Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Biztosan volt már ilyen kérdés valaha valamikor... ha valahol le van írva, link plz, de az is jó ha valaki saját praktikáját elmondja...
Beragadt csavar a probléma. Egész pontosan egy hevederzár kicserélendő zárbetététjét tartó csavarról. (metrikus, és legjobb tudomásom szerint jobbmenetes - ha balmenetes, szóljatok, és megyek a fejem a falba verni)
Juszt se jön ki, pedig már alig van valami a fejéből (sima , egyenes profilú csavarhúzó kell hozzá).
Vettem ''Prevent'' csavarlazító spray-t és fújkodtam ezerrel, semmi hatás.
Van valami ötlet, házi praktika?
És arra, hogy ha már alig van valami a horonyból, ahova a csavarhúzó fekszik, hogy lehet mégis kivenni a csavart, vagy újjávarázsolni a hornyot...?
(tudni kell hogy nem nagyon lehet hozzáférni semmivel, felülről, lyukon keresztül, csavarhúzóval férek csak hozzá).
Kösz előre is...!Whatever.
-
Bővebben: link
Innen a chipsetednek megfelelőt kell letölteni. Ilyen programot ne keress chipsetfüggés nélkűl, mert általánosat nem lehet készíteni.
Ha meg minden igaz, neked nforce2-es alaplapod van, akkor ezt kell leszedned:
Bővebben: linkPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tr00p3r
addikt
sztok,
engem az érdekelne, hogy hol/hogy kapok bőveb infót egy prociról? van egy duron-om amin ugye különféle infó van kódolva (stepping, gyártási idő, stb). van az AMD oldalán vagy valahol egy ilyen ''infó-kereső''? (mint a Kingston RAMok esetében is)
tr00p3r -
rii
nagyúr
ATX-es háznál mi garantálja, hogy passzonli fog az alaplapi kimemenetek a ház hátsó kilalakításával?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Heláj!
valaki nem tud valami boltot , vagy valakit ahonnan olcsóért tudnék 1gb os secure digital karit?
esetleg valakinek nincs?
használt is jó -
róland
veterán
válasz tr00p3r #1156 üzenetére
http://zonebg.com -on colt valami AMD infó, de már nincs meg a pontos cím. Keress itt, az Athlon XP címszóra, 2003-ban a hozzászólások között talán még megtalálható a pontos cím is.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Bővebben: link
nem akarom reklámozni , de ezek bruttó árak?
valaki nem jár errefelé? -
RedAnt
aktív tag
Mi kell nekem ezek kozul az uhu linuxhoz?
(eleg a ket iso?)
Bővebben: link╚╦╦╦
-
-
OddMan
őstag
A PC-met távirányítóval szeretném használni, amikor a TV kimenetét használom.
Egy girder és egy sonic center nevű progit találtam a neten, amivel ez lehetséges lenne, csak infra vevő is kell a pc soros csatijára. A BIOS-ban van egy ''Onboard IR Port'' gondolom ez az infra port beállító rész és ebből gondolom, hogy az alaplapom támogatja az infrát. A kérdésem, hogy most csak egy alaplapra csatlakoztatható infravevőt kell vennem és akkor valószínűleg működni fog? Tudtok címet, ahol erre a belső vagy a külső soros portra infravevőt lehet kapni? Láttam egy-két kapcsolási rajzot is, de azokhoz még pic processzor is kellett. Gondolom, ha az alaplapra van integrálva infravevő akkor nekem egy sokkal egyszerűbb sima infravevő beszerzése is elegendő ugye?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
ToBeY
nagyúr
Lenne egy olyan lama kérdésem hogy ugye a DDR2 nem megy bele sima DDR slotba?
-
doglotthal
aktív tag
ŐŐ, bocs tudom hogy nem ide tartozik, de az óvszernek lejárhat a szavatossági ideje? Van egyáltalán neki?
-
zottty
aktív tag
hello!valaki segítesen mondjameg nekem hogy milyen jó töredezettségmentesítő programot tud nekem mondani please
Az élet kegyetlen és igazságtalan de ugy látszik velem tényleg csúnyán kibaszott
-
Blackmate
senior tag
válasz doglotthal #1171 üzenetére
Igen, van szavatossagi ideje, rajta is szokott lenni a csomagolason.
-
n_gy_k
aktív tag
Hy!
Inno3D nV GF FX5200 sima 128Mb DDR 64Bit TV-Out +DVI erre a kártyára keresek VMOD-ot (vmin gyakorolni is kell), de sehol sem találtam, tud vki segíteni?
Nem a teljesítménye miatt választottam ezt a kártyát hanem, azért mert ilyet még nem csináltam és, ha ez elromlik akkor az nem olyan nagy veszeteség...!
Thx! -
ReJim
őstag
kérdés:
van egy asus cusl2-c alaplapom...
amin le van égve a ramfoglalat egy pontban...
semmi baja ezenkívül (aszthiszem)
és a kérdésem, hogy ha nem teszek abba a memófoglalatba ramot, akkor lehet baj?</end.?>
-
doglotthal
aktív tag
Kérdés: Szerintetek mennyit ér?
SAPHIRE RADEON 9000
64mb (250/200)
64bit DVI- + TV-out? -
n_gy_k
aktív tag
válasz doglotthal #1182 üzenetére
kb. 6-7e
ReJim: Ha nem használod a Slot-ot akkor SZVSZ működni fog... (De ilyennel még nem találkoztam)
#1180 -
ToBeY
nagyúr
Melyik hűtő jobb zalman CU vagy AluCu?Hallotam olyat hogy hiába réz meg drágább az AluCu jobban hűt igaz ez?Aszem Andorpapa mondta.De nem biztos ne kövezzetek meg ha nem ő mondta voltna
-
Dictator^
veterán
itt milyen hardverekről van szó?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Blade2
aktív tag
megvan a progi, de nemtom beállítani, nem lehet bepípálni a szórzóállítást!
[Szerkesztve]Penge!™
-
gogle
aktív tag
Helo szióka!!
Vissza írok mert így fer!!
Az elöbb jöttem rá miért szaggatott a gépem.
Tudod tegnap próbálltál segíteni.
Az a helyzet,hogy a Nod32-virusírtó csinállta a beszaggatást.
Ki kellet kapcsolni az AMON-t és már megy is a játék mind a güzü.
Ugy,hogy köszi a segítséged!!
Csak összejött!!!! -
somé
őstag
Egy 360W-os Chieftec táp a +12V-on 17A-t ad le.Ez mennyire számít egy tápnál?
[Szerkesztve]Tech-No-Logical World.
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest