Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
-
MIFtIli
aktív tag
válasz Dr. Romano #2351 üzenetére
igen ez alap, de szeretném a hangszórók távolságát beállítani és azért azt gondolom a mélyládának is szólni kéne.
valami driver baj lehet.. -
lakisoft
veterán
válasz Dr. Romano #2351 üzenetére
nekem Mp3 csak a mélynyomóban ... a centerben és a frontokban szól ... a satelitek kimaradnak ...
- Árad -
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.
Az lenne aproblémám...lefutattam a keresőt (NOD32)
Kiírta,hogy vírust talált egy trojait. a System Volume ban.De nem tudom megnyitni,hogy eltávolítsam mert azt irja üres a mappa!De ako rhogy van benne vírus?
Valakinek tipje?Samsung S22+
-
virkir
veterán
válasz Loretto #2324 üzenetére
Jólvan na, kicsit lusta voltam
De megvan a következő gond, felraktam a Subtitle Studio-t és nem ismeri fel a fájlt, nem támogatott formátumot ír ki szint úgy mint a Subtitle Workshop amivel először próbáltam konvertálni.
Mi a franc lehet akkor ez a felirat.
Jó lenne rájönni mivel tudnám egyáltalán megnézni a filmeket, hogy jó-e a hanghoz képest a felirat mert elég sok film van amihez megvan az .srt felirat is de csúszik a filmhez képest és nincs kedvem tökölni vele"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Typhoon21
csendes tag
Üdv
Van egy usb-s bluetoothom (Isscbta) és oylan problémám van hogy friss rendszer van a gépen xp és vista egyaránt egyik se hajlandó felismerni hiába telepítem fel a progiját nem használ és másik progival sem müxik és rendszer telepítés előtt még működött ....."Az usb eszközt nem lehet felismerni"... ezt írja ki a win....ha van bármi ötletete kakkor szivesen várom
"Nem a gyermek a még tökéletlen felnőtt, hanem a felnőtt a már tökéletlen gyermek"
-
Dj Sügi
őstag
-
Dj Sügi
őstag
válasz Aranygyerek #2364 üzenetére
Na de már indításnál?Nincs tuningolva a vga!Winfosban meg 38fok szerintem az nem lehet gond!
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Dr. Romano
veterán
válasz Dj Sügi #2363 üzenetére
Én a vga-ra gyanakszom erőteljesen. Szedd ki a foglalatból és ted be újra (előtte a foglalatból fújd ki a port).
Egyébként 3D-ben ezt nem csinálja?
Nincs véletlenül húzva a cpu-d? Mert akkor előfordulhat, hogy a sín (AGP/PCI-E) is húzva lett és az is okozhatja...
Ha még így is megvan a problem, akkor meg kell nézni egy másik gépben hogy ott mi a helyzet, ha ott is ez van, akkor egyértelmű.Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Apophis
őstag
Ha egy vinyón több oprendszer van, hogyan tudom beállítani, hogy automatikusan melyiket indítsa?
All was naught but to serve the void...
-
Dj Sügi
őstag
válasz Dr. Romano #2369 üzenetére
Akkor csinálja mikor elindítom,de akkor sem mindig esetek 90%-ában normálisan indul el!Aztán ha hagyom ,hogy úgy csíkosan végigmenjen akkor kékhalál nyomok neki egy resetet és működik normálisan...
A cpu húzva van, de a pci-e es cucchoz nem nyúltam az alapon van hagyva és semmi nem kap + feszt!!!
Szóval proc, ram tutira nem lehet?[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
válasz Dj Sügi #2371 üzenetére
Hmm... most a legbiztosabbak akkor lehetnénk ha egy másik vga-t nyomnál a gépbe, vagy a vga-t néznéd meg máshol.
Azért vagyok ennyire a vga-nál, mert volt egy RAM hibás X600-asom és pont ilyen képeket gyártott mint nálad (igaz azon a karin folyamatosan).
Tehát így én csak tippelni tudok, de elképzelhető hogy mással van gond.Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
-
Aranygyerek
aktív tag
válasz Aranygyerek #2378 üzenetére
A tuning progival vissza is tudod venni a frekiket.
Privire válaszolni illik.
-
Lacafi
tag
Üdv. Vidám napot!
Nem is tudom hol lenne legeredményesebb alábbi kérdésemre a válasz?
Véleményeket, és indokokat kérnék tőletek.
A cuccom alapján, a laphoz miket cserénétek ki, hogy közel egyformán kihasználható legyen minden!
Köszi a hozzáértő válaszotok
Itt amatőr, egyéb téren sokoldalú.
-
Lacafi
tag
-
Adrian Mole
senior tag
válasz kicsitomi88 #2381 üzenetére
Azért az a 400W-os tápra illene egy pillantást vetni. Chieftec az is? A tuningot lehet, hogy érdemesebb tápbővítéssel kezdeni.
Ezen kívül pedig ez egy majdnem highend gép, ha sokat játszik legújabb játékokkal, és gondjai vannak vele, talán egy videokártya csere, bár nem tudom, mivel lehetne megfektetni a mostanit, mert arról nem írt a kolléga.42
-
kicsitomi88
őstag
válasz Adrian Mole #2383 üzenetére
nem fogom minden egyes embertol megkerdezni, h biztos olyan tapja van e ami odavan irva.
Azert a HIGHendtol kicsit meg messze van. A kozel egyforma szint nalam azt jelenti h semmi nem marad kihasznalatlan, a kerdesre valaszoltam.
ne kötözködj, foleg ne hulyesegeken amiknek alapja sincs.
90 87.5 87.8 87.5
-
poffsoft
veterán
válasz kicsitomi88 #2385 üzenetére
na jó, akkor én is kérdeznék: mi a gyenge láncszem ebben:
FuSi P3500 /nem mondom meg miért/
Chieftec 400W
2x160gb sata2 hdd (samu, hita)
c2d E6320/
2x512 667/ nyanya + kingmax
ASUS EAH2900xt 512ill a következő konfigban:
Asrock Alivenf6g-DVI/
kódgány 350w
200gb sata2 samu
A64 x2 4,2+/
3072(880)mb/ (2x1gb pqi800, 2x512mb samu667)
HIS x800xl 256mb;És érdemes-e a 2 gépben vgat és hdd-t kicserélni? /majd ha ráérek/
[ Szerkesztve ]
-
Lacafi
tag
válasz Adrian Mole #2383 üzenetére
Hali.
Igen 400W Chieftec. Nem akarok senkivel se tuningba, se egyébbe versenyezni. Nem is lenne kisebb vagyonom se rá.A lap tudásához várnám a többi részek közel azonos kihasználhatóságát. Mellékes most mire kellene. Tehát közel azonos tudású, kihasználhatóság érdekelne egymáshoz viszonyítva.
[ Szerkesztve ]
Itt amatőr, egyéb téren sokoldalú.
-
Lacafi
tag
-
VINIKOR
senior tag
A flash videókat nem tudom lejátszani hiába frissítem a flash player. Másnál is? Mi lehet ez?
-
Dj Sügi
őstag
Köszi srácok! Nem próbléma a csere, ugyanis minden alkatrészem garis szóval megy a lecsóba és jön helytte a zsear új ha a vga szar tényleg!
-
Tsumaas
senior tag
Mondjátok már el nekem, hogy a rangok ogy követok egymást, és hány hsz kell egy ranghoz?
Hard work beats talent.
-
fero02
nagyúr
válasz Tsumaas #2396 üzenetére
Igy vannak meghatározva.
-
csongi
veterán
válasz poffsoft #2386 üzenetére
Chieftec 400W
2x160gb sata2 hdd (samu, hita)
c2d E6320/
2x512 667/ nyanya + kingmax Ez vérszegény
ASUS EAH2900xt 512Asrock Alivenf6g-DVI/ Megbízható stabíl lap de gyengus tuning opcióval.
kódgány 350w Vérszegény
200gb sata2 samu
A64 x2 4,2+/
3072(880)mb/ (2x1gb pqi800, 2x512mb samu667) Ezt meg így összevariálni nem egészségges.
HIS x800xl 256mb; A dx9 ideje leáldozóban van. -
virkir
veterán
válasz poffsoft #2360 üzenetére
Próbáltam de belehal, mivel 7MB egy sub fájl
Akkor részletezem, van a filmhez egy könyvtár amiben van a nagy .sub kiterjeszttésű fájl és van egy kisebb .idx kiterjesztésű.
Milyen feliratfájl lehet ez, mivel lehet megnyitni vagy lejátszani a filmet feliratosan?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN X Gamer mini PC , i7 7820HK , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- HP Elitedesk 800 G4 mini PC , i5 8500 , 8GB DDR4 , 256GB m.2
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest