- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Asztrofotózás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
amargo
addikt
HI! Volt itt a PH!-n pár hónapja egy teszt egy progiról, amivel kitudtam jelölni egy alkalmazást és felvette video-ra, amit ott bütyköltem.
Bugyután fog hangzani, ami az ismertetője, hogy a deskop Top-nál van egy kis sárga labda szerű, onnan tudtad kiválasztani az irányítást.Nu ezt a programocskát keresem, de nem találom.. Ingyenes alkalmazás.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Kérdésem a következő: adott egy windows-os gép ami több IP címmel rendelkezik és egy kliens FTP program. Miként tudom beállítani, hogy FTP esetén csak egy és mindig azon az IP címen keresztül menjen ki?
Köszönettel
amargo“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz psyho777 #44628 üzenetére
Szia,
Egy szerver gépről van szó, ami több szervergéppel tarja a kapcsolatot, mindegyikhez külön IP-vel kapcsolódik és külön hálókártyával is. Viszont fut egy ftp program (kliens), ami adatokat dolgoz fel és küldi el az egyik szervergépnek (szerver). És itt kellene megadni valahogy, hogy ez a program azon az IP-n menjen ki, mert ha másikon megy, akkor nem fogja látni a szervergépet azaz nem lesz a tartományában és csak hibákat dobál, hogy nem találja.(#44629) Gabás: Ezt nem egészen értem miként képzelted, egy publikus címnél én is használóm, de én egészen más dolgot gondoltam vagy csak nem értek hozzá, hogy ezzel is meglehet csinálni.
Szerk:
(#44635) psyho777: Igen jól érted a helyzetet. Én a másik irányról kérdezek. És biztonsági okok miatt van így.[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz sto1911 #44644 üzenetére
Én is erre gondoltam, de aki ilyenekkel foglalkozik beteg az én tudásom meg idáig tejed. Mert ezek után jön a kérdés, hogyan lehet beállítani, no erre már a választ nem tudom.
-
amargo
addikt
válasz sto1911 #44654 üzenetére
Saját fejlesztés. Én a kérdéses szervert nem érem el. Viszont elviekben, mint pl a tűzfalnál is programra is tudod engedélyezni, hogy melyik porton kommunikáljon, így gondolom valami "útválasztó" (IP és port) létezik szintén.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128gb - Szép állapot, akár beszámítással
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- HP Elitebook 840 G8 - i5-1145G7/16 GB DDR4/256 NVME /FHD/ világítós bill garis 2026.12.31
- Alaplap processzor kombó eladó.
- Használt, hibátlan állapotú Playstation Mini Classic 20db gyárilag telepített játékkal
- Corsair Vengeance LPX 16GB vagy 32GB (2x8GB vagy 4x8GB) 3200Mhz CL16 (CMK16GX4M2B3200C16)
- Samsung S90D (prémium oled tv) - bontatlan -
- MSI GeForce RTX 2060 8GB (RTX 2060 SUPER VENTUS OC) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest