Új hozzászólás Aktív témák
-
xenonadio
csendes tag
Helló! lenne egy nagy dilemmám, nem igazán találtam hozzá illő topikot, ezért ide írnám. Kezdő fotós vagyok, szeretek ilyen olyan sportot fotózni, több témában is fotózok, de valahogy sose sikerül olyannak a képeim amilyennek szeretném. Egy Olympus e400 váz és Sigma Olympus 4/3 18-50/3.5-5.6 DC objektív, ezt használom (lassan egy éve) . De a képeim többsége mindig bemozdul, mosódott homályos, hiába vagyok tisztába hogyan kell elkészíteni, iso t növelem rekeszt állítok állványról fotózok, próbálom lekövetni a mozgást stb.... De most már szeretnék egy szintet ugrani, és gondolom én ez az objektív hibája lehet, ezért szeretném kicserélni, csak körülnézve olympus éknál kicsit drágának tartom az objektíveiket, ezért gondolkoztam azon, hogy canon gépre kéne váltani, használtan eos 30d nézegetek vagy újonnan 450d. A kérdésem tehát az lenne, hogy én vagyok nagyon rossz fotós, vagy ez tényleg a felszerelésem hibája. Ha a felszerelésé, akkor érdemes e canon ra váltani, vagy inkább ruházzak be zuiko digital objektívre? Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest