Aktív témák
-
Dumb
senior tag
Sziasztok!
Megpróbálom itt is! Egy Autocad 2000 rajzot át lehet valamivel konvertálni bmp, tiff, vagy jpeg formátummá? Egy havernak kellene betenni vmi összeállításba, de csak képként tudja.
KÖSZI"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
bebean
aktív tag
ofkorsz. a coreldraw-al pl. meg lehet csinalni.
meg itt egy progi, amit en meg nem probaltam ki, de hatha jo:
Bővebben: link
ReJim: ha nem lennek gyik halozati ügyben segitenek, de sajna azt sem tudom mirol van szo....
[Szerkesztve]...
-
escie
őstag
gatewayt is meg kell adni a kliens gépen. a netosztógép ipjét.
ha valóban osztja a netet, akkor már menni fog.
de nem teljesen értem a kérdést...
van a netosztó gép, az végzi a dolgát.
van a kliens, ezen be kell állítani, az ip/masq -ot, a gatewayt, a dns-eket.
gatewaynak a netosztó gép ipjét írd...
csak hogy tisztábban is leírjam.
[Szerkesztve]I'm back, baby!
-
bebean
aktív tag
-
bobsurf
őstag
akkor 3x is megkérdezem, hátha:
Szegasztok!
Lécci segitsetek!
Hogy a francba tudom beállitani, hogy ha File managerből megnyitok excell/word fileokat, akkor azok külön ablakban nyiljanak meg? Eddig ez alap volt, de most mindent 1ablakba rak ez a *****.
Win98 és Office 97em van. -
Sick Boy
őstag
csá
Outlook Expresszben hogyan lehet könnyn gyorsan úgy csinálni, hogy na újra szeretném telepíteni a rendszart, és, hogy minden fiókbeállítás, meg minden levél az összes csatolmányaikkal megmaradjon, tehát lementeni file-ba, CD-re vele, aztán mindent ugyaúgy visszaállítani...?
Egyáltalán hova tesz ez le?
mert nézegettem én... exportáljon mindent, mondom, erre nem kér tőlem ''destination directory-t'', hogy hoiva, milyen filenéven mentse, a többi lehetőségnem meg más file formátumokba akar nekem menteni, de nekem nem kell más, csak outlook expressz lesz az új rendszeren is...
hogy lehetne ezt megoldani...?
nyomi Outlook Expressz, miért nem lehet ezt egy gombnyomásra csinálnia...? vagy én vok béna...?
PLS HLPPowered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!
-
jakobkacsa
senior tag
válasz Sick Boy #1810 üzenetére
mar sok helyen le volt irva:
OE a c:\documents and settings\_username_\local settings\...
...application data\identities\sokazamsokbetu\microsoft\outlook express helyen tarolja a tarolnivalot - azaz mindent
innen mentegesd ki a .dbx-eket, es masold be az uj rendszered hasonlo konyvtaraba -> tádáDyslexia for cure found!
-
bebean
aktív tag
válasz Sick Boy #1810 üzenetére
pont az előző oldalon volt róla szó...
meg itt van meg egy progi, ha az előző nem tetszene:
amugy nekem normalisan soha nem ment a mentes (marmint az outlookkal), azt irta ki, hogy IMAPI inic. hiba vagy ilyesmi...
jakobkacsa: igy ketsegtelelnül egyszerűbb...
[Szerkesztve]...
-
Sick Boy
őstag
hávazz...
thx a gyors seggítséget, feltelepítettem, de nem nagyon értem... az a baj, hogy nem nagyon szoktam klienst használni, webmailezős vok, főnököm gépét kéne újratenni és a béna outlook expresst használja, me' béna, vagy nemtom. De fel van telepítve az outlook 2000 is neki, ami egy sokkal komolyabb program, na hagyjuk, megpróbáltam abba átszipkázni minden infót az OE-ből és onnan archiválni, de nem ment, ill. látrehozott 2 filet, összesen vaélasmi 900 MByte, létezik, hogy abban vannak lementve a stuffok...? próbaképpen kitöröltem mindent az Outlookból (Outlook expresszben ugye minden ott volt) és visszarakni a file-ból, de nem ment...Powered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!
-
Sick Boy
őstag
válasz jakobkacsa #1811 üzenetére
hű thx megnézem, thx
ja Win 98 FLEEEPowered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!
-
jakobkacsa
senior tag
-
Monya78
veterán
Segítenétek! ezen az oldalon a PCI-E jelzésű quadro karik melyik átlagos használatra szánt kártyának felelnek meg????
Ami biztos:
FX540 = 6600GT,
FX4400 = 6800
FX4400G = 6800 ultra
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
Egyik pillanatról a másikra a nyomatóm ki irta, hogy ''52 lapolvasó hiba''
Egy Hp laserjet 3015-ről volna szó. Sem neten nem találtam semmit a hibakódokról sem pedig itt a ph-n
Az az érdekes, hogy semmit nem csináltam a nyomtatóval, filmet néztem meg utánna játszottam és közbe elkezdett sipolni és kiirta ezt.
Valaki tudna segíteni?https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
rii
nagyúr
BIN-t CUE nélkül hogy lehet kiirni CD-re?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
somodisoma
senior tag
Csinalsz egyet!
Altalaban mukodik. Fogsz egy meglevot, megnyitod, es atirod benne a file-nevet. A regebbi alcohol 120% minden gond nelkul cur nelkul is megnyitja neked, es ki is tudod irni. (Az ujabbakra ez mar nemmindig igaz)A Világ IQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk rá!
-
ÁDI
aktív tag
Nekem a köv. bajom van:
elindítom a DOMMIII kieg. gaméját és rögtön elsötétül a monitor , az OSD-menü megjelenik és kiírja: out of frquency 72.1 MHz, alatta még vertical: 71 MHz, horizontal: (elfelejtettem) MHz; majd kikapcsolja magát az LGez T710 BH
(20 sec.múlva).
Pedig már játszottam vele, a 3. belépésnél csinálta először, azóta mindíg.
Refresh Lock fut; Inno3D Ti4200 vga, 71.84-es driverrel; eddig más esetben nem volt ilyen.
Előre is kössssssssssz....SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
rii
nagyúr
válasz somodisoma #1823 üzenetére
Műküdik! Köszönöm!
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
törölt tag
Létezik olyan progi, ami Linux alól tud csatlakozni egy RealVnc Szerverhez, ami Windows XP alatt fut???
-
misu
senior tag
Hy!
HP 2210-as multit nyomtatóval bajlódom...
Minden patron csere után nyomtatná az idióta teszt oldalát....
de nem nyomja, mert a papír csak átszalad rajta és kiírja, hogy nem megfelelő a papír....
De a patroncsere előtt ugyanazt nyomtatta, akkor még megfelelt Neki...
5let valakinek?
(vagy ecetes kalapács... )
Köszi!
ByeBűn az élet.
-
micro
addikt
Nem találtam meg a google-lel azt a cikket, amikor a Schönherz kollégium oldalát használták óriás kijelzőnek.
Esteleg a videó jó lenne.Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
donw3ga
őstag
Valaki segítsen Club3D Radeon 9800Pro AIW-ra rámegy egy ATI SILENCER?
-
Shalala
senior tag
válasz donw3ga #1832 üzenetére
ramegy az ati silencer 1
es az ati silencer 3 is.
de azert nezd meg Bővebben: link -
t_ferenc
őstag
erre tud vki nekem gyógyírt? légyszi!
Bővebben: linkif you fall seven times, stand up eight
-
G@ben
addikt
Mitől van az, hogy 3DMark és játékok (pl CoD) alatt is elcsúszik a kép? Oszlopoknál nagyon jól megfigyelhető, hogy mintha vízszintesen elvágnám az oszlopot és a darabok oldalra elcsúsznak kicsit egymástól. Ez főleg gyors mozgásoknál van így.
2500+ alapon vagy tuningolva, mindegy, Ti4200 alapon 40.72-es vagy 43.45-ös detonatorral is csinálja. Detonator hiba lenne vagy más?Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
deedee
őstag
hali!
két hete lekorlátoztak a chello-ban!most 25-én volt a számlazárásom.akkor várhatóan mikor oldják fel a korlátozást? -
Orc
senior tag
Van egy *.doc kiterjesztésű fájlom, amit ha megnyitok néhány speciális karakter helyére egy négyzetet tesz: ∑ (⊨) φ; φ (≣) ψ -a zárójelbe tett szimbólumokat nem tudja megjeleníteni. Valami ötlet?
Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest