Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz amargo #44616 üzenetére
Az FTP szerveren belul tudod megadni, hogy melyik cimen hallgasson. Ez defaultbol az any available address, de tudod valtoztatni.
Ha nincs meg, akkor a prog nevet ird meg.Ja, most latom, hogy neked kliensed van, es kifele. De akkor meg nem ertem a kerdest
[ Szerkesztve ]
-
psyho777
tag
válasz amargo #44627 üzenetére
hali hálózati rendszergazda vagyok... ird le kicsit bővebben a hiba okát és körülményeit mert ez hogy több ip cim miert nem ugyanazon megy ki kicsit kevés....
Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
sto1911
veterán
válasz amargo #44642 üzenetére
Na igy mar vilagosabb.
Sztem amikor az FTP el akar erni egy cimet, akkor a gep megnezi, hogy adott cimet, tartomanyt melyik halokartyan keresztul eri el. Ugye?
Ha nem megy, akkor akar a routolassal is lehet gond.De sztem ahogy FTP szerverben, ugy talan a kliensben is be lehet ilyet allitani.
-
sto1911
veterán
válasz amargo #44646 üzenetére
Az FTP kliens valami kommersz program, vagy sajat fejlesztes? A nevet jo lenne tudni.
A masik, hogy a route print parancsot, ha kiadod, le tudod ellenorizni a routing tablat, esetleg ide is bemasolhatod, hatha kihamozunk belole valami erdekeset.----------------------------------------------------------
Mas kerdes:van egy gep, publikus IP-vel, router nelkul.
A gepre van kotve biztonsagi kamera, ami kepet szeretnenk tavolrol is nezni.
A Logmein-t probaltuk, de a kamerak kepet nem hozza at, csak feketeseg marad az elokep helyen.Valami okossagot tud valaki mondani? Egyeb program is johet.
(Az RDP-vel kuzdunk jelenleg, telneten bemegy, elesben meg nem. Lovesem sincs miert )
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 128gb - Szép állapot, akár beszámítással
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- HP Elitebook 840 G8 - i5-1145G7/16 GB DDR4/256 NVME /FHD/ világítós bill garis 2026.12.31
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest