ez egy régi tipus
-
tomcsi23
veterán
válasz .-Cs0SzA-. #385 üzenetére
Ez nem jó?
HP.com-ról, 1 perc....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
doglotthal
aktív tag
Hali, szóval kérdés: Olyan progi kellene amivel szét tudok darabolni zenét. Valami megbízható és egyszerű programot szeretnék. Köszönöm!
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
hem jó, mert ez nem driver ha megnézted volna
mindenkinek köszi azért
már megoldódott, szereztem egy kártyaolvasót -
tomcsi23
veterán
válasz .-Cs0SzA-. #390 üzenetére
Bakker, vegyél már vissza. Segíteni szeretnénk, ha nem tűnt volna fel.
Igaz, nem próbáltam felinstallálni, de azt hiszem, ez nem is lett volna ''feladatom''.
Üdv....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
valamit félreértettél , megköszöntem a segítségeteket!
-
tomcsi23
veterán
-
doglotthal
aktív tag
#389 - - - -Please answer!
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz doglotthal #389 üzenetére
Milyen zenét? Mármint milyen formátumban van?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
a fene a retkes fajtáját a vindóznak
valaki segitsen már megint please... most gey usb compactflash readerhez kéne driver , vagy valami , amivel meg tudom heggeszteni , mert hiába dugom rá a gépre , ez a vinfos meg se mukkan , drivert a hp honlapján csak 98 hoz találtam , a zixxpé meg nem jó...
valaki help -
Tigerclaw
nagyúr
válasz .-Cs0SzA-. #396 üzenetére
Nem értettem teljesen. Most XP van a gépeden?
Ha igen még megpróbálhatsz ráfrissíteni az eszközkezelőben. Általában ekkor észreveszi a rajta lógó inaktív USB eszközöket.Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz doglotthal #397 üzenetére
Ezt esetleg megpróbálhatod: Bővebben: link
Én nem ismerem, de hátha megfelel. Egyébként is csak 1 megás.Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz Tigerclaw #398 üzenetére
ehh igen ezen zikszpé de ez ba*zik már minen usb re bármit is csinálni , ső tjobbat mondok , ez , mint minden átlagon felüli ikszpé átvette helyettem az uralmat , ugyhogy hamarosan pirosgombot megnyomósat jáccok...
semmire nem csinál semmit , eszközkezelőben pedig valami 10-11 ismeretlen usb cucc van egy ideje , a webcamomat se észleli...
vagy nemtudom...
kérem kaccsolja ki
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest