Aktív témák
-
lorenzen
aktív tag
válasz agemate #2045 üzenetére
A Fogyasztóvédelemhez fogok fordulni a Thermaltake-kal szemben, ha az iPon nem vállalja a garanciát a tápegységre.
Feleslegesen dimenzionálod túl a dolgot.
A matricán látszik, nem a táp szétszedése érdekében végrehajtott beavatkozás eredménye a sérülés. Arra sincs nagy esély, hogy garancia időn belül meghaljon a tápegységed.
A ház gyártóját is hiába cseszegeted. Szerelési hibára hivatkozva hárítja el a felelősséget, talán nem is alap nélkül.Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Tud valaki olyan programot, ami hang flie-t átalakít txt-be ?Konkrétan egy riportot, hangfelvételt szeretnék átrakni írásosba.
Van erre lehetőség?
Hallodtam valami olyat, hogy a world-ben meglehet csinálni, de nem jövök rá, hogy hogyan. -
localhost
Közösségépítő
Nincs, ez a technológia ma még nem ismert, nagyobb feladat, mint a kézírás-felismerés, ami még gyerekcipőben jár. Amire neked szükséged van azt így nevezik korunkban "legépeltetni a titkárnővel"
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Zefír
őstag
Köszi srácok, akkor nem keresgélek
Pulsar. Nekem nemvolt semmeik se jó, nem lehet kiválazsatni, hogy txt-be konvertáljaAzért köszönöm a HELP-et!
-
rii
nagyúr
hello
DELL ULTRASHARP 2209WA monitort ogy lehet a falra rögzíteni?
kettő lenne, és oldalirányban 01-20 fokos szöget kellene tudniuk bezárni egymással, vagy ami mlg jobb lenne, ha forgatni lehetne őket.
VESA konzollal?
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Satyricon
addikt
-
Krisinto
őstag
Üdv
de az a gond,hogy hol jó-hol nem
most másik gépben bent volt egész délelőtt mindkettő és tökéletesen megyszerintem az lesz,hogy felküldök mindent gariba,
tápot is mert az meg reggel neki állt nyekeregni(venti)
a lap néha nem ismeri fel az usb-t bekapcsoláskor
a HDD nek "A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák." írj a HD Sentinel
szóval felküldöm a cuccot ezekkel a hibákkal aztán majd lesz valami -
Krisinto
őstag
meg sürgősen annyit szeretnék,hogy a VGA működését,hogy tudom tesztelni?
van olyan hasonló program mint a memtest a memóriánál? -
dudasj
tag
Én hallottam / olvastam egy megvalósításról, amit magyar programozók csináltak a vakok számára, Ez úgy működik, hogy a beszéddel adott parancsokkal lehet vezérelni a gépet. Hogy mennyi a szókincse, mp3-al is működik-e azt nem tudom. A bemutató filmen word doksit szerkesztett vele egy vak emberke hangvezérléssel... De azt sem tudom, kész lett-e egyáltalán, akkoriban sokat cikkeztek róla mert magyar találmány volt, ezért emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
konas
senior tag
Hello.
Hogyan lehet a 3D mark vantage-t regisztralni hogy hasznalni lehessen? -
localhost
Közösségépítő
Ne felejtsük el, hogy a parancsvezérlés nagyon, de nagyon de nagyon távol áll a folyóbeszéd értelmezésénél, felismerésénél. A parancsvezérlés ráadásul hosszadalmas "betanítást" igényel és hangminta-alapú! -Tehát természetes beszélt szöveg átalakítására semmivel jobban nem alkalmasabb, mint egy photoshop.
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Hux
csendes tag
Ezek nem hangazanak ám valami túl jól.
Melyik lehet a valószínűbb, hogy a proci vagy az alaplap? Esetleg mindkettő? Gondolom le kellene tesztelni mindkettőt? Új proci ill. alaplap berakása nélkül nem lehet ezeket kimérni valahogy (pl: multiméter)?Amúgy érdekelne a feladvány megfejtése, hogy egy ilyen szituációban hogy lehet kivenni (mondjuk csere miatt) úgy a procit, hogy se az, se az alaplap ne sérüljön? (Segítségképp emlékeztetőül: se a lábszorító kar nem látszik, se a paszta nem enged.)
Köszönöm a segítséget! -
dgcs
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio hangkártyát. Ennek a digitális kimenetét összekötöttem a házimozi erősítőmmel. A digitális kimenetet engedélyezve a
van a kártya contolpanel- jában. Át is mennek a hangok, szól minden. Vagyis a digitális összeköttetés a gép és az erősítő között rendben van. A problémám viszont az, hogy ha beteszek egy dvd-t és lejátszom a rajta lévő filmet, a kártya valamiért nem küldi ki a Dolby Digital hangsáv jelét az erősítőnek. Vagyis csak sztereóban szól, holott a lejátszóprogram is jelzi hogy Dolby digital. Mi lehet a probléma? Tud esetleg valaki ez ügyben segíteni? -
psyho777
tag
hali fujitsu simens amilo mini ui 3520 as netbookhoz honnan lehet drivert szerválni?? mert nekem nem sikerült sehonnan:S
Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
Krisinto
őstag
Üdv
miért írja ezt ki a daemon tools?:
A program futtatásához Windows 2000,és SPTD 1.60 vagy újabb verzió szükséges.Kernel hibakereső legyen kikapcsolva
ez mi lehet? -
Cicero
őstag
A RivaTuner Windows 7 alatt nektek rendesen működik? Nekem olyan problémám van, hogy amikor növelem a GPU órajelét és okot nyomok, ami előtt eltűnne az ablak a csúszkák visszaállnak alaphelyzetbe. Más alternatíva létezik nVidia kártyákhoz?
-
moha21
veterán
válasz Krisinto #2073 üzenetére
Rossz a memóriád, mint írtad lehet az alaplapod is azt is jelezted meg még ki tudja mi amit logouton felsoroltál. Azt mondtad viszed gariba a gépet. Most miért csodálkozol hibát ír ki ha memtest is error-t jelzett?
Ram hibánál nem egyszer láttam olyat CRC errorokat produkál, fagy stb...
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Krisinto
őstag
de most nem jelez ki a memtest hibát 1 modulnál...
a daemon tools pedig a rendszer telepítés óta ezt írja(kb 2 napja)
de most már a játékból is kilép hibaüzivel.. -
Hopkins_001
aktív tag
Tud valaki valami jó wlan menedzselő programot?
pl aki wlanomhoz csatlakozik annak tudjam az adatátviteli sebességét korlátozni stb... -
NaNorbert
aktív tag
Sziasztok help...
Kis nosztalgiát akarok ... Terep2-özni. de nem akar elindulni... miért lehet? sp3 van és 88gt ezeket hadjuk......◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
moha21
veterán
válasz Satyricon #2061 üzenetére
Ha megmondod a ventilátorod teljesítményét ( feszültség, áramerősség), akkor tudunk itt egy páran ajánlani potmétert. Ha kell videót is rakok fel.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
konas
senior tag
Felraktam a 3d mark vantage-t,le is futott,de az eredmenyt nem birtam megnezni.
Ezt hogy kell? -
Hali all. Van egy AMD Athlon64 X2 6000+ procim. Ahogy utánna néztem max 55-66 C ez reális? Mert mikor elkezdek konvertálni akkor olyan 63-64C ig megy. Most egy ASUS K8M2 alap van rajta. Ha veszek egy Scythe Ninja 2 (ebből a nagyot) akkor fix hogy lejeb megy a hő nem? Hisz jóval nagyobb a hőleadó terület, Vagy nézzek valami full réz zalmant. A csendesség a fő szempont + teljesítmény. Választ előre is köszi.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
moha21
veterán
válasz royalka #2082 üzenetére
63-64 C még nem vészes 70 körül nem ajánlott már. Bár ha ez most télen van lehet nyáron feljebb megy. Réz mindenképp jó jobb, mint az alumínium. Nézzél meg pár tesztet mielőtt döntesz.
-
LACKA0670
csendes tag
Hello!
Szeretnék segítséget kérni... A problémám:
Megvettem pár napja ezt a TP-wr340gd routert. Tegnap észrevettem, hogy miközben valamilyen játékkal játszok multiban (COD2,COD4...) megszakadozik a net, bizonyos időközönként... nagyon idegesítő. Viszont ha pl. csak böngészek vagy letöltök akkor semmi baja nincs. Firmware frissítés is megtörtént már.
T-online a szolgáltatóm (5mbps)
Előre is köszönöm.
Üdv.
-
adamka16
őstag
üdvözletem az Uraknak!
Akadt egy elég nagy problémám a gépemmel. sajnos kékhalálozik és fogalmam sincsen miért/mitől. minden létező tesztet futtattam rajt, orthos is vagy 4-5 órát futott, prime is 4 órát, memtest több mint 9 órát, furmark 4 órát. szóval úgy néz ki már nincs olyan hardver amit ne teszteltem volna alaposan, de tegnap megint kékhalál fogadott. játék alatt soha, csak ha az asztalon vagyok, netezek vagy mittomén. már a proci tuningát is visszatettem alapórajelre és a memória időzítését is alapra.
az oprendszer egy frissen telepített win 7 prof x64-nem tört, eredeti seriallal!
tegnap, meg tegnap előtt még egy tört-el használtam kb 2 hétig, de akkor is már sok kékhalálom volt, de mindig változó volt. 3* az nvidia driver miatt, 4* ilyen volt: IRQL NOT LESS OR EQUAL, meg volt még 2 másik, azoknak is más volt a hiba forrása. a tegnap esti meg ez volt: BAD POOL HEADER.segítsetek nekem mi lehet még a gondu.i. van 32 badsector a rendszerwinyómon, meg ugye virtuális memória és olvastam, hogy attól is lehet memória hiba. de futtatom a hdsentinellt és az meg azt írja ki, hogy át lett helyezve a tartalék területre a hibás szektor.
valami ötlet? -
lorenzen
aktív tag
válasz adamka16 #2085 üzenetére
Amennyiben a legújabb Nvidia driver telepítve van, térj vissza egy régebbire.
A többi drivert keresd meg kézzel, ne a Windows keresse meg, és telepítsd a legfrissebbet.A 32 bad sector nem tragikus, de ha növekszik a szám, tervezheted a cserét. Sokkal érdekesebb C5 Current Pending Sector Count értéke, mert ezekből a szektorokból olvasási hiba előfordulhat.
Gyakori hibaforrás a gagyi és/vagy alul méretezett táp. A rövid de drasztikus feszültség változások eredménye megmagyarázhatatlan és változó kékhalál szokott lenni.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
-
adamka16
őstag
válasz lorenzen #2086 üzenetére
nvidia driver most az van fennt ami december vagy november környékén adtak ki, ezzel tuti stabil volt a gép. amivel kártya-hűtő leállás volt nálam azt fennt sem volt! ezelőtt a jelenleg legújabb volt fennt, én is gondoltam az egyel régebbit feltolom, de ezzel nem is volt még nvidia - kékhalál.
már egy jó ideje ennyi a badsector, mondjuk nem csodálkozom...- maxtor diamondmax 80gb...
a tápom meg láthatod az adatlapomon. FSP beles Gigabyte Superb 460, nem hinném, hogy rossz lenne
valamint olvastam valahol, hogy a bios alaphelyzetbe hozása segíthet, jelenleg ott vagyok h mint ha jó lenne most a rendszer, de nem akarom elkiabálni.. -
werszomjas
addikt
Hello.
MSV fájlt mivel tudok megnyitni?
üdv
-
moha21
veterán
válasz werszomjas #2088 üzenetére
" .msv is the Sony proprietary format standing for Memory Stick (compressed) Voice File. It is the compressed audio file format that can be used in ICD-MS1 and ICD-MS515, and etc.
open MSV file on Windows:
* Sony Digital Voice Player or Editor
* Microsoft Windows Media Player with Sony Player Plug-in
"Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
smoli
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogy win 7-ben, ha alapbol angol lett a billentyuzet kiosztasom, hogy tudom magyarra allitani?
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
URL cím rövidítő oldalt merre találok?
1x már akadtam ilyenre, de azóta már elkallódott.
Előre is köszönöm!"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Klemens
őstag
válasz werszomjas #2095 üzenetére
Igen, köszönöm szépen!
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség. Konkrétan wifi témakörben...Szóval van egy smc routerem, amik tökéletesen mőködött/működik. A minap megzakadt a net (tvnetwork) amin nem is csodálkoztam, mert nem egyszer fordult már elő ilyen. Namost, miután visszajött a net, azóta egyszerően sehogy sem tudom megcsinálni azt, hogy a routeren keresztül netezzek...Elvittem szerelőhöz a routert hátha azzal lett valami cink, de nem..a router tökéletes, a kábelek is rendben vannak. Jelenleg csak úgy tudok netezni, hogy "kiiktatom" a routert, így nincs is semmi gond, ha azonban bekötöm az smc routerem bármit csinálok sehogy sem tudok netezni, csak a kis felkiáltó jeles ikon van kint a tálcán és ennyi. Még valami: nem is tudok belépni a router menüjébe....régebben ha volt valami cink a routerrel, csak beléptem az 192.168.2.1-en..de most hiába írom be..csak a "lap nem jelentíthető meg" üzenetet látom...
Már minden kipróbáltam ami csak eszembe jutott, de lassan kezdek arra gyanakodni, hogy a kedves tvnetwork b@szott el valamit, és nem az én számítógépemmel van a baj...
Minden segítség jól jönne
-
lakatosturbo
aktív tag
Valaki erre tudja a megoldást?
Van egy acer extansa 5630EZ laptopom elkezdte mostanában azt csinálni, hogy használom gond nélkül de amikor kikapcsolom akkor csak kb 3 óra elteltével lehet újra bekapcsolni.
Ha kiveszem az aksit ész beteszem akkor se történik semmi, ha ráteszem töltőre akkor se történik semmi csak ha lehet kb a 3 óra akkor lehet bekapcsolni előbb nem.Előre is köszönöm a segítséget!!!
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy mivel tudok "grafikus" e-mailt szerkeszteni és küldeni? Ez alatt azt értem, hogy egyéni hátteret állítanék be és képek lennének beleillesztve (nem csatolmányként, hanem a szöveg közé). -
veterán
sziasztok
Van egy 5.1 es Thomson házimozi rendszerem egy külön nagy thomson erősítővel. és megszeretném kérdezni hogy szerintetek rálehet kötni az alaplapi hangkártyára nemlesz gond belőle hogy erősítőt kötök rá? tehát nem üti ki hangkarim vagy ilyesmi?
köszönöm segítségeteket előre is.
iPhone 13 Pro Max
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest