Aktív témák
-
bebean
aktív tag
üdv! ha jol tudom letezik pctv & pctv pro. az előbbi mono, utóbbi sztereo. lehet hogy a pro meg a sztereo uaz?
itt van a ket cucc, de gondolom mar te is utananeztel.
Bővebben: link
Bővebben: link...
-
forceberg
veterán
30mp-nyi keresgélés eredménye...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
torogyuri
aktív tag
Szerintetek 1700+ os Athlon prociról mekkorára érdemes váltani a látványos teljesítménynövekedéshez?
-
-
rogergerro
csendes tag
Sziasztok!
Van egy régebbi HP 4L típusú nyomtatóm, ami tegnap óta mindig csak a képen láthatót produkálja!
Nem tettem vele semmit, ami ezt a problémát okozhatná! By the way, a géphez csatlakoztattam egy Logitech MX1000-es egeret, de ez nem hiszem hogy ilyet okozna! Minden esetre levettem és visszatettem az eredeti egeret! HP driver le HP driver vissza! Semmi!
XP altt műxik (ill. működött) több alkalmazásból is próbáltam nyomtatni. Kihúztam a hálózatból, hátha a pufferben maradt valami, reseteltem, de semmi, az eredmény ua.
Mivel ezen a típuson nincsen önteszt funkció így nem tudom eldönteni, hogy hol a hiba PC vs HP. Másik üzemlépes gépem nincsen, amire rátehetném a nyomit.
Van Valakinek ötlete?
Köszi & Üdv,
Gerro
[Szerkesztve] -
T. Peet
tag
Felraktam az xp-t és megy a dolog, de ez sem volt egyszerű. Tegnap valamiért nem akart bootolni az xp cdjéről ma meg elsőre bootolt.
Egyéb kérdés:
Hogy lehet, hogy több hardverfelismerő program (pl.: Aida, Everest) a memóriám gyártási dátumjára azt írja ki, hogy 2005 19. hét?
Elfelejtettem leírni a memória tipusát: 512 MB Twinmos Cl 2.5
[Szerkesztve] -
Po-Fa
tag
Hi! Tegnap telepítíttem egy új xp sp 2-t. Előtte is szarakodott a gép, de most azt csinálja, hogy bootolás után egyből készenléti módba kapcsol a monitor és ott is marad. A vinyó töltöget még egy kicsit és kész nem csinál semmit. Ez most op vagy kiment a videokártya.
-
Tigerclaw
nagyúr
Talán túlvezérli a monitort, az pedig automatikusan lekapcsol. Például olyan felbontást állítottál be, olyan frissítéssel amit nem bír megjeleníteni a monitor. Bootoláskor nyomd meg az F8-at és indítsd el csökkentett üzemmódban. Állítsd át a monitor képét valami gyengébbre (pl. 800x600) Így már újraindítás után el tud indúlni normál módban is.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
Lehet, hogy a VGA drivered nem kompatibilis az SP2-vel? Az eltávolítással az a baj, hogy az információs fájl megléte miatt, a következő telepítéskor ugyanazt a drivert próbálja telepíteni. Próbáld meg csökkentett módban átállítani a VGA tipusát valami standard VGA driverre. Majd, ha így elindúlt, újra felmehet a kártya drivere (esetleg nincs frissebb?)
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Po-Fa
tag
válasz Tigerclaw #1417 üzenetére
Eseménynaplóban az alábbi hibaüzeneteket találtam:''Az illesztzőprogram (nv4_disp) display-eszköz \Device\Video(0) végtelen ciklusba állt be. Ez álltalában az eszköz hibáját jelzi. Még egy:''A következő boot- vagy illesztőprogramok nem indultak el:
AFD
AmdK7
Fips
IPsec
MRxSmb
NetBIOS
NetBT
RasAcd
Rdbss
Tcpip -
THomas007
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy hol érdemes autó alkatrészes hírdetést feladni az interneten?
Előre is köszi! -
-
bebean
aktív tag
forceberg talalt egy kituno tablazatot, itt megnezheted:
[Szerkesztve]...
-
Prozac
aktív tag
az gond ha egy Zalmann 7000 Cu ütközésig húzott csavarokkal csúszkál a procin?
''Fussatok bolondok...''
-
qpakcovboy
őstag
Hello mindenkinek, egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy kb 1éve nem használt tintasugaras nyomtatóm. Szeretném újra beüzemelni, amihez kellene vennem festékkazettát (27-es fekete), de nemtudom, hogy:
-1 év alatt beszáradhat annyira, hogy ne tudjam használni?
-Nincs meg a drivere, de gondolom ez pótolható a netről.
A válaszokat előre is köszönöm!!! -
Prozac
aktív tag
válasz qpakcovboy #1428 üzenetére
gép nélküli tesztoldalt nem tudsz nyomtatni?
''Fussatok bolondok...''
-
Prozac
aktív tag
húzd ki a konnektorból.
tartsd lenyomva az on-line vagy (amiylen van) gombot rajta és úgy dugd vissza
Lehet hogy nyomtat tesztoldalt...''Fussatok bolondok...''
-
THomas007
senior tag
Hol lehet jó áron Panasonic lézernyomtatóba festéket venni Pesten?
-
róland
veterán
Ezen az oldalon találsz bővebb infót róla. Sajna németül.
Bővebben: linkhttp://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
róland
veterán
Itt meg angolul:
Bővebben: linkhttp://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
-
-
róland
veterán
válasz Tigerclaw #1444 üzenetére
Persze igazad van, de a csúszkáló hűtőborda engem is zavarna. Előbb utóbb kijönne alóla a paszta, aztán nem lenne rendes hővezetés.
Megpróbálhatná, hogy függőlegesbe állítja az alaplapot, ha akkor is elcsúszik a borda+venti, akkor azért valamit kellene azzal csinálni. Ha magától nem mozdul meg, amikor vízszintesből, függőlegesbe állítja, akkor nem zavaró a probléma.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
róland
veterán
válasz Tigerclaw #1444 üzenetére
Amúgy nem is csavarok rögzítik a procifoglalathoz a hűtőket. Ha jól tudom kis kapaszkodófülekkel van megoldva a hűtőborda felrakása a procira.
Nem az alaplaphoz van rögzítve, hanem a procifoglalathoz.
A bordára van csavarral felszerelve a venti.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
marcee
addikt
A napokban kötöttek be kábelnet-et hozzánk, a teljesen noname modem-en ethernet és usb csatlakozó is van. Jelenleg csak egy gép van itthon, ezzzel mindkét kapcsolat működik. Lehetséges két gépet rádugni vajon?
\m/
-
aXXon
őstag
Zalman 7000 Cu van neki és azt bizony csavarok rogzitik, ugyhogy.... de mindenfelekeppen csak csatlakozni tudok az elottem szolokhoz, hogy ha ha nem melegszik es annyira nem veszes, akkor ne izgulj a csuszkalas miatt. ertsd : ha magatol nem csuszkal, csak ha mozgatod, akkor nincs gaz, plane, ha a homerseklet is rendben van
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest