Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    Sziasztok!

    NFS World-höz felraktam a MotionJoy progit, hogy tudjam a gamepadom rendesen használni vele. Ez mind szép és jó volt, működött is rendesen...azonban gondoltam Gridezek kicsit a napokban megint. Hát itt jön a gubanc.

    Hiába törlöm le a motion driverét, programját bármit eszközkezelőből, bárhonnan akkor is ha bedugom a joy-t nem a rendes nevével és azonosítójával hozza le, hanem motionjoy virtual-ként jelenik meg és nem lehet használni a gamepad-ot játékban.

    Utánaolvastam ezer oldalon, youtube videó minden, mindent megcsináltam amit ott írnak de semmi... eltávolítottam eszközkezelőből az összes olyan usb hidat, ami motion-ös volt, majd volt vmi alapértelmezett microsoft vezérlő vmi is amit nem is láttam, arra leírásból találtam rá...gondoltam biztos azt nem csináltam meg... de nem... nem tudom már mit kéne törölnöm vagy vmi, de nagyon idegesít már.

    Windows-t meg ezért most nem tudok telepíteni, mert nem érek rá erre..lementegetni mindent stb... nehogy már egy ilyen kis tetves program miatt, ne tudjak semmivel sem játszani amihez gamepad kellene.

    Aki tudna segíteni benne előre is köszönöm!!!

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák