- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
csongi
veterán
-
grrpowa
aktív tag
-
paradicsom24
csendes tag
sziasztok
segitséget szeretnék kérni
olyan problémám van hogy van egy gigabyte G31M-ES2c alaplapom van benne egy 1gb-os nvidia 9600gt-ém de azt kiakarom venni belöle és az alaplapi vgát akarom használni.
letöröltem a videokari driverét ujrainditás elött átdugtam az alaplapi vgába de csak vilog a monitor nem kapcsol be mit csináljak? -
csongi
veterán
válasz paradicsom24 #43109 üzenetére
Biosba állítsd át IGP-re vga kimenetet.
-
S. Szabi
őstag
válasz S. Szabi #41572 üzenetére
Na, azt hiszem megtaláltam a kérdéses alkatrészt ->
Egy ilyen sötét szürke színű, négyzet alakú cucc, kb. az van ráírva, hogy "LZ" és alatta "R25"
Szerintem ez az, mert, ha lenyomom valamivel, sokat visszavesz a hangerejéből, de azért nem teljesen, még mindig hallani a monitor elől is. Vajon ki lehet cserélni? (a kicserélést meg tudom oldani, ha kilehet egyáltalán) -
törölt tag
-
Kiskokó
veterán
Hello
Vettem egy Giga p35-DS4 alaplapot. Beszereltem és nem indul el a gép kékhalállal meghal.
Mondom sebaj ujra rakom a windowst és majd akkor
Nos az USB cdromot nem ismeri fel, Pendrivról ( rendesen megcsináltam mbrwizel stb) Bootmgr is missing hibát dob (pedig ott vanrajta)Próbáltam külön külön 1-1 vinyót hagyni rajta Masteren semmi.
Biosban minden beállítást megnéztem és kipróbáltam ami szóba jöhet de sehogy se tudom ujrarakni a windowst. Beépitett cd olvasóm pedig nincs de pendrivról is raktam már fel régen sikeresen.
de közbe egy régi dvd olvasót is beszereltem és arra is hogy rakjak be boot cd-t pedig működő már használt win7 dvd volt benne.
Mi a franc lehet a baj?
Mind2 vinyóm IDE.s és vagy kék halál. a win inditó javitó nem tudja megoldani és bootolnise tudok sehogy hogy ujrarakjam.Valakinek valami egyéb ötelt mert másfél napja ezzel sz.pok..
köszönöm| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Lori82
senior tag
Sziasztok.Anyukámnak van egy nagyon régi gépe.Csak internetezésre használja erre a célra megfelel,csak mivel 512 MB ram van benne,nagyon lassú.Szeretnék venni neki egy 1 GB Ram-ot csak az a gondom,hogy nem tudom milyen ram kompatibilis ebbe a lapba: [link]
Linkeljetek nekem kompatibilis ramokat ha tudtok,előre is köszi. -
Petzval
senior tag
válasz Lori82 #43114 üzenetére
Az nem evidens hogy egy lap attól lassú mert fél mega van benne.Vehetsz egy mega RAM-ot de látványos gyorsulást ne várj tőle mert a RAM kapacitás nem sebesség és egy lap lassulhat alkatrészek kapacitásvesztésétől is.Pont nekünk is van D1961-es Fuji lapunk hiába tettem bele egy mega RAM-ot nem lett gyorsabb egy petákkal se.
Meg kell nézni a lapon nincsenek e felpúposodott kondenzátorok.mert ilyenek is lassítják a lapot.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Aki tudna esetleg segiteni nekem a fentebbi problémban kérem privátba dobjon egy mobil számot és felhivom.
Nagyon hálás lennék. Köszönöm| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Lori82
senior tag
válasz dvdbackuper #43122 üzenetére
Ez qrva jó
-
Petzval
senior tag
válasz dvdbackuper #43122 üzenetére
Én is elírhatok valamit. De egy Gigától se lesz gyorsabb.
-
Roli1988
csendes tag
Sziasztok! Új konfigot veszek és ebben kérnék tőletek segítséget! Alaplap választással van a gondom! A kérdés a következő: 2x8 vagy 2x16 között van különbség? GTX480 Sli lesz a konfigban meg i7 2600k. Nézegettem a lapokat Asus maximus 4 extreme rev3 és msi big bang marshal-on gondolkozom. Várom a válaszokat esetlegesen teszteket is.
A gép nem érez! De 3 milliót megért!
-
Willie
őstag
Sziasztok!
1155-ös foglalatú alaplapot milyen chipsettel érdemes vásárolni?
H61 vagy H67 vagy Z68?
Én ezt a lapot néztem ki: ASROCK Z68 Pro3
Mi a véleményetek róla? Esetleg más chipsetes lapot nézzek?Előre is köszönöm.
Üdv.
-
Willie
őstag
válasz Gyufaaa #43129 üzenetére
Nem használnám az alaplapi VGA-t, az csak tartalék lenne ha netalántán bedöglene a Sapphire HD6850 ami a mostani gépemből fog átmenni, tuningolni sem szeretném a gépet, egyedül annyi lesz, hogy a mostani gépemből átmegy majd a procira egy COOLERMASTER Hyper 212 Plus.
Annyi lenne a lényeg, hogy minimum 4 SATA II port, minimum 2 SATA III port legyen rajta, a 4 SATA II portból 3 egyből foglalt lenne, 2 ST3500418AS HDD kerülne rá, 1 DVD író, ezek is a mostani gépemből mennének át. Illetve az egyik SATA III portra egy Crucial M4 SSD kerülne.
Ezek tükrében mit javasolnál? -
Savanya
addikt
Segítséget szeretnék kérni bios elrontása miatt. Eredetit kellene visszaírni .
Mobilszámom: 70-516-8068
-
Gyufaaa
veterán
-
BRIKLY
veterán
üdv mindenkinek.
az alaplapom valószínűleg a végét járja. (típus az adatlapomon.)
a mai napig szinte minden oké volt, azt leszámítva, hogy a chipset iszonyatosan melegedett.
ne gondoljátok, hogy 50-55 fokról beszélek, hanem terhelés nélkül 70 fok.
kicseréltem a gyári hűtőt egy nagyobbra, így tűrhető lett.
most viszont játék közben egyszer csak kikapcsolt a gép. és ne mondjátok,hogy a proci miatt, mert az max 45fok. a VGA is 60 fok körül tetőzik.
most már ezzel a hűtővel is 68-70 fok terhelés nélkül.az alaplap pár hónapos,garanciás.
tehát a kérdésem az lenne, hogy nem-e fognak a boltban szólni ha észreveszik,hogy a chipset hűtő le volt szedve?
nincs semmi különös nyoma a leszedésnek, csak annyi,hogy nem tudom olyan mozdulatlanul keményen feltenni,mint gyárilag volt. olyan volt,mint ha ragasztva lett volna.előre is köszi a választ.
-
Süni 1985 F
senior tag
P45D3 Neo-F alaplap [link]
1333Mhz en kezeli a ddr3 ramot.
Kérdésem az lenne ha biost updatelek rajta akkor sem mennének a ramok 1600Mhz-n?TDI POWER
-
atti_2010
nagyúr
válasz Süni 1985 F #43137 üzenetére
Meg kell próbálni de ha a legújabb biosz sem megy 1333 fölé akkor emelni kell a busz órajelét és a memóriáké is emelkedik, sokat nem számít tehát nem nagyon érdemes kínlódni vele.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
atti_2010
nagyúr
válasz Süni 1985 F #43139 üzenetére
Egyértelmű nem.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Cheater-666
csendes tag
Hello! Valaki küldene egy linket amin a fehér műanyag van beledugvosva az előlapi i/o panelekkel, gondolok power sw,reset sw,hdd led,speaker,power led.
És miután összeraktam a számítógépet, kell valamit a biosban állítgatnom vagy indulhat a win install egyből, jó persze az alap hogy cd-ről való bootolást állítok be.
sandy brigde (1155)
-
sgergi
veterán
válasz Cheater-666 #43142 üzenetére
Alaplapod pontos típusa? A kézikönyvében megtalálod, hogy mit hova kell dugni. (gyártó honlapjáról is leszedhető)
-
Rocky96X
tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyit ér most egy használt MSI 790XT-G45-es alaplap?[ Szerkesztve ]
Ha PÜ-t kapsz, illik rá válaszolni!
-
fatal`
titán
-
Petzval
senior tag
válasz DomToretto #43143 üzenetére
Jó a tanács köszi szépen!
-
atti_2010
nagyúr
válasz csongi #43136 üzenetére
Ha nincs karcolás a nyákon és nem gyötörted meg a csavarokat senki sem szól a pasztáért, én egyébként egyszer egy teljesen más hűtővel gariztattam VGA-t.
-
kodad3
csendes tag
Üdv!
Van egy kis gondom.... vettem egy asus eee pc 1001pxd-t 1 GB rammal. ma ki akartam cserélni a ramot a gépben.... ugye 2GB-sre... stimmel h ddr3-as h 1066Mhz, (ami benne van az is ilyen csak 1GB-s).... de nem működik a rammal a gép. :S be sem bootol ... világít a led h bekapcsoltam, de pl vinyón sincs semmi mozgás, hogy bootolna, bios-ig sem jut el.
az lehetséges , hogy az alaplap nem támogatná ezt a kingston ramot?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest